Şimdi Ara

Lenovo G510-59405833 Core i5-4200M AMD Radeon HD 8570M 1299 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
13.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazın özellikle oyunlarda ısınma durumu nedir?
    Ekranı kasaya tutan menteşelerini incelediğinizde izleniminiz ne oldu?
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Ürünle oyun oynamadım, oyanayacağım fakat fırsatım olmadı 3 saat kullandım normal kullanımda buz gibiydi oyunda ne olur akşam deneyeceğim. Menteşeye ve ürün koduna da akşam bakar mesaj atarım buraya.
  • Benim için notebookların kasa kalitesi ilk önce ekran menteşesinden anlaşılır, o yüzden sordum
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız basit gelmedi ancak ayrıntılı bakıp fotoğraflayayım.
  • arkadaşlar satıcıya 8750M olup olmadığını tekrar kontrol etmesini söyledim. şimdi bilgisayarın bilgilerini değiştirdi 8570M yaptı. ekran kartı galiba 8570M
  • Merhaba,

Ürünün Ekrankartı Distiribütör Datası hatalı olduğundan Lenovo TÜRKİYE tarafından model numarası ile sorgulama yapılmıştır

G510-59405833 kodlu ürünün Ekran Kartı AMD Radeon HD 8570M

SATIŞ DANIŞMANI

ZAMAZİNGO BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: fthmrmr

donanımdan anlamıyorum.kardeşim için alıcam autocad vb. programları sorunsuz kullanabilrmi acaba bunla?

Al, sorun yaşamazsın
    Asıl sorunu bu fiyattan bu özellikte ve markadaki makineyi kaçırdığında yaşarsın.

Hocam, bu yorumunuza istinaden ben sipariş geçeceğim.makina geldiğinde ekran kartını nasıl kontrol etmek için sizlere geri dönüş yaparım. Işletim sistemi yükletme işinide izmirde bir yerden yaptırırım artık.

Saygılar

alma

• quote:

Orijinalden alıntı: Zamazingo BT

Merhaba,

Ürünün Ekrankartı Distiribütör Datası hatalı olduğundan Lenovo TÜRKİYE tarafından model numarası ile sorgulama yapılmıştır

SATIŞ DANIŞMANI

başta yapmanız gerekeni sonradan yapmışsınız, 8750 diye sipariş geçecektim allahtan banka hata verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fthmrmr

donanımdan anlamıyorum.kardeşim için alıcam autocad vb. programları sorunsuz kullanabilrmi acaba bunla?

Al, sorun yaşamazsın
    Asıl sorunu bu fiyattan bu özellikte ve markadaki makineyi kaçırdığında yaşarsın.

Hocam, bu yorumunuza istinaden ben sipariş geçeceğim.makina geldiğinde ekran kartını nasıl kontrol etmek için sizlere geri dönüş yaparım. Işletim sistemi yükletme işinide izmirde bir yerden yaptırırım artık.

Saygılar

alma

Almadım hocam.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir fırsat daha kursağımızda kaldı. Dağılabiliriz.
  • Neyse ben sevineyim 1400e almıştım ben Media markt'an üzülmüştüm 1300ü görünce.
  • bu dolar kuru ile ekran kartı 8570 olsa bile alınabilir.
    gerçi ben 5 aydır laptop sıcak fırsatı kovalıyorum ama bu ılık fırsattan yine satın almayacağım.
    dolar düşükken 100tl puan kampanyaları ile 950liraya 3.nesil i5 işlemcili laptoplar vardı bir sürü.
    hatta enişteme aldık bi tane. şimdi ise i5 için 1300'e ılık fırsat diyebiliyoruz.
    bu arada 3.nesil ve 4.nesil arasında pek fark bulunmamaktadır bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamazingo BT

Merhaba,

SATIŞ DANIŞMANI

bilgilendirme için teşekkürler. fiyat yine de piyasaya göre cazip iyi satışlar...
  • favoriteteam kullanıcısına yanıt
    Ben dolar fırladığı halde ne notebooklar almıştım da göndermediler

Hakem Heyetine bildirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Bir fırsat daha kursağımızda kaldı. Dağılabiliriz.

Hocam sizin baştaki düşünceniz yanlışmış zaten, kaçırdığınıza üzülmenize gerek yok, 8750m bir oyun laptopu ekran kartı değil, Ortalamanın üstünde güncel oyunları Highda oynatabilen bir ekran kartı, 6 ay sonra darboğaza 1 sene sonra ise pek çok oyunda mediumda teklemeye başlayacak. Oyun aşkıyla yanıyorsanız laptoplarda 2500 lirayı gözden çıkaracaksınız , Lenovo y510 P gibi SLI ekran kartlı yada GTX mob. kartşı serilere bakacaksınız

• Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkürler arkadaşım, değerli notlar vermişsin, kaydettim. Oyun oynamayı severim ama dediğin rakamlara sırf oyun için çıkamam, çıkmam. Mevcutta kullandığım laptopum 6 senelik 64mb ekran kartına sahip bir cihaz dersem sanırım anlarsın beni. Sık cihaz değiştirmeyi pek sevmiyorum. Dediğin gibi olsa bile bana yeter de artar, o yüzden bütçemi aşmadan max 1,500 TL lik bir laptop arayışım sürüyor, bulana kadar devam. Bulamazsam da sağlık olsun :) . Tekrar teşekkürler.
  • Arkadaşlar bugün Mediamarkt da G510 i5 4200M 8750M ekran kartı win 8; 1.399 TL
    az önce aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeday56

Arkadaşlar bugün Mediamarkt da G510 i5 4200M 8750M ekran kartı win 8; 1.399 TL
    az önce aldım

Sıcak
    TÜm şubelerde aynı fiyat mı?
  • jeday56 J kullanıcısına yanıt
    Kapalı kutumu? Teşhir filan mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeday56

Arkadaşlar bugün Mediamarkt da G510 i5 4200M 8750M ekran kartı win 8; 1.399 TL
    az önce aldım

Sıcak
    TÜm şubelerde aynı fiyat mı?

Tüm şubelerde aynı fiyat, kapalı kutu sıkıntı yok.

Reyonda fiyatı 1.699 TL gözüküyor, kasada 1.399 TL
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.