Şimdi Ara

Lenovo Club (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar parmak izi okuyucumu algılamıyor bilgisayar ne yapabilirim ? bir anda oldu açtım bilgisayarı sadece bağlayın diyo vista driverını tekrar yükledim gene olmadı lütfen yardııııııım
  • Aabi şaka maka 1.400'ün altına veriyolar notebook'u yaa şurda burda, 70 milyona filan 1 GB notebook ram de alınca inanılmaz bişi olur bu makina. VS 2005 çalıştırcam üzerinde inşaallah alırsam, oyun moyun oynamıyorum zaten, çarparlar ekran kartına. Sağlam, sorunsuz olsun ki IBM ismi var arkasında, RAM'i yüksek olsun, işlemcisi de en azından orta düzeyde olsun, ki öyle, fiyat da ucuz olsun, ki kesinlikle öyle

Kafayı bozdum alcam arkadaş

• Mewrhaba arkadaşım benimde ıbm lenovo R60 ım var ama parmak izi okuyucunun ne driveri nede progra-mı var. bana yardımcı olurmusun? bunları nereden temin edebilirim? varsa sen gönderebilirmisin?
  • Merhaba arkadaşım bunun driverlerini bana atabilirmisin? veya nerden yükleyebilirim yardımcı olurmusun? bende IBM lenovo Thinkpad R60 var fingerprint yazılımı ve driverleri yok nasıl çalışltıracağımı bilmiyorum ayrıca hiçbir driveri yok elden aldım bunu ve vista ultimate yüklü ancak geç açılıyor, ram 512 arttırmam gerekse artarmı acaba
    Cevapların ve driverler için şimdiden teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: alokonya

arkadaşlar ben cihazı yeni aldım fakat vistayı sildim tüm veriler uçtu ama xp yükledim sitesinde driverler var fakat o sürüceleri kullanacak programlar yok mesela fingerprint driver varr fakat onu kullanacak omnipass program yok onuda hallettim onuda intelin sitesinden buldum şimdi asıl sorunuma geleyim güç seçeneklerini kullanan program lazım

mesela pil doluluğunu gösteren ve max power medium power seneği için hangi program kullanacağım

teşekkürler

• al valla sanchez arkadaşım güzel bilgisayar fakat şu vista denen olay pek ii diil xp şart dedikleri gibi vista iyi hoş ama çok kasıyo
  • arkadaşlar noldu lenovo kullanıcılarına? hadi konumuza biraz ilgi gösterelim aramıza yeni arkadaşlar da katılmak istiyo onlara yön verelim biraz daha ilgi
  • Benim makine geldi. Vista kurulum yonergelerini izleyerek kurdum. Olu piksel testi yaptim. Problem yok. Hiren's Boot CD'deki Acronis'le recovery partisyonun imajini D'ye yazdim. Sonra onu bir DVD'ye yazdim. Sonradan recover edebilir miyim bilmiyorum. Umrumda da degil. Isinamadim Vista'ya. Ayrica anlamsiz yavas bir isletim sistemi. Onlarca Linux distro'su, Mac OS 8, 9, 10, Windows 3.1, 95, 98, 2000, XP kullandim, bu kadar rezil isletim sistemi gormedim.

Neyse ozel nLite XP CD'si hazirladim. Bir yandan driver'larini indiriyorum, bir yandan XP kuruluyor su anda. Makine guzel. Ozellikle 900Mhz 256MB iBook'tan sonra bayagi hiz farki hissedecegime eminim, ki bu Turkce karaktersiz mesaji su anda iBook'tan yaziyorum.

Ayrica almadan once Hackintosh yuklenebilirligini de arastirdim. Sadece wireless driver'inda problem var. O da Insanelymac'te yogun bir sekilde calisilarak yaziliyor. Calismasinin eli kulaginda diye dusunuyorum.

