Şimdi Ara

Lenovo G510-59405833 Core i5-4200M AMD Radeon HD 8570M 1299 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
13.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de bu laptopun i3 lüsü var hd8750 yazıyodu aldığım yerde eve geldim kurdum hd8570 olarak gözüktü aygıt yöneticisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Bende anlayamadım arkadaşları dolar olmuş 2300 4. Nesil işlemcili 8750 ekran kartlı ürünü bu fiyata bulmuşlar eh işte diyorlar. Evet dolar 1.75 tl iken sıcak değil di de o zaman bu alet zaten en çok 1100 olurdu şu an dolar o günlere göre %30 artmış durumda.

Onun dışında bende biliyorum alınacak ürünü, siz parayı verin ben nasıl alıyorum macbook'u.

forumun çoğu konularında dikkatimi çekiyor, çok iğneleyici ve boş konuşuyor. Dikkatli olalım imkan vermeyin böyle insanlara...
  • Kasa kalitesi kötü diye biliyorum bu seriyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

hocam 79. sırada i5 daha ne olsun

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

79.sıra sizin işlerinizi görüp "çok iyi" seviyesinde olabilir hocam
    genel bakmak lazım.
    i7 3632qm benim bilgisayarım mesela.45. sırada. verdiğim fiyata daha iyisi olabilirdi ve buna sadece ehişte idare ediyor diyorum ben.

ayrıca bilgisayar freedosmuş yeni gördüm.gözardı etmemek lazım.

İ7 3632q işlemciye sahipsin ve eh işte idare eder diyosun napıyosun peki uzay mekiğinin sol kanadınımı tasarlıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Config kullanıcısına yanıt
    Bendeki ürün 8750 benimde kafam karışmıştı farklı sitelerdeki farklı ekran kartlarını görünce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

bu zamanda alınabilecek en iyi p/f ürünlerinden birtanesi.gerçi ben 1300 liraya i7 lenovo alabiliyorum (mevzu uzun hiç sormayın) ama çok ekstrem bir durum o

daha almadın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Arkadaşlar yanılma olmasın aynı laptopu çok güzel bir kampanya ile 1400e aldım media marktan. Üründe 8750 ekran kartı var. 8570 değil 8750. Tabiki satıcıya bir sorun yine de. Ürün bu fiyata çok güzel keşke bunu görseydim.

Not: bendeki ürğnde windows 8 var bu freedos bakmak gerek. Aynı ürün mü.

8750 ile bu fiyata freedos olsa bile kaçırılmamalı.
    Beklenen ekran kartı çıkmazsa bile cayma hakkınız var

Alıntıları Göster
    quote:

8750 ile bu fiyata freedos olsa bile kaçırılmamalı.
    Beklenen ekran kartı çıkmazsa bile cayma hakkınız var

8750 ile bu fiyat olması şaşırtıcı zaten haswell işlemciye bu ekran kartı tırt olmuş.Ayrıca 4gb bellek ve freedos :(

Fiyat normal

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

bu zamanda alınabilecek en iyi p/f ürünlerinden birtanesi.gerçi ben 1300 liraya i7 lenovo alabiliyorum (mevzu uzun hiç sormayın) ama çok ekstrem bir durum o

daha almadın mı?

lenovoyu yollamaya dünden razılardı.
    http://www.teknosa.com/urunler/125032724/lenovo-g700-59390986-notebook
    bu cihaz 1320 liraya gelecekti, 12 taksit.
    kabul etmedim...
    http://www.teknosa.com/urunler/125032630/toshiba-satellite-s50t-a-10w-touch-notebook
    bunu istedim,hediye çekleri de sizin olsun dedim tabii ki kabul etmediler.
    (stokta olup experin donanım özlliklerine en yakın cihaz bu idi)

şimdi de
    http://www.teknosa.com/urunler/125032684/casper-cntki-4702b-notebook

200 lira hediye çeki ile bunu istiyorum..sanırsam buna ok verecekler,yoksa büyük tehdit ettim ağır sıkıntı yaratıcam size dedim :)

