Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kayzser

arkadaşlar birde bu link nedir?http://www.****/viewtopic.php?f=24&t=18 tam halini atabilirmisiniz?

***** yazan yere note book.gen.tr yazcaksın aradaki boşlugu da kaldır
  • kayzser dostum windows sp3 nerden buldun ki ne acaba
    microsoftun sitesinde yok öyle bir şey!
  • bende artık bir lenovo sahibiyim yani siparişini verdim ama daha elime gelmedi lenovo 300 N200 0769 BNG serisi bir laptop aldım buna xp yükklemeyi düşünüyorum ne dersiniz
  • arkadaşlar aldıgım lenovo ya xp yüklemeyi düşünüyorum şimdi internetden driverlerini indiriyorum da nasıl kurucaz normal makinalara kurar gibi i yoksa degişik bişe yapıcaz mı bios driverini nasıl kurucaz mesela xp den önce mi yoksa herşeyi kurduktan sonra mı kuranlar var mı nasıl yapıcagımızı anlatırlarsa sevinirim
  • Lütfen makinanızı orijinal işletim sistemiyle kullanın. XP yüklemeyin. Bıktık artık bu xp den. Öyle değil mi???
  • arkadaşlar bende yeni XP kuranlardanım vistada hiç bir sey yapmıyorken RAM den 700 mb civarında yiyordu 3dk da zor açılıyordu. simdi süper oldu
    Yalnız XP kurarken xp nin içinde Sata driver ları olması lazım yoksa kurmuyo Yada bios (F1) ayrlarından degişiklik yapmanız gerekiyor. driverler lenovo nun sitesinde mevcut...
  • tamam arkadaşlar şimdi indiriyorum driverleri de önce xp yi direk kurup sonra bu dirverleri bilgisayarı acınca üzerine mi kurucaz birisinden duymuştum hd ve bios driveri xp cd sine yüklenio bişeler yapılıo die öle mi yoksaq önceki dedigim gibi mi yada siz nasıl yaptınız kısaca anlatabilirmisiniz
  • arkadaslar, sorunsuz bir laptop alacagiz bir arkadasima. ilk aklima gelen marka ibm oldu. sanirim yanilmiyorum. kendisi cok siradan bir kullanici. yani oyle ivir zivir hatalarla sorunlarla bas edebilecek birisi degil. kafasi rahat olacak, sorunsuz olacak . acaba sizlerin bu LENOVO (IBM) 3000 N200 modelinden hangisini onerirsiniz. iyi olsun biraz. birkac farli modelleri var sanirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRESELL

atkadaşlar bluetooh nasıl çalıştırıyoruz bir türlü bulmadım lenova 300 n200 de

Fn+F5 Tuşu İle Menüyü açıyorsunuz Bluetooh u bu şekilde "on" yapıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsima

tamam arkadaşlar şimdi indiriyorum driverleri de önce xp yi direk kurup sonra bu dirverleri bilgisayarı acınca üzerine mi kurucaz birisinden duymuştum hd ve bios driveri xp cd sine yüklenio bişeler yapılıo die öle mi yoksaq önceki dedigim gibi mi yada siz nasıl yaptınız kısaca anlatabilirmisiniz

