Bütün çabalarıma ragmen ekran kartı driver yükliyemedim driver programları amd kendi sitesinden indirdigim hiç bir şey driver yükletemedi resimde görüldügü gibi hata veriyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
sorun çözüldüm sanırım biosdan ekran kartı ile ilgi kısmı 2 secenek vardı degiştirdim hd 8330 ekran kartını çalışmaya başladı ama r5 230 ekran kartı kayboldu sıkıntı olurmu neden böyle olduguna gelcek olursak biosu günceleme yapmiştim sakın günceleme yapmayın :D
quote:
Orijinalden alıntı: venezual
sorun çözüldüm sanırım biosdan ekran kartı ile ilgi kısmı 2 secenek vardı degiştirdim hd 8330 ekran kartını çalışmaya başladı ama r5 230 ekran kartı kayboldu sıkıntı olurmu neden böyle olduguna gelcek olursak biosu günceleme yapmiştim sakın günceleme yapmayın :D
bana göre bios güncelleme ince bir ipten karşıya kadar yürümek kadar tehlikelidir
çünkü lenovo nun verdiği bios sürümü 2.04 sorunlu.daha doğrusu switchable graphic desteği yok 3.0 versiyonu yükleyin.nerden biliyorsun dersen.aynı sorunu bende yaşadım :) uzun aramalar sonunda buldum.Link den indirin.