Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: notting2lose

quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Merhaba Arkadaşlar,

Bazı arkadaşlar forumda daha önce yazılanları okumadan benzer konuları tekrar soruyor. Yeni lenovo alanlar, önce birlikte gelen rehber kitaplara bir göz atsınlar, önce ellerindeki makineyi okuyarak, dokunarak tanısınlar.

Yanlışlıkla Vista'yı silip yükleyemeyen arkadaşım, sisteminde hangi vista yüklü idiyse önce o vistadan bir tane bul yükle ve bilgisayarının altındaki lisans numaralarını gir, sonra Lenovo sitesine git ve oradan kendi sistem sürücülerini ve temel uygulamaları yükle. En sonunda yeniden Rescue recovery'i çalıştırarak yedek al. Eski haline kavuşmuş olursun. 5 GB'lik yere ulaşamıyorsan, başka yapabileceğin bir şey yok, boşuna kendini yorma.
    Kolay gelsin.

Valla akıl akıldan üstündür işte arkadaşlar.Her türlü şeyi denedim ama Tekbozok kardeşin dediği gibi başka bir Vista Basic bulup laptopun altındaki Lisans kodunu girmek ve gerisini de öyle halletmek hiç gelmedi aklıma...Helal olsun...Öyle yapacağım inşallah temiz bir Vista Basic bulup indireyim de biryerden...Çok teşekkür ettim...Ressam0768 kardeşime de...

dostum bende sen gibi XP kurdum ve VISTA yı silmedim ama şimdilik kurmayı da düşünmüyorum.
    ileride belki kurarım, bir dene bakalım nasıl olacak.
    yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

Carmenta123
    o delik mikrofonun ta kendisi.
    kapatman için Denetim masası/ses efekti ve ses aygıtlarına gir ve oradan mikrofonu kapatabilirsin :-)
    başka aklıma gelmiyor.

alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
    ısınma yok
    XP yuklu makina müthiş hızlı bana göre.
    INVENTOR kullanıyorum 2Gbyte RAM ile bana mısın demiyor makina oyun oynamıyorum.
    oğlanın FIFA 2008 kurula hiçbir sorun yaşamadı ve süper.
    illa vista isteyenler benim gibi yapsın Vista Transformation Pack 8.0.1 diye bir program var onu kurdum XP arayüz VISTA oldu
    piyasadki bilgisayarlar çok farklı özelliklere sahip
    dikkat edin sadece Ekran kartı gömülü olmasın diğeri sorun değil zaten.
    benim ki 3000 n200 - 0769 - BEG modeli. TY2BETK satış kodu

• ARKADAŞLAR LENOVAYI YENİ ALDIĞIMDAN ÇOK FAZLA BİLGİM YOK İNGİLİZCEMDE YOK BU FABRİKA AYARLARINA NASIL GERİ YÜKLÜYORUZ YANİ NASIL FORMAT ATACAĞIN AYRINTILI OLARAK BİLEN BİR ARKADAŞ VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRESELL

ARKADAŞLAR LENOVAYI YENİ ALDIĞIMDAN ÇOK FAZLA BİLGİM YOK İNGİLİZCEMDE YOK BU FABRİKA AYARLARINA NASIL GERİ YÜKLÜYORUZ YANİ NASIL FORMAT ATACAĞIN AYRINTILI OLARAK BİLEN BİR ARKADAŞ VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ

yeni aldığın cihaza ne oldu ki fabrika ayrlarına dönmek istiyorsun?
    açılış esnasında lenovo care düğmesine basılı tut
    açılan pencerede FACTORY diye bir yer göreceksin RECOVERY bölümü altında
    ona bas ve geri yaslanıp bekle o kendini yeniden kuracak.
    şarj aleti takılı olması gerek.
    laptop yanımda olmadığı için tam yolu veremiyorum :-(
    ama XP kurulum yaptıysan o bölüm silinmiştir ve başka bir yol izlemen gerekecek.
  • BİLGİSAYAR AÇILDIĞINDA ATCSSINT.dll BULUNMADIĞINDAN BU UYGULAMA BAŞLATILAMADI, BLUETOOTH TROY APLİCATİON ÇALIŞMAYI DURUDURDU, FPOPP.EXE GİBİ HATALAR veriyordu bende anlayamadı yeni aldığım için fabrika ayarlarına geri dönmemi tasfiye ettiler.
    şimdi fabrika ayarlarına geri döndüm. başka ne yapmam gerekir.bu günceleme falan nasıl yapılıyor kamera bluetooth çalışması için birşey yapacakmıyım.
  • slm .. satılık Lenovo 3000 n200 TY2BATK var ilgilenenlere .. 7/02/2008 de TY2BATK aldım 2 gün sonra bi tane daha TY2BETK aldım ... TYBATK 'e XP yükledim tüm driverleri sorunsuz yükledim .. isteyene satabilirim.
  • quote:

BİLGİSAYAR AÇILDIĞINDA ATCSSINT.dll BULUNMADIĞINDAN BU UYGULAMA BAŞLATILAMADI, BLUETOOTH TROY APLİCATİON ÇALIŞMAYI DURUDURDU, FPOPP.EXE GİBİ HATALAR veriyordu bende anlayamadı yeni aldığım için fabrika ayarlarına geri dönmemi tasfiye ettiler.
    şimdi fabrika ayarlarına geri döndüm. başka ne yapmam gerekir.bu günceleme falan nasıl yapılıyor kamera bluetooth çalışması için birşey yapacakmıyım.