"Niye Macbook almadin?" derseniz, sayisiz donanimsal problemleri (Pro'lar dahil) var. Laptop problemleri okuya okuya bikkinlik geldi ve bu konu basligi kararimda cok etkili oldu. Hepinize paylastiginiz malumatlardan oturu tesekkur ederim. Su ana kadar pisman edecek bir yanina rastlamadim.

Bu arada iBook'tan bile daha az isiniyor. Bu hayret verici. iBook 2003'te uretilmis PPC islemcili bir makine ve daha once de yazdigim gibi 900Mhz...

Duzenleme: Makine mat siyah ve tek renk, sade ve seksi. Klavyesi cok guzel. Touchpad'i cok kucuk. Bu kotu.

Bu arada sistemin fani idle'da calisiyor. Bir calisiyor, bir duruyor. Keske BIOS'ta falan bir ayar olsaydi, sicaklik su dereceyi gecerse fan calissin benzeri bir ayar. Fani gece gece rahatsiz etti. iBook garibim o da idle'da, sicak ama fani "hic" calismiyor. Belki islemci hizini dusurup kullanirsak (internette gezerken falan) fan calismayabilir. Henuz makine cok yeni, belki de boyle bir ayari vardir. Fan olayina uygun bir program arastiracagim. Fanspeed gibi bir program vardi, tam hatirlamiyorum. Artik yatayim ben. Yarin is var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 12 Temmuz 2007; 4:18:29 >

• merhaba benimde bir tane lenovo TYOFJTK modeli bir bilgisayarım var.ancak aldığımda makine de açılırken sorunlar oluştu bende fabrika ayarlarına geri döndürdüm ancak bu işlemden sonra office, kart okuyucu ve usb belleklerim tanınmadı.yükleme yapmak için beni yönlendiriyor ama sonuçta yükleme başarısız uyarısı geliyo ve tanımıyo bu işlerden çokta anladığım söylenemez yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Aşağıdaki linkten Lenovo 3000 C ve N serisi kullanma kılavuzunu pdf formatında indirebilirsiniz.

ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mobiles_pdf/41w7840.pdf
  • selamlar
    Bi lenovo kullanıcısı olmama rağmen başlığı hergün takip etmeye okumaya çalışıorum
    Ayrıca lenovolar çok hoşuma gitti yorumlar da.Satış sonrası benim için çok önemli nihayetinde böle aletleri bi kere alıoruz deil mi
    Cihazlar gerçekten güzel inş eylül ayı gibi ben de bi lenovo kullanıcısı olmak istiorum.
    Santar rosa ile inş lenovoların da fiyatları düşer kampanyalar olur
    Ya bunu
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70976
    Ya da bunu
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70545
    alıcam inş indirim falan olursa

Aslında hemen bunu
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127
    alabilrim ama acele etmek istemiorum.

Çünkü dierlerinin işlemcisi ve özellikle ekran çözünürlüğü daha üstün.

Bi de ek olarak bişe sorcam:Verdiim ilk 2 linkteki laptopların hd den başka ne farkı var acaba.

Saygılarımla

• arkadaşlar lenovo N100 bilgisayarımın kart okuyucusunda kartımı denemek için içine soktum (bu arada kullanım klavuzunda memorystick pro duo okunabilir yazıyor) fakat kart en derine gitti ve çıkmadı! madem içine kaçıyor veya okumuyor neden kullanım klavuzuna okuyabilir yazılıyor? servise götürdüm içinin açılması gerekiyormuş size tavsiye kart okuyucusuna ihtiyacınız olursa 20 ytlye alın bi tane hiç boşuna uğraşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gateway_15 -- 13 Temmuz 2007; 18:34:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

arkadaşlar lenovo N100 bilgisayarımın kart okuyucusunda kartımı denemek için içine soktum (bu arada kullanım klavuzunda memorystick pro duo okunabilir yazıyor) fakat kart en derine gitti ve çıkmadı! madem içine kaçıyor veya okumuyor neden kullanım klavuzuna okuyabilir yazılıyor? servise götürdüm içinin açılması gerekiyormuş size tavsiye kart okuyucusuna ihtiyacınız olursa 20 ytlye alın bi tane hiç boşuna uğraşmayın