İlk önce Xp yi kuracaksın sonra fakat xp yi kurmada sorun yasayabilirsin birde hard diski 3 'e bölersen iyi edersin ben öyle yaptım satalı xp den kurmaya bak yada biosdan satadriver disable yap Xp yi kur driverleri da daha sonra kurarsın yalnız benim makina driverlerı otomatik tanımadı Aygıt yöneticisinden manuel kurdum. Ben birde Önce Linux kurup sonra Xp ye cevirdim. Vista sözde Üst versiyon oldugu için direk Xpyi kabul etmedi.
  • Arkadaşlar Bu haftasonuda bizim Laptoplardan satılıyo Haftasonu fırsatı Hatta 1. 66 Ghz biraz daha üstü
    Anlayacagız Fırsatlar bitmiyo.
    Yalnız ben 999 ytl aldıgımda aynı ürün hepsiburda da 1,258 ytl idi
  • back up dosyalarını nasıl silebilirim lenovoda. 2 tane backup dosyası oluşmuş durumda ve 25 gb yer işgal ediyor. bu dosyanın c:\rrbackups olduğu söyleniyor ama system volume inf. gibi gizli dosya ve ne yaptıysam da bu rrbackups dosyasını göremedim. bilen varsa yardım edebilir mi?
  • Restore Recovery bölümünde BackUp menüsü içinde, eski yedeklerini silme ve yeni yedek oluşturma imkanı veriyor. Elle silmeye çalışma,
  • arkadaşlar bi konuya nokta koyalım. vista yüklü makinasına xp kurup sonra tekrar vistayı yükleyebilen arkadaş varmı. ben daha öncede acer 5610 da denemiştim (recovery dvd si de oluşturduğum halde) lakin o sevgili, az para, çok iş düşkünü servis arkadaşlar makineyi onlara göndermeden orjinal eski otomatik kurulum durumuna gelemeyeceğini söylemişlerdi. nitekimde dedikleri gibi yapmak zorunda kaldım. gene aynı duruma düşme ihtimalimiz varmı diye tecrübesi olan diğer arkadaşlarada sorayım dedim. teşekkürler
  • Ben bilgisayarımı aldığımda vista yüklüydü.Biraz kullandım sıkıldım.Sonra xp yükledim.Bi bölüme de ubuntu kurdum.Sonra canım sıkıldı.Bilgisayarımın ilk günkü halini özledim.Vistaya geri döndüm.Sonra dedim bana 2 gb ram şart.Onu almadan daha vista kullanmak yok dedim =).Şu anda xp yüklü..Önümüzdeki günlerde ram alcam inş.O zman ne olur bilemem..
  • />

onda da böyle diyor. bu ne anlama geliyor?

quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Restore Recovery bölümünde BackUp menüsü içinde, eski yedeklerini silme ve yeni yedek oluşturma imkanı veriyor. Elle silmeye çalışma,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calderon -- 2 Mart 2008; 9:27:29 >
  • Bu işlemi gerçekleştirmek için yeterli disk alanı yok diyor.

Bu işlemi Lenovo Care program menüsünü kullanarak dene ve BackUp Now eylemini tıkla, oradan BackUp bölümünün altındaki "Change schedule, name a backup, delete backups" linkine tıklayarak devam et. Sen bu işleme başlayınca program hemen backup yapmaya başlayacaktır veya diskin yeterli olmadığı için yukarıdaki hatayı da verebilir. Bunu Cancel tuşuna basarak iptal et ve mevcut yeteklerinden hangisini silmek istiyorsan sil. Benim tavsiyem, her zaman en son ve en temiz bir yedeğin olsun. birden fazla yedek bulundurmaya bence gerek yok.
  • arkadaşlar herşey için sagolun da ben hala nasıl yapıcaz anlamadım bu sata ve bios dirverleri xp cd sine yükleyip mi yapıcaz yükleyeceksede nasıl yüklücez cd ye yada bios ayarlarını degiştirip cd den ilk önce xp yi yükleyip sonra mı driverleri kurcaz yani bios ve sata driverleri ile alakalı soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Bu işlemi gerçekleştirmek için yeterli disk alanı yok diyor.

Bu işlemi Lenovo Care program menüsünü kullanarak dene ve BackUp Now eylemini tıkla, oradan BackUp bölümünün altındaki "Change schedule, name a backup, delete backups" linkine tıklayarak devam et. Sen bu işleme başlayınca program hemen backup yapmaya başlayacaktır veya diskin yeterli olmadığı için yukarıdaki hatayı da verebilir. Bunu Cancel tuşuna basarak iptal et ve mevcut yeteklerinden hangisini silmek istiyorsan sil. Benim tavsiyem, her zaman en son ve en temiz bir yedeğin olsun. birden fazla yedek bulundurmaya bence gerek yok.

teşekkürler
    ama aynı yerden bahsediyoruz sanırım, farklı mı sende, bendeki menüde orada yok delete backups, advanced kısmında var. o hatayı da niye veriyorsa, hdd yeterli, 85 gb gibi yer mevcut.

/>

• Benim kastettiğim yer,

Başlat tuşundan sonra Programlar dizini altındaki "Lenovo Care" program linki.
    Sen dizüstünün üzerindeki Restore Reovery düğmesinden mi gidiyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.