Şimdi Ara

lenovo ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim ve bir durum karşısında bilen arkadaşların yada başına gelenlerin yardımına ihtiyacım var sorunuma geçelim hemen lenovo y560 ideapad kullanıyorum yaklaşık 5 sene oldu ve son sene gerçekten de problemler oluştu bilgisayarım kendi kendine donuyordu bilgisayarcıya götürdüm chipset de arıza var dedi tamam dedim sonra gayet güzel kullandım daha sonra bilgisayar açıldığında hersey tamam ama masaüstü gelmiyordu hiçbir şekilde format atıyordum aklınıza gelebilecek herseyi her testi yaptım ekran kartı sürücüsünü kurmayınca açılıyordu tekrar bilgisayarcıya verdim bu sefer farklı biryere ekran kartı chipseti nin arızalı oldugunu söyledi tamam dedim yaptırdım tekrar gayet güzel sorunsuz kullandım ve 6 7 ay sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım yine ekranım gelmiyor bilgisayarım çalışıyordu garanti de diye tekrar verdim adamlar yine chipset arızası dediler yine yaptılar toplamda bilgisayarımı ekran sorunları nedeniyle 5 kere yaptırdım ve bana baya pahalıya mal oldu cok farklı şeyler denedim ekran kartı almayı düşündum ve şuanki sorunum şu bilgisayarım aniden dondu ve ekran rengi gitti kırmızı gri kare sekillerini aldı resetledim ve açılmadı otomatik olarak kendini kapattı direk powera basınca ve tekrar açıldığında uzun bir biiip sesi geldi ve fan çıkışından koku geldi yanık kablo kokusu gibi ve fan inanılmaz derecede hızlı donup sesi yukselmeye başladı kapattım tabiki hemen bilgisayar ara ara açılırdı ekran giderdi şuan ise bu vaziyette hicbir islem yapamıyorum direk ekran gidiyor formata da izin vermiyor ekranı goremiyorum ve bilgisayar kapanıyor hdd de görmüyor artık 5 ay önce bad sector taramasında kırmızı sayısı azdı.
    Özellikler lenovo y560 ideapad
    İntel i7 720QM (1.6ghz)
    Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 5730
    Video Memory 1GB DDR3 ilave olarak bilgisayarda çok oyun oynayan biriyim sorunun video linki upload edemedim siteye Problem:http://youtu.be/Li0zTNL_EVY
     lenovo ekran sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyb -- 6 Mart 2015; 23:28:18 >

• Yokmu bilen eden birileri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alp1912 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bunu dikkate alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Laptop ekran kapatma sorunu.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.