• Fiyat normal,Laptop vasat.Fazla birşey beklemeyin.Ekran kartı ise oyun için Mediumdan yüksek oynatmaz.130.sırada ekran notebook ekran kartları sıralamasında ki vasat denilir buna.Sıcak gelmedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Saticidan urun alan varmii

31 aralikta 899 TL ye i3 Fujitsu aldim. Sorunsuz teslim ve ilgi güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Fiyat normal,Laptop vasat.Fazla birşey beklemeyin.Ekran kartı ise oyun için Mediumdan yüksek oynatmaz.130.sırada ekran notebook ekran kartları sıralamasında ki vasat denilir buna.Sıcak gelmedi bana.

O sıralama neye göre yapılıyor? Detaylarını yazarsan bilgilenelim. Mediumdan yüksek oynatmayacağını nasıl anladın? Kullandın mı? Oyunları kurup denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Fiyat normal,Laptop vasat.Fazla birşey beklemeyin.Ekran kartı ise oyun için Mediumdan yüksek oynatmaz.130.sırada ekran notebook ekran kartları sıralamasında ki vasat denilir buna.Sıcak gelmedi bana.

O sıralama neye göre yapılıyor? Detaylarını yazarsan bilgilenelim. Mediumdan yüksek oynatmayacağını nasıl anladın? Kullandın mı? Oyunları kurup denedin mi?

3DMark Ice Storm GPU
    3DMark11 P GPU
    3DM Vant. P GPU
    3DMark06

Puanlarının ortalamaları alınıyor,bu puanlarla az çok Ekran kartlarının Oyun Performansları tahmin ediliyor.Buna görede sıralanıp Giriş Seviye(Çok düşük,Düşük Grafik Ayarlarda), Orta Seviye(Düşük,Orta Grafik Ayarlarda), High-End Yüksek Seviye (Yüksek ve En Yüksek Grafik Ayarlarda)Ekran Kartları kategorilerine yerleştiriliyorlar.Bunları yapanlarda Donanım konusunda Dünya çapında kabul görmüş Sitelerin Editörleridir.

Zamanında laptop alırkende alıcağım laptoptaki ekran kartının sıralamasına burdan bakıp oynatabilceği ayarları görmüştüm nitekimde o ayarlardan fazlasını oynatamadı,kastı.Sende alıp deniyebilirsin

Kaynak:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• risk alıp almayın uğraşırsınız çünkü üründeki ekran kartı kesinlikle 8570 ki 8750 ise bu fiayata bulmanız imkansız.
    http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-ideapad-g510-intel-core-i5-4200m-25ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-407452/productDetails.aspx?productId=bd600733&categoryId=98
  • quote:

Kaynak:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

İşte tek kaynağınız bu sıralama olunca, hiçbir şeyden anlamayınca böyle oluyor. O sıralamadaki kartların puanlarına bakarsan, kimi uygulamada alt sıralardaki kartlarında daha yüksek performans verdiğini, kimisinde yukarıdakilerin üstün geldiğini görürsün ama maksat renk olsun, Notebookcheck listesini verelim diye giriyorsunuz konuya, milletin aklını bulandırıyorsunuz.

Laptoptan falan anladığın yok, bir şeyi test etmişliğin de yok. Zira aynı sitede bu ekran kartını kullanan cihazların FPS değerleri de verilmiş farklı çözünürlük ve detay seviyelerinde. Onlardan bihabersin daha. :)

Tahmin ediliyormuş. Bi' yaşıma daha girdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

İşte tek kaynağınız bu sıralama olunca, hiçbir şeyden anlamayınca böyle oluyor. O sıralamadaki kartların puanlarına bakarsan, kimi uygulamada alt sıralardaki kartlarında daha yüksek performans verdiğini, kimisinde yukarıdakilerin üstün geldiğini görürsün ama maksat renk olsun, Notebookcheck listesini verelim diye giriyorsunuz konuya, milletin aklını bulandırıyorsunuz.

