Şimdi Ara

Lenovo G510-59405833 Core i5-4200M AMD Radeon HD 8570M 1299 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
13.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu modelde 2 tane farklı ekran kartı var? pc den pek anlamam. her tarafta 8570 yazıyor alan arkadaş 8750 var yazmış. buna nasıl bakabiliyoruz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

bu modelde 2 tane farklı ekran kartı var? pc den pek anlamam. her tarafta 8570 yazıyor alan arkadaş 8750 var yazmış. buna nasıl bakabiliyoruz acaba?

Sen bunu al 8750 var:

Ürün kodu: 59-391054
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

bu modelde 2 tane farklı ekran kartı var? pc den pek anlamam. her tarafta 8570 yazıyor alan arkadaş 8750 var yazmış. buna nasıl bakabiliyoruz acaba?

Sen bunu al 8750 var:

tşk ederim bilgilendirme için. aldığım zaman nasıl bakacağım ekran kartının ne olduğuna onu da yazarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeday56

internet satışında düşüyor mu?
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Windows 8 de masaüstüne sağ klik yaptığında grafik özellikleri menüsünden
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeless1

quote:

Orijinalden alıntı: jeday56

Arkadaşlar bugün Mediamarkt da G510 i5 4200M 8750M ekran kartı win 8; 1.399 TL
    az önce aldım

çok uygun almışsınız. Hayırlı uğurlu olsun. İnternet sitesinde fiyat 1679 gözüküyor.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-G510-15-6-in%C3%A7-Core-i5-4200M-3-1-GHz-4-GB-500-GB-Notebook,103452,465624,1034087.html?langId=-14

Arkadaş açıklamış zaten:
    Reyonda 1.699 TL göründüğüne bakmayın, kasada fiyat düşüyor
    diye..

• İzmir Agora media markta ürün yok. Hiç gelmediğini söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onat kullanıcısına yanıt
    Ben istiyorum bunu başka mağazadan getirtin dersin ödemeyi yaparsın getirirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konuda '' dolar arttı ama ürünlerinin fiyatının artmaması gerekir bunlar fırsatçılıktır'' diyen troll arkadaşlar

1-yaşlar kaç?
    2-ürünleri babanız mı alıyor siz mi alıyorsunuz?
    3- Gerçek hayatla ilişkiniz nedir?

demeden alamıyorum kendimi, ülke ekonomik krizde birilerinin illa televizyondan gazeteden bas bas bağırması mı gerekiyor ülke krizde diye?

Zamanında Cumhurbaşkanı anayasa kitabını başbakana fırlattı ''VAY ANASINI KRİZ ÇIKTI'' sözlerine inananlarla bugün dolar arttı ama şu fiyatlar pahalı diyenler,

Alternatif satıcın, linkin , fiyatın yoksa Troll'sundur , sıcak fırsatta biz dolar düşse de şu bu olsa da tekrar bu makineleri 200 tl ucuza alsak diye belki de 2 yıl sonraki günün dolar kuruna göre mi hareket edeceğiz sizin bu zırvalıklarınızla cidden komik yahu?

Bilgisi olmayanın fikri olmasın lütfen.

Ürün gayet sıcak, o ekran kartı da 8750 ise +1 daha sıcak.

Edit: kendimde y510 sli var bu makineye tırt diyene 2 katı fiyatı olan ürünü mü önereyim? ha benim bu trollüğüme karşı da birisi gelsin 7 bin liralık asus oyuncu makinasını mı önersin aha bu sıcak alınır diye? Başkası da kalksın gelsin
    monsterin 20bin tllik ürününü mü paylaşsın?

Fiyat - ürün kıyaslamasını şu forumda bakıyorum anca yaşı başını almışlar yapabiliyor, onlarda kendileri ödedikleri için herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Ben istiyorum bunu başka mağazadan getirtin dersin ödemeyi yaparsın getirirler.

Mağazada bulamayınca mediamarkt müşteri hizmetlerini tlf ile aradım ve gaziemir şubesinde ürünü sorgulattım tabii orada da yok. Fiyatın neden internet ve mağazada farklı olduğunu, mağaza fiyatından internetten almak istediğimi belirttim. Bana indirimin her mağazada olmadığını , mağazaların kendi insiyatifinde yaptığı bir indirim olduğunu söyledi. Tabi bu kapsamda başka mağazadan istesem benden internet üzerindeki parayı keserler diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

• Arkadaşlar Media markt da Win 8 ve 8750 ekran kartlısı 1399 lira. 2 hafta öncede aynı fiyata satılıyordu. Şu an mesajı yazdığım bilgisayar o tarihte aldığım G 510. Doların bugünkü değeriyle alınacak f/p cihazıdır. Olumsuz yorum yazanlar,daha iyisini veya muadilini gösterebilir mi ?
     Lenovo G510-59405833 Core i5-4200M AMD Radeon HD 8570M 1299 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

hıı hıı TAMAM

+1
  • Çekler bitirincemi geldi bilgisayar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sen bunu al 8750 var:

peki aldığın toshiba ürün kodu ne?
    kaça nereden aldın?
  • onat kullanıcısına yanıt
    Ellerinde bir adet teşhir vardı ben satın aldım başka bir mağazadan istediler açılmamış pakette teslim aldım yine de bilemem tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

quote:

Sen bunu al 8750 var:

kaça nereden aldın?

http://www.n11.com/toshiba-satellite-u840w-10j-dizustu-bilgisayar-P18200462

Bir de bunu sipariş geçtim:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87618613

• konuda belirtilen bilgisayar ilehttp://www.hizlial.com/lenovo-g500-59-390104-i5-3230m-26ghz-4gb-500gb-2gb-amd-pro8570-156-windows-8-notebook/10323326 bunu karşılaştırdığımızda hangisi daha iyidir acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

quote:

Sen bunu al 8750 var:

kaça nereden aldın?

http://www.n11.com/toshiba-satellite-u840w-10j-dizustu-bilgisayar-P18200462

Bir de bunu sipariş geçtim:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87618613

şu yavaşala noldu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.