şu anda sorunun olup olmadığını bilmiyorum
    ama kontrol için
    bilgisayarım sağ tuş yap ve aygıt yöneticisi altında sarı olan aygıt olup olmadığını kontrol et.
    yani driverı yüklenmemiş aygıt var mı yok mu.
    varsa sürücü güncelle deyip zaten o kendi bulacaktır bulamazsa hangisi olduğuna bak ve lenovo sitesinde indir.
    geçmiş olsun

• quote:

BİLGİSAYAR AÇILDIĞINDA ATCSSINT.dll BULUNMADIĞINDAN BU UYGULAMA BAŞLATILAMADI, BLUETOOTH TROY APLİCATİON ÇALIŞMAYI DURUDURDU, FPOPP.EXE GİBİ HATALAR veriyordu bende anlayamadı yeni aldığım için fabrika ayarlarına geri dönmemi tasfiye ettiler.

Ayrıca bu forumda daha önce yazılanları okumanı tavsiye ederim, eksiklerini tamamlarsın.
  • arkadaşlar merhabalar,
    bende çoğu kullanıcı gibi xp kurmayı istiyorum;fakat şöyle bişeye yapsam olur mu evdeki masaüstü pcnin xp cdsi ve lisan nosu ile laptopa xp kuracağım(masaüstünüde kullanmaktayım)sizce kurulurmu?

birde bıos gimek için ne yapmak gerekiyor notebookta malum sata olay var onuda açıklarsanız sevinirim

tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilot23

arkadaşlar merhabalar,
    bende çoğu kullanıcı gibi xp kurmayı istiyorum;fakat şöyle bişeye yapsam olur mu evdeki masaüstü pcnin xp cdsi ve lisan nosu ile laptopa xp kuracağım(masaüstünüde kullanmaktayım)sizce kurulurmu?

birde bıos gimek için ne yapmak gerekiyor notebookta malum sata olay var onuda açıklarsanız sevinirim

tşkler

3 sayfa geri gidip topiğin tamamını okumanı tavsiye ederim.
    xp kurulumu ile ilgili açıklamalar mevcut.
    kolay gelsin.
    önceki sayfalarda açıklanan yöntemin 1 numaralı seçeneğini uyguladım ve sorun yok.
    sürücüleride kendi sitesinden indirebilirsin senin modeline uygun olanları tabii ki de
  • ARKADAŞLAR XP DEN VİSTAYA NASIL GEÇELİR DETAYLI OLARAK BİLEN VARSA VE ANLATIRSA SEVİNİRİM.

TŞKLER
  • bilgisayarımda oyun oynarken garip bir sorun çıkıyor, oyunlarda AA'yı açınca hoparlörden çok rahatsız edici hışırtılar geliyor, sırf bu yüzden Sam&Max-CC3 gibi oyunları sistem kaldırmasına rağmen düşük ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum, bunun çözümü nedir

