Şimdi Ara

Lenovo G510-59405833 Core i5-4200M AMD Radeon HD 8570M 1299 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
13.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıcı ekran kartının 8750 olduğunu söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Satıcı ekran kartının 8750 olduğunu söylüyor.

Bunun üzerine hala bu fiyattan ihtiyacı olupta almayan varsa büyük zarar eder
    Hem de fiyat 1.299 TL olmuşken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 6 Şubat 2014; 9:51:25 >
  • 8750 kullandım harika bir ekran kartıdır 128 bit bir ekran kartıdır yanlış hatırlamıyorsam 8570 64 bit idi.. bunun dışında oyunlarda acayip fark eder kran kartı tırt diyen arkadaşlar neye göre tırt demiş anlamadım... hele de iki ayrı ekran kartını 2 ayrı modeli aynı kefeye koymak tamamen yanlış 8750 bariz bir şekilde üstün ve güncel bir ekran kartıdır..
  • satıcı ile görüştüm. G510-59405833 model olduğunu ekran kartı 8750M olduğunu söyledi. lenovo MH ile görüştüm bu modelde 8570M var dediler bende şaşırdım hangisi doğru diye bilgisi olan var mı?
  • İstediğiniz model ekran kartı çıkmazsa bile cayma hakkını kullanır sorunsuz bir şekilde iade edebilirsiniz.
    Bu riski almaya değer
  • Daha yeni Toshiba Ultrabook almasaydım kesinlikle bu makineyi bu fiyattan kaçırmazdım
  • tuis kullanıcısına yanıt
    vatan, hepsiburada, bimeks falan hepsinde 8570 yazıyo insanı tereddütte bırakıyolar adamların ne sattıklarından haberi yok
    arkadaş ne kadar cahil var keşke yarısı ölse
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    z510 bekle sana bu gitmez, 1500 e düşünce yapıştır sen bunla mutlu olamazsın
  • Satıcıdan en azından kutusunda model nosunun yazdığı yerin fotoğrafını göndermesini isteyin.
    Hatta "Bu fotoğrafı gönderir ve 8750 olduğu anlaşılırsa DH forumda satın alacak en az 9-10 kişi var" deyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

vatan, hepsiburada, bimeks falan hepsinde 8570 yazıyo insanı tereddütte bırakıyolar adamların ne sattıklarından haberi yok

Mediamarkt 8750 olarak tanımlamış.ama birebir aynı ürünmü bilemiyorum.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-G510-15-6-in%C3%A7-Core-i5-4200M-3-1-GHz-4-GB-500-GB-Notebook,103452,465624,1034087.html?langId=-14&gclid=CKPrloWLt7wCFWT4wgodOisAMg

• onat kullanıcısına yanıt
    Ürün numarası:

1107729
  • donanımdan anlamıyorum.kardeşim için alıcam autocad vb. programları sorunsuz kullanabilrmi acaba bunla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

bu zamanda alınabilecek en iyi p/f ürünlerinden birtanesi.gerçi ben 1300 liraya i7 lenovo alabiliyorum (mevzu uzun hiç sormayın) ama çok ekstrem bir durum o

daha almadın mı?

lenovoyu yollamaya dünden razılardı.
    http://www.teknosa.com/urunler/125032724/lenovo-g700-59390986-notebook
    bu cihaz 1320 liraya gelecekti, 12 taksit.
    kabul etmedim...
    http://www.teknosa.com/urunler/125032630/toshiba-satellite-s50t-a-10w-touch-notebook
    bunu istedim,hediye çekleri de sizin olsun dedim tabii ki kabul etmediler.
    (stokta olup experin donanım özlliklerine en yakın cihaz bu idi)

şimdi de
    http://www.teknosa.com/urunler/125032684/casper-cntki-4702b-notebook

200 lira hediye çeki ile bunu istiyorum..sanırsam buna ok verecekler,yoksa büyük tehdit ettim ağır sıkıntı yaratıcam size dedim :)

dehşet bi alet panpa

• donanımdan anlamıyorum.kardeşim için alıcam autocad vb. programları sorunsuz kullanabilrmi acaba bunla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Mediamarkt 8750 olarak tanımlamış.ama birebir aynı ürünmü bilemiyorum.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-G510-15-6-in%C3%A7-Core-i5-4200M-3-1-GHz-4-GB-500-GB-Notebook,103452,465624,1034087.html?langId=-14&gclid=CKPrloWLt7wCFWT4wgodOisAMg

hocam onlara da ne kadar güvenilir meçhul, işlemci sayısı 4200 U diye bişey yazmışlar gördün mü

• quote:

Orijinalden alıntı: fthmrmr

donanımdan anlamıyorum.kardeşim için alıcam autocad vb. programları sorunsuz kullanabilrmi acaba bunla?

Al, sorun yaşamazsın
    Asıl sorunu bu fiyattan bu özellikte ve markadaki makineyi kaçırdığında yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: fthmrmr

donanımdan anlamıyorum.kardeşim için alıcam autocad vb. programları sorunsuz kullanabilrmi acaba bunla?

Al, sorun yaşamazsın
    Asıl sorunu bu fiyattan bu özellikte ve markadaki makineyi kaçırdığında yaşarsın.

Hocam, bu yorumunuza istinaden ben sipariş geçeceğim.makina geldiğinde ekran kartını nasıl kontrol etmek için sizlere geri dönüş yaparım. Işletim sistemi yükletme işinide izmirde bir yerden yaptırırım artık.

Saygılar

• Fena verdiniz gazı, kendimi tutamuyorum, hemen gidip alacağım bir tane. Yıllardır oyun oynamıyorum, arayı kapatmam lazım. Şimdi ekran kartı 8750 ise, yeni oyunların hepsini rahat rahat kaliteli bir şekilde, donmadan, dar boğaz yapmadan oynatır değil mi? Öyle bir anlam çıkardım yorumlardan. Pili de 6 hücreli imiş, rahat 5 saat götürür o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 6 Şubat 2014; 11:32:17 >
  • Bu fiyata daha iyi F/P cihazı bulamazsınız.
    Ayrıca kasa gayet kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 6 Şubat 2014; 11:37:18 >
  • onat kullanıcısına yanıt
    Ben media mark tan aldım bendeki Laptop 8750 hatta bende tereddüte düştüm ürünü satın alıp daha sonra teslim aldım. Mağazada baktım aygıtlar da 8750 idi ben aldım evde kurdum ve bendekinde de 8750 var. Benim laptop ta Win8 var bu N11 de satılan la aynımı onu bilemiyorum. Ama bendeki 8750 ve 1400e çok iyi fiyata aldım.Şuan ektra bir kampanya bence bu 8750 ise alınır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.