geçmiş olsun neye karar verdin merak ettim

• forumdaşlarım bu linkte satılan lenovanın ekranı paklak mı mat mı kalite nasıl ben m.medya ağırlıklı kullanacam
  • gateway_15 üzüldüm valla şimdi ya, ee nasıl okuyacakmış kartı, ben hiç denemedim ama vardır heralde bir püf noktası.

Birde arkadaşlar format attım herşey tamam da, şu parmak izi için omnipass programını bulamadım, nasıl olacak bu? Xp için birileri nete atabilir mi
  • ya arkadaşlar benimde bir tane lenovo TYOFJTK modeli bir bilgisayarım var.ancak aldığımda makine de açılırken sorunlar oluştu bende fabrika ayarlarına geri döndürdüm ancak bu işlemden sonra office, kart okuyucu ve usb belleklerim tanınmadı.yükleme yapmak için beni yönlendiriyor ama sonuçta yükleme başarısız uyarısı geliyo ve tanımıyo bu işlerden çokta anladığım söylenemez yardımcı olursanız çok sevinirim.çok zor durumdayım
  • hiçbir fikrim yok servistekiler de bilmiyor sanırım memorystick için olan adaptörler var onlarla olabilr. ama kullanım klavuzunda bunu belirtmeyip bizi mağdur etti ibm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

selamlar
    Bi lenovo kullanıcısı olmama rağmen başlığı hergün takip etmeye okumaya çalışıorum
    Ayrıca lenovolar çok hoşuma gitti yorumlar da.Satış sonrası benim için çok önemli nihayetinde böle aletleri bi kere alıoruz deil mi
    Cihazlar gerçekten güzel inş eylül ayı gibi ben de bi lenovo kullanıcısı olmak istiorum.
    Santar rosa ile inş lenovoların da fiyatları düşer kampanyalar olur
    Ya bunu
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70976
    Ya da bunu
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70545
    alıcam inş indirim falan olursa

Aslında hemen bunu
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127
    alabilrim ama acele etmek istemiorum.

Çünkü dierlerinin işlemcisi ve özellikle ekran çözünürlüğü daha üstün.

Bi de ek olarak bişe sorcam:Verdiim ilk 2 linkteki laptopların hd den başka ne farkı var acaba.

Saygılarımla

cevap?

• quote:

Orjinalden alıntı: Kemâkan

quote:

Orjinalden alıntı: Hnmn

TY0FJTK kodlu modele format atmak için xp (32 bit) cd sini takıyorum ön yüklemenin sonunda mavi ekran çıkıo sistem bilgisayarınız zarar görmesini engellemek için kapatıldı diyo. Bios gölgelemesi varsa kapatmamı öneriyor.

Arkadaşlar bu bios shadowed özelliğini nasıl kapatabileceğimi bilen var mı?

Aynı makina aynı sorun bende de oldu. Kaç bit bilmiyorum ama SP2 lik bir xp cd siyle normal şekilde format atabildim

Evet benim yükleme yapmaya çalıştığım baya eski bi win xp cd idi service pack siz. Int ten sp2 li bi xp pro bulup makineyi çalıştırdım.
    Teşekkürler.

• yani sp siz bi xp cdsiyle format atılmıyor mu? atılmıyorsa mevcut olan xp cdmize sp yükleyebilir miyiz?
  • Hnmn formattan sonra sürücüleri nasıl yükledin? Ben C:\DRIVERS klasöründe hazır olarak buldum sürücüleri ve hala nasıl olduğunu bilmiyorum.

cosh boy, fark bu linkte hdd ve işletim sistemi, TY0BJTK daha makul
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.