• arkadaşla merhaba bende 2 hafta önce migrostakikampanyadan yararlanarak levovo marka bilgisayar aldım.... ama bi türlü kamerayı çalıştıramadım... ve msnde kamerayı yüklemeye çalıştığımda kameranın şuanda başka bi program tarafından kullanıldığını kurulamadığını söylüyor... program yöneticisini açıyorum hiç bi programın çalışmadıgı görünüyor.... bu sorunu nasıl çözerim. yardımcı olursanız sevinirim... teşekküeler....
  • webden amcap indirip kur çalışır...
  • amcap indirdim ama kurulmuyo hata veriyo....
  • Arkadaşım, forumun önceki sayfalarında bu konunun çözümü verilmişti, baştan okumanı tavsiye ederim
  • arkadaşlar araç içerisinde hareket esnasında kullanılsa notebook zarar gürür mü acaba?
    bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
    birde 12V - 220V dönüştürücü inventorler mevcut araç içerisinde kullanılmak için.
    böyle bir aleti kullanan var mı acaba?
  • Merhaba . Ben daha dün LENOVO 3000 n200 sahibi oldum. Daha önce DELL kullandım. p3 1000 onun üzerine bu bilgisayar çok lüks bile geldi. Bilgisayarın herşeyi mükemmel. Yanlız herşeyi düşünmüşler ama şu ses olayını keşke biraz daha iyi yapsalarmış. Birde 1 gb ram vista için hakikatten az. Hemen XP ye çevirdim. Sorunsuz herşeyini yükledim. Şu an tam kapasite çalışıyor. Bir kaç oyun denedim gayet mükemmel. Migros kampayasından aldım. Laptop düşünen herkese tavsiye ederim. Sonuçta bu bir IBM .
  • Birde ressam0768 arkadaşa laptop bilgisayarların amacı zaten elektriksiz yerlerde kullanımı içindir. Çoğu kişi laptoplarını pille elektrikte çalıştırıyor. Yaklaşık 5 yıldır kullandığım dizüstünün pili hala 1-2 saat arasında gidiyor. Forumu okurken bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı yanlış işler yapıldığını gördüm.
    1- Laptop pilsiz çalıştırılması besleme üzerinde aşırı bir sallantı yapar. Buda bilgisayarın kapasitesine etki yapar. Özellikle bilgisayarın beslemesi üzerindeki kkapasitelerin ömrünü kısaltır.(low esr)Sonuçta pil aynı zamanda şebeke filtresi görevide görür. Ayrıca elektrik kesintilerinde kayıplarınız önlenir. Bilgisayarınızı kesinlikle pille çalıştırın.
    2- Ancak windows güç yönetimi kısmında pil hakkında bilgi kısmı var. Orada şebeke sırasında pilin yüzde kaçının dolduğunu gösteren işaret var. O işareti kullanılarak pil dolduğu zaman şebeke ayrılmalı ve cihaz pilden kullanılmalııdır. Özellikle liytum piller dolu iken şarjda kalırsa ömürleri çabuk biter bir gün pilinizin gidiverdiğini görürsünüz.Pili kullanın pil %5-10 arasına düşünce tekrar şarjınızı bağlayın sürekli şarjda bırakmayın.
    3-( ressam0768 için)
    Piyadaki ucuz UPS yada invertörler salınımlı voltaj çıkarır. Buda senin şarj adaptöründe yanlış etkiler yapabilir. Çok kaliteli kullanacaksan belki ama oda mantıksız. Bir örnek Elektor adlı avrupa bir elektronik dergisinde laptop bilgisayarları aküdenn çalıştırmak için bir elektronik kart şeması vermişlerdi. Bneim dikkatimi çeken o şemada 12 volt giriş elemanlarının 45 A lik olması idi. Buda laptopun aslında gördüğünüz kadar küçük değil büyük güçlerle çalıştığını gösteriyordu. Ben şu an o şemayı yapıp p3 makinam üzerinde bir iki ay deneyecem . Durumu görecez bakalım.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

• arkadaşlar formun her satırını teker teker okudum denilenleri yaptım ama bi türlü kamera tam olarak çalıştıramadım. restarttan sonra kafasına göre arasıra çalışıyo, arasıra çalışmıyo... çalışmadığı zaman KAMERANIN BAŞKA Bİ PROGRAM TARAFINIDAN KULLANILDIĞINI SÖYLÜYO... AMCAP YÜKLEDİM OLMADI... KAMERA VE TARAYICILAR BÖLÜMÜNDEN AYGIT EKLE DEDİM SADEZE XEROKS TARAYICI BULUYO... AYGIT YÖNETİCİSİ KAMERANIN SORUNSUZ ÖALIŞTIĞINI GÖSTERİYO... YARDIMA İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.....

• KAANHANGUNAY dostum yazın ve tavsiyelerin için teşekkür ederim.
    benim düşündüğüm cihaz bu
    http://www.724magaza.com/default.asp?modul=product&category=10388&pid=16532&sid=8e33e65543de924800fe5f5ed943b54b
    link verdim reklam olur mu bilmem olursa yönetici arkadaşlar siler zaten.
    bu cihazı düşünmemin sebebi amcam TIR şöförü ve kendisine de almayı düşünüyoruz.
    tabii 220 V arabada bulmak zor ancak böyle bir cihaz ile bu mümkün.
    bir göz atarsan ve düşüneni yazarsan sevinirim.
    kullanım yolculuk esnasında değilde durduğu yerde film seyretmek internete takılmak ve harita incelemek olacaktır tabii ki de.

surgeonbutcher dostum bence sen en iyisi servisi ara ve kendilerine bu durumu aktar. eminim sorun çözülecektir.

bu arada arkadaşlar FUN tuşunun ayarlarını değiştirebilen var mı acaba
    yani onal Media playerı kontrol ediyor ben ise Winamp tercih ediyorum.
    yapabilen varsa ve yazarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressam0768 -- 22 Şubat 2008; 17:05:48 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.