Laptoptan falan anladığın yok, bir şeyi test etmişliğin de yok. Zira aynı sitede bu ekran kartını kullanan cihazların FPS değerleri de verilmiş farklı çözünürlük ve detay seviyelerinde. Onlardan bihabersin daha. :)

Tahmin ediliyormuş. Bi' yaşıma daha girdim.

Zamanında aldığım laptopu kullandım,test ettim.Bu yeterli. O sitede ki sıralamada gayet objektif ve doğru.130.sıradaki bir ekran kartıyla 70.sıradaki bir kartın o zaman farkı yok senin düşüncene göre.Birde git al bakayım yan yana koy aç BF 4 ü bakalım 130.daki kart ne yapacak Ultra ayarlada.O zaman bu laptopu aldırttığın adama parasını verebilcek misin ? Herkes saf bir tek sen akıllısın o zaman adamlar boşuna böyle bir sıralama yapmışlar.Adamlara mail atta bildir, de ki ; yahu sizin listede altta olanlar üsttekilerden daha yüksek puan almış ama sıralamada daha alt sıradalar ne bu iş milleti mi kandırıyorsunuz de.Sen harcanıyorsun burada.

• Para kolay kazanılmıyor burada insanları yanıltan sensin,eğer birisi yüksek ayarlarda oyun oynamak istiyorsa ve sen adama kalkıp bu ekran kartını öneriyorsan burada yanlışı sen yapıyorsun.Gerekirse almasına da mani olurum yoksa seni dinleyip alıcak sonra Highta 20fps lerle oynuyacak.

130.8750M
    209.8570M

Evet belirgin fark var Kaynak:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
  • quote:

Para kolay kazanılmıyor burada insanları yanıltan sensin,eğer birisi yüksek ayarlarda oyun oynamak istiyorsa ve sen adama kalkıp bu ekran kartını öneriyorsan burada yanlışı sen yapıyorsun.Gerekirse almasına da mani olurum yoksa seni dinleyip alıcak sonra Highta 20fps lerle oynuyacak.

130.8750M
    209.8570M

Evet belirgin fark var Kaynak:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Senin gibileri madara etmek benim için çocuk oyuncağı. Aşağıdaki liste HD 8750M'ye ait. 30 tane oyunu yüksek detaylarda 30 FPS üzeri oynatabiliyor. 10 tane civarında oyunu ise ultra detaylarda 30 FPS ve üzeri oynatabiliyor. Başka bir boyutta görüşürüz, sen bunları okuyadur.

• Cozunurluk diger donanimlar islemci vs gibi test edilen bilgisayarin ozellikleri yok.Highta mario oynatsa sen bunada dersin highta 30fps aliyor diye :) gordugumuz gibi zaten mediumdan sonra guncel oyunlarin hepsinde tirt bir kart oldugunu gostermis.geri kalan cop oyunlari kim ne yapsin oynuyanmi var..

• quote:

Cozunurluk diger donanimlar islemci vs gibi test edilen bilgisayarin ozellikleri yok.Highta mario oynatsa sen bunada dersin highta 30fps aliyor diye :) gordugumuz gibi zaten mediumdan sonra guncel oyunlarin hepsinde tirt bir kart oldugunu gostermis.geri kalan cop oyunlari kim ne yapsin oynuyanmi var..

N.checkte, High 1366*768 çöz. ve Full AA hariç tüm ayarlar tepe demek oluyor, yazdıkları inceleme kriterlerinden daha önce belirtmişlerdi ( belli oyunlarda ayar farklılıkları olabiliyor, oyunun yanındaki detay seviyesi üzerine gelip benchmarkın alındığı ayarları görebilir arkadaşlar) Listedeki pek çok oyun ekran kartına yüklendiğinden 8750m kullanan herhangi bir laptopun performansı yukarıdaki değerlere yakın olacaktır. Kaldı ki 8750m Gt 740m e yakın -hatta belli alanlarda denk- performansıyla laptoplar için oldukça kaliteli bir mobil kart. Bu fiyata bu ürün alınır; üzerine de bi 4 gb daha ram takılır, 2-3 sene idare eder adamı rahatlıkla

• ekran kartı 8750 sıcak değilse normal bir fırsat olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.