Şimdi Ara

Lenovo'dan 10.1 inç ekran ve Snapdragon 625'li yeni tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo'dan 10.1 inç ekran ve Snapdragon 625'li yeni tablet

Tabletlerin modası geçmiş olmasına rağmen Lenovo her nedense bu yönde bir atağa kalkmış durumda. Şirket yeni tabletleri ile düşük bütçe aralığını hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde sadece 80$ fiyat etiketi bulunan ancak tüm "temel" özelliklere sahip uygun fiyatlı "Lenovo Tab 7 Essential" modelini çıkarmıştı.

Ayrıca Bkz.Xiaomi, Mi Note 3'ün 4GB RAM'li ucuz versiyonunu çıkardı
    Şirket bugün ise Moto Tab olarak adlandırılan bir başka tablet piyasaya sürdü. Yeni cihaz, orta sınıf bir tablet için yeterli olacak şekilde 1920 x 1200 piksel çözünürlüklü 10.1 inç ekrana sahip. Apple'ın iPad'lerini bir kenara bırakırsak çoğu Android tabletin çözünürlüğü zaten bu aralıkta. Android 7.1.1 Nougat ile kutudan çıkan Moto Tab'ın Android Oreo sürümüne güncellenmesi bekleniyor. Ancak Lenovo'nun güncelleme sunma konusunda pek parlak bir geçmişe sahip olmadığı da bir gerçek.

Lenovo'dan 10.1 inç ekran ve Snapdragon 625'li yeni tablet

Snapdragon 625 ve DOLBY Atmos ses teknolojisi

Tablette microSD kart kullanılarak genişletilebilir 32GB'lık bir dahili depolama alanı var. Ayrıca 2GB RAM'le güçlendirilen cihaz sekiz çekirdekli 2.0 GHz Cortex-A53 işlemci ve Adreno 506 grafik işleme birimi içeren Snapdragon 625 yonga setiyle donatılmış. 8MP çözünürlüğünde arka kamera ve 5MP çözünürlüğünde ön kamerası bulunuyor. LTE bağlantısı ve 7.000mAh kapasiteli piliyle sağlam bir kullanım süresi sunduğunu da belirtelim.

Moto Tab, yüksek kalitede ses deneyimi için DOLBY Atmos teknolojisi bulunan çift ön hoparlörle birlikte geliyor. Aynı zamanda çoklu hesap desteği sunan cihazı tüm aile bireylerinin herhangi bir gizlilik sorunu olmadan kullanabilmeleri mümkün. Tabletteki profillere Home butonuna gömülü parmak izi sensörü kullanılarak ayrı ayrı erişilebiliyor. USB-C bağlantı noktasına sahip Moto Tab'ın fiyat etiketi ise 300 dolar. Şu an için sadece ABD'de satın alınabildiğini de ekleyelim.

• Tabletlerin hedefi ilk çıktıklarında bilgisayarların yerini almaktı. Nvidia sırf bunun için tabletlere özel ve telefonlardaki işlemcilerden daha kabiliyetli işlemciler üretiyordu. Google tabletlere özel programlar geliştirilmesi için destekler verdi ama olmadı. Nvidia shield ile beraber işlemci üretiminden çekildi. Google zaten destek veriyor mu artık o bile belli değil. Gel görelim ki büyük ekranlı telefonlar ve yüksek işlem güçleri tabletlere olan ihtiyacı ortadan kaldırdı. Şimdi tabletler telefonların büyüğü olmaktan ileri gidemiyor. Tabi bu durum Apple tarafında biraz daha farklı. iPad'in farklı bir albenisi olduğu yadsınamaz.
    aynen hocam. çocuğun tableti var. bildiğin telefondan tek farkı ekranın büyük olması. uygulamalarda falan hiç bir fark yok. şimdi kalkıp ona ipad almadım. ama ucuz çin malıda almadım orta karar bişey. fakat çoğu zaman iphone iphone diye benim telefona atlıyor. özetle android tarafında tablet pek istenileni veremedi gibi.
  • Sen 5.5" 8.3mm boyutlarına 5100mAh batarya sığdır, 10.1" tablete 7000mAh batarya koy, enteresansın Lenovo Moto.
  • Hem o var hem de -tamam cihazın sesinin iyi olması iyi dee ; o fiyat ne kardeşim ya. 300 Dolar yüksek geldi bana. Buraya gelse 1600 lira olur...

• Güzel ürün olmuş...

• Tabletlerin hedefi ilk çıktıklarında bilgisayarların yerini almaktı. Nvidia sırf bunun için tabletlere özel ve telefonlardaki işlemcilerden daha kabiliyetli işlemciler üretiyordu. Google tabletlere özel programlar geliştirilmesi için destekler verdi ama olmadı. Nvidia shield ile beraber işlemci üretiminden çekildi. Google zaten destek veriyor mu artık o bile belli değil. Gel görelim ki büyük ekranlı telefonlar ve yüksek işlem güçleri tabletlere olan ihtiyacı ortadan kaldırdı. Şimdi tabletler telefonların büyüğü olmaktan ileri gidemiyor. Tabi bu durum Apple tarafında biraz daha farklı. iPad'in farklı bir albenisi olduğu yadsınamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: brshr

Tabletlerin hedefi ilk çıktıklarında bilgisayarların yerini almaktı. Nvidia sırf bunun için tabletlere özel ve telefonlardaki işlemcilerden daha kabiliyetli işlemciler üretiyordu. Google tabletlere özel programlar geliştirilmesi için destekler verdi ama olmadı. Nvidia shield ile beraber işlemci üretiminden çekildi. Google zaten destek veriyor mu artık o bile belli değil. Gel görelim ki büyük ekranlı telefonlar ve yüksek işlem güçleri tabletlere olan ihtiyacı ortadan kaldırdı. Şimdi tabletler telefonların büyüğü olmaktan ileri gidemiyor. Tabi bu durum Apple tarafında biraz daha farklı. iPad'in farklı bir albenisi olduğu yadsınamaz.

aynen hocam. çocuğun tableti var. bildiğin telefondan tek farkı ekranın büyük olması. uygulamalarda falan hiç bir fark yok. şimdi kalkıp ona ipad almadım. ama ucuz çin malıda almadım orta karar bişey. fakat çoğu zaman iphone iphone diye benim telefona atlıyor. özetle android tarafında tablet pek istenileni veremedi gibi.

• urun iyi hoşta 300$ yuksek fiyat..bunu alacagıma ipad alırım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabletler benim gözümde bitti. iPad hariç. Çünkü segmenti domine eden tek cihaz o.

Onun yerine Phablet alırım daha güçlü ve kullanışlı olur. Üstüne de telefonum da olur.
  • 300 dolar nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh lenovo yuh ! 300 dolar nedir ? Gider 1500 liraya ipad alırım manyak mıyım lenovo alıcam.

• arkadaşlara katılıyorum. 10 inç zaten büyük ve çantası falan derekn isteyen laptop taşır çantada pek farkı olmaz. telefonlar hem tabletlerden daha güçlü hem taşınabilirlik olarak daha iyi hem arama vs yapabiliyor. o yüzden tabletlerin sonu hakikaten yakındır büyük bi devrim falan olmazsa. çünkü bir akıllı telefon ve bir laptop günümüzde her ihtiyacı görüyor.

ürünle ilgili ise beğenmediğim tek özellik rami . 2 yerine 4 olsa gayet performasnlı olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.