Bu bilgisayarı gold dan 100 tl indirim artı 50 bonus puan hediyesiyle 1250 tl ye almış oldum sizce nasıl.ben alırken fiyat 1399 tl idi aldığımın ertesi günü1499 çıktı İkinci sorum ise kurulumda tüm dilleri türkçe yapmama ragmen dili hala ingilizce bunu nasıl çözecegim.bölge ve dil seçenekleri bölümünde dili türkçe gözüküyor ama dil hala ingilizce
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
One key recovery işlemi yapman lazım. Kapalıyken novo tuşuyla aç. Restore from intial backup seç. Star de. %100 olduktan sonra reboot demen gerekecek. Cihaz yeniden açılır. ilk ekranda sol altta türkçe buton var. Metin butonu. sadece bu ekranda buna bas başka hiç bir şeye basma. Burda bulunan ibareleri seçme. İleri de. Çevirimiçi ol ekranında ağa bağlama. Türkçe olur
quote:
Orijinalden alıntı: serhatgurkan
One key recovery işlemi yapman lazım. Kapalıyken novo tuşuyla aç. Restore from intial backup seç. Star de. %100 olduktan sonra reboot demen gerekecek. Cihaz yeniden açılır. ilk ekranda sol altta türkçe buton var. Metin butonu. sadece bu ekranda buna bas başka hiç bir şeye basma. Burda bulunan ibareleri seçme. İleri de. Çevirimiçi ol ekranında ağa bağlama. Türkçe olur
TŞK EDERİM CVP İÇİN YARIN DENEYİM
quote:
Orijinalden alıntı: my_66
quote:
Orijinalden alıntı: serhatgurkan
TŞK EDERİM CVP İÇİN YARIN DENEYİM
Merhaba, ben tüm alanları türkçe seçemem rağmen sorun düzelmedi. Siz Türkçe yapabildiniz mi ?
ganil17
kullanıcısına yanıt
orda alanaları seçmeyin. sadece türkçe metin butonuna basıp ileriye basın