|
Bildirim
Sen 5.5" 8.3mm boyutlarına 5100mAh batarya sığdır, 10.1" tablete 7000mAh batarya koy, enteresansın Lenovo Moto.
|
Tabletlerin hedefi ilk çıktıklarında bilgisayarların yerini almaktı. Nvidia sırf bunun için tabletlere özel ve telefonlardaki işlemcilerden daha kabiliyetli işlemciler üretiyordu. Google tabletlere özel programlar geliştirilmesi için destekler verdi ama olmadı. Nvidia shield ile beraber işlemci üretiminden çekildi. Google zaten destek veriyor mu artık o bile belli değil. Gel görelim ki büyük ekranlı telefonlar ve yüksek işlem güçleri tabletlere olan ihtiyacı ortadan kaldırdı. Şimdi tabletler telefonların büyüğü olmaktan ileri gidemiyor. Tabi bu durum Apple tarafında biraz daha farklı. iPad'in farklı bir albenisi olduğu yadsınamaz.
|
aynen hocam. çocuğun tableti var. bildiğin telefondan tek farkı ekranın büyük olması. uygulamalarda falan hiç bir fark yok. şimdi kalkıp ona ipad almadım. ama ucuz çin malıda almadım orta karar bişey. fakat çoğu zaman iphone iphone diye benim telefona atlıyor. özetle android tarafında tablet pek istenileni veremedi gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|