Şimdi Ara

Lenovo G560 Önerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün vatanbılgisayardan almayı düşünüyorum.Oyun amaçlı kullanmayacağım
    Bu modeli önerirmisiniz yada bu fiyat aralığında önereceğiniz bir model varmı
    şimdiden teşekkürler ...
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-035505-g560a-core-i3-330--2.13ghz-4gb-320gb-gf-512mb-g210m--15.6-bt-dvdrw-v7hp/productdetails.aspx?I_ID=43735
    İşlemci Teknolojisi Intel Core İ3
    İşlemci Hızı 2.13 GHz
    İşlemci Numarası 330M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 512 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli G210M
    Ekran Boyu(inch) 15.6"
    Monitör Tipi WXGA
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr
    Ağırlık 2.8 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDawNI -- 12 Mart 2010; 12:40:20 >

• hiç fikri olan yokmu arkadaşlar birazdan gidip alıcam
  • arkadasim ben G550 sini kullaniyorum işlemci dışında hemen hemen tüm özellikler ayni sanirim kasası farklı bendekinin malzemesi baya saglam kaliteli malzeme kullanılmis ust model oldugu icin seninki daha iyidir bu konuda işlemci hakkında hic bi fikrim yok işlemci hakkında biraz bilgi topla olumlu bulursan al derim
  • bimekste bunun nvidia g310m ve windows 7 home premium 64bit'li olanı satılıyor onu al bence.bunlar dışında herşeyi aynı..kasası g550'den daha güzel siyah renkte..fakat nümerik tuş kısmı çok ince..
  • tıpkısının aynısı, istanbul forum alışveriş merkezinde saturn mağazasında 6 taksite 1.100 TL
    teknosa bile 1400 küsüre satıyor. nasıl bilgisayar derseniz, bence bu fırsat kaçmaz. bu modele onay veriyorum.
    tek anlayamadığım ise 32 bit işletim sistemine neden 4gbyte ram konulmuş. ayrıca ekran kartı da paylaşımlı.
    ingilizce kurulum seçme şansınız var. recovery özellikli. parası az olana tavsiye ederim, alan pişman olmaz.

forum reklamlarında bile dos işletim sistemi yüklü olan modeli 1170 TL' ye satılıyor.

yazmayacaktım ama hadi yazayım içimde kalmasın, paylaşım dediğin işte böyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 16 Mart 2010; 15:41:27 >

• benm baktığım 1300tl bimekste windows 7 home premium 64bit'li ve nvidia g330m ekran kartlı?
  • ters yazmışım, 32 bit yazılımlardan mahrum kalmak var.
    64 bit ve 32 bit arasındaki ayrıcalıklarından bahsetmeye gerek yok sanırım.
    bilgisayarın çalışması çok iyi olabilir. ama her yazılımın 64 biti olsun, sanmıyorum.
    hem arka planda 32 bit çalışan programlar oalcaksa hepsi 32 bit olsun daha iyi
    çünkü iki ayrı program files klasörü oluşuyor. ne anladım o işten..
    yüksek ram kullanacağın bir uygulama mı var acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 16 Mart 2010; 18:01:00 >
  • valla arkadaşta g550 vardı 32bitli biz ona 64bit yükledik sıfırdan..hem açılışı daha hızlandı hemde oyunlarda yükleme sırası gözle görülür arttı..hem 4gb hepsi görüyor hem dual çalışıyor..32bit progrmlardan bizim kullandıklarımız sorunsuz çalışıyor
  • Ben bimeks çalışanıyım.bu işin içindeyim.araştırdım fiyat performans olarak kalite olarak bu model daha ağır bastığı için tercihim oldu.
    kısaca bu bilgisayar;

Isınma problemi yok bu konuda en iyilerden.(touchpad'in altında hitachinin harddiski var ve altında sıcaklığın üste çıkmasını engelleyen bir aparat mevcut)
    Ekran led fakat led olmasına rağmen görüntü kalitesi normal seviyede...parlaklık ayrı tabiki parlaklık başarımı gayet iyi.
    Ekran kartı g310m 64 bit 512mb performansı normal seviyede.bir çok oyunu oynayabilirsiniz.
    Webcam kalitesi vasat ama pek beğenmedim.
    Ses kartı conexant'a ait 2 kanal ses veriyor.ses yüksekliği ve kalitesi iyi.
    Wireless olarak Broadcom'un yongasını kullanıyor.N desteği olduğu için çekimi muhteşem diyebilirim.
    Port olarak Hdmi,e-sata ve malesef iki adet usb çıkışı mevcut bazı durumlarda yetersiz kalabilir.:(
    Ddr3 1066 mhz.ram kullanıyor.
    Dvd-rw çok kaliteli.
    Klavye mat bitter çikolata renginde ve çok kaliteli ve sağlam..
    Klavyenin altında traşlanmış bir bölüm var orası tasarıma değer katmış.
    Tek eksik yönü touchad...tasarımı muhteşem ama algılamada bazen zorluk çıkartıyor.
    Pil ömrü 3 saate yakın,tabiki enerji tasarruf modunda..
    Yüklü gelen yalımlar çok faydalı ve kaliteli çok beğendim.

FİYAT PERFORMANSI OLARAK ŞU ANDA EN İYİLERDEN

Notlarım var:Servisi ürünü evden teslim alıyor,fakat takibini yapmazsanız serviste uzun süre yatar.(Servisine BDH bilişim.bakıyor.)
    Üründe home basic 64 bit yüklü.home premium değil.Bimeksin web sitesinde yazım hatası var,bilginiz olsun..

• bi arkadas yukarıda ekran kartının paylaşımlı olduğunu yazmıs. ekran kartı paylaşımsız yazıyor sitelerde.

bugun almayı düsünüyorum bu konuda kesin bilgisi olan var mıdır acaba ?
  • paylaşımsız 512 ddr3..ama iyi oyunları yüksek kalitelerde oynayamassın chipset g310m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan-ka -- 15 Nisan 2010; 14:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan-ka

paylaşımsız 512 ddr3..ama iyi oyunları yüksek kalitelerde oynayamassın chipset g310m.

hadi ya :(

cok oyun hastalıgım yok, 512mb yeterdi diye dusunuyordum ama chipsete mi takıldık
  • Şu ATI HD 5730 ekran kartlı İ5 işlemcili Y560 modeli Türkiye ye gelse hemen alıcam o gün.fiatı ne olursa olsun...
  • ben bır kac gun once G560 aldım ılk ızlenımlerımı solıyım

oncelıkle lenovoya aıt programlar goruceksın onlar kullanıslı yararlı olabılecek programlar
    verıface ozellıgı war yuz tanıma ozellıgı yanı
    touchpad kotu ama onu rahatlıkla solıyebılrıım bazen ınsanı deılırtıyor
    3 tane usb cıkısı war
    solenıldıgı gıbı bılgısayarda ısınma olayı yok denecek kadar az
    bılsayarın dıs gorunumu gayet şık bence.
    yon tuslarını neden bu kadar kucu yaptıklarını hala anlamıs degılım
    ben bılgısayarı ınternete gırmek ıcın aldım acıkcası ve bu ıhtıyacımı fazlasıyla gorucek gıbı.
    solenıldıgı gıbı oyun ıcın ıı bır bılgısyar degıl ama ben G530 da NFS Carbon'u calıstırdım G560 her turlu calısır gıbıme gelıo.
    şimdilik bunları solıyebılıorum herkese kolay gelsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.