Arkadaşlar bu laptopu alalı 2 hafta oluyor fakat belirli aralıklarla kasılma-donmalar yaşıyorum..Örneğin film izlerken 4-5 dakika aralıklarla 1 saniye donuyor sonra devam ediyor..video dışında kullanırken de arada duraksıyor..bunun bir ayarı falan bozuk olabilir mi?
mesela counter oynarken 1-2 saniyeliğine donmalar oluyor nazıl düzelteceğim bunu geri iade mi etsem? veya yazı yazarken donuyor yazdığım yazı birden 1-2 saniye sonra çıkıyor..
Aynı notebooktan bende de var. Öncelikle ilk aldığım zaman ofiste wifi sorunu yaşadım. Ofiste bütün cihazlar wifi ye bağlanırken bu cihaz sadece 1 m den bağlanıyordu. Aynı modemi eve getirdiğimde ise sorunsuz bağlanıyordu.
Donma sorunu ise halen devam ediyor. Özellikle web tarayıcıda donma sorunu yaşıyorum. Chrome da bir sayfadaki linki açıp başka sayfaya geçince, eski sayfa sekmesine dönünce eski sayfa donuyor. İe explorer de ise flash ve java olan sitelerde özellikle siteleri bile düzgün açamıyor ve mavi ekrana çakılıp kalıyor. Denemediğim tarayıcı kalmadı. işletim sistemini 32 bit e çevirdim sorun çözülmedi. Cihaz servise de gitti. hdd yi değiştirdiler sözde. Ama sorun aynen devam.
Bence cihazınızı iade edin. Kesinlikle sorunlu bir tasarım. Ayrıca kasa menteşeleri çatlayan bir çok kullanıcı var. Markanın servisine bilişim destek hizmetleri isimli bir firma bakıyor. Çok hızlı ve ilgililer, ama maalesef sorunlarım çözülmedi.