Şimdi Ara

lenovo g505 windows 10 ekran kartı driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün çabalarıma ragmen ekran kartı driver yükliyemedim driver programları amd kendi sitesinden indirdigim hiç bir şey driver yükletemedi resimde görüldügü gibi hata veriyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

lenovo g505 windows 10 ekran kartı driver sorunu

• sorun çözüldüm sanırım biosdan ekran kartı ile ilgi kısmı 2 secenek vardı degiştirdim hd 8330 ekran kartını çalışmaya başladı ama r5 230 ekran kartı kayboldu sıkıntı olurmu
    neden böyle olduguna gelcek olursak biosu günceleme yapmiştim sakın günceleme yapmayın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: venezual

sorun çözüldüm sanırım biosdan ekran kartı ile ilgi kısmı 2 secenek vardı degiştirdim hd 8330 ekran kartını çalışmaya başladı ama r5 230 ekran kartı kayboldu sıkıntı olurmu
    neden böyle olduguna gelcek olursak biosu günceleme yapmiştim sakın günceleme yapmayın :D

bana göre bios güncelleme ince bir ipten karşıya kadar yürümek kadar tehlikelidir
  • çünkü lenovo nun verdiği bios sürümü 2.04 sorunlu.daha doğrusu switchable graphic desteği yok 3.0 versiyonu yükleyin.nerden biliyorsun dersen.aynı sorunu bende yaşadım :) uzun aramalar sonunda buldum.Link den indirin.

https://drive.google.com/file/d/0B3vWy6o-q5_8LXVvY0dnczdKdnc/view
  • bios ayarlarından uma graphic kulandığınız taktirde işlemciyi yakma ihtimaliniz olabilir çünkü 8330 işlemci paylaşımlı yani apu.3.0 bios u yüklediğin taktirde bios ayarlarından switchable graphic i seç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.