TTNet kampanyasından aldığım laptop ile ilgili bir kaç soru sormak istiyorum. Aslında Acer Aspire 5742 G arasında gidip geldim ama işlemci ve RAM'in daha iyi olması nedeniyle Lenovo'yu aldım.
Oyun bakımından Lenovo G 570 mi daha iyi yoksa Acer 5742 G mi?
Lenovo laptop'un oyun performansı çok iyi değil, Acer'in oyun açısından değerlendirmeleri daha iyi sanki.
Lenovo laptop'un ekran kartı değiştirebilinir mi? Değiştiriliyorsa servis aracılığıyla filan garanti bozulmadan ekran kartını değiştirebilir miyim?
Ayrıca kişisel değerlendirmelerinizide bekliyorum.
Marka & Model Lenovo G570 Dizüstü Bilgisayar İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic İşlemci türü Intel® Core™ i5-2410M (2.30GHz, 3MB) 3M Cache, 2.30 GHz Dahili sürücü 500 GB Dahili bellek 4 GB DDR3 Ekran boyutu 15.6" HD 16:9 Geniş Ekran Ekran çözünürlüğü 1366 X 768 Grafik kartı ATI Radeon™ HD 6370M 1 GB Harici Ekran Kartı Harici G/Ç bağlantı noktaları 4XUSB 2.0,VGA,RJ45,CARD READER Bellek kartı aygıtı Web kamerası 2.0M Hoparlörler ve mikrofon MIC,SPK Klavye / Mouse TOUCH PAD Ağ arabirimi 10/100M Geniş bant kablosuz Lenovo BGN Ürün ağırlığı 2.7 kg Ürün boyutları (G x D x Y) 376.8mmx249.8mmx17.3 = 34.9mm Güç kaynağı türü AC Güç Adaptörü Pil türü 6 hücreli Garanti 2 yıllık granti
Güncel
ttneti arayıp öğrenebilirsin bunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme