Şimdi Ara

Lenovo G580 Mikrofon+BT ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cihazda mikrofon girişi yok mu arkadaş ya,aldık ama hiç dikkat etmedim.Sadece kulaklık girişi var.
    Mikrofon olayını nasıl çözeceğim.Mikrofonlu telefon kulaklıklarını kullanıyorum ama onlarda bir süre sonra ses göndermiyor.Konuşuyorsun ama ses karşıya gitmiyor.

+BT da yok galiba bu pc de.Ama driverleri içerisinde BT Driveri mevcut.Kurdum bir sonuç çıkmadı.

• Bende lenovo g580-20150 kullanıcısı sahibiyim. Yeni aldım bende laptobu mikrofon girişi ile kulaklık girişi aynı yerde diye biliyorum. BT fn+f5 basarak kullanıma aktif hale getirebilirisin. ama model numarasına göre cihazın donanımı değişebilir. Çünkü piyasada çok çeşit G580 kasasına sahip laptop bulunuyor. Biraz kurcala sağ alt taraftan sesi bide tavsiyem sağ tık +kayıt aygıtları+iletişim ordaki şeceneklerden "hiç birşey yapma" seçeneğini aktif hale getirmelisin. baya işe yarıyor
  • biraz geç oldu ama yeni gördüm bende de Lenovo-20150 cihazı var BT sistem tepsisinde ancak tulunu bilmiyorum ve mikrofon konusunda aynı derdim var birkaç daha şey soracağım sende touchpaddeki scroll kaydırmalar ters mi çalışıyor yukarı çekince aşağı gidiyor ve kasa ak izi bırakıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

biraz geç oldu ama yeni gördüm bende de Lenovo-20150 cihazı var BT sistem tepsisinde ancak tulunu bilmiyorum ve mikrofon konusunda aynı derdim var birkaç daha şey soracağım sende touchpaddeki scroll kaydırmalar ters mi çalışıyor yukarı çekince aşağı gidiyor ve kasa ak izi bırakıyor mu

Geri iade ettim,hiç hoşuma gitmemişti.Çok iz bırakıyor temizlemekten bıktım.Touchpad de bir sorun yoktu sanırım seninkinin ayarlarında sorun var.
  • standart ayarı tersmiş denetim masasından hallettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Y700 Jack Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.