Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE LENOVO (IBM) 3000 N200 INTEL CORE 2 DUO T5250 1.5GHZ 15.4" 1024MB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TY2BETK ALDIM HEPSIBURADA.COM DAN BENDE CLUB NÜZE KATILMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMASINIZ SEVİNİRİM. ALALI 1 HAFTA OLDU.BAZI SORUNLARIM VAR.

BİLGİSAYAR AÇILDIĞINDA ATCSSINT.dll BULUNMADIĞINDAN BU UYGULAMA BAŞLATILAMADI, BLUETOOTH TROY APLİCATİON ÇALIŞMAYI DURUDURDU, FPOPP.EXE GİBİ HATALAR VERİYOR. BUNU NASIL ÇÖZECEĞİM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
  • ilk önce hayırlı olsun
    bence iyi bir seçim
    yazmış olduğun hataları bilmiyorum ama bence fazla bir şey yüklemeden makinaya
    lenovo care tuşunu kullanarak sistemi yeniden kur.
    hatta daha da hızlanmasını istiyorsan XP ye dönüş yap
    o zaman fakr edeceksin hızını
    ben 3D çizim programı kullanıyorum ve açıkçası süper bence
    başka sormak istediklerin varsa yardımcı olmaya çalışırım.
    bu arada hatırlatayım bence BÜYÜK harfle yazma yoksa uyarı alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressam0768 -- 8 Şubat 2008; 19:50:51 >
  • lenova core düğmesi ile sistemi baştan kurmak için internet bağlantısı gerekiyormu ve fazli bilgim yok nasıl sistemi baştan kuracağım yardımcı olursanız sevinirim
  • hayır gerekmiyor zaten tüm sürücüler hard diskte mevcut
    açtığında düğmeye basılı tutacaksın ve gelen menüyü takip et oradan fabrika ayarların dön dediğinde zaten vista kurulacaktır.
    kolay gelsin
  • Arkadaşlar merhaba bende lenovo mu 10 gün önce migrostan aldım 3000 N200 modeli fakat msn de kamerayı açamıyorum messenger kapanıyor. Bu sorun ile ilgisi bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi şimdiden teşekkürler...
  • Kameranın çalışmasında bir sorun var mı? önce sorunun kameranın tanıtımında mı yoksa messengerde mi olduğunu öğrenmen lazım. Denetim Masasında Tarayıcılar ve kameralar bölümünden önce kameranın tanıtılmış olup olmadığını bir denetle, yoksa kameranı oraya ekle, daha sonra messenger'de, web kamera ayarlarııyla sorunu çözmüş olman gerekir.
  • Yeni Lenovo alan Arkadaşlar,
    Herhangi bir sorun sebebiyle, Lenovo ile birlikte gelen Vista Premium'u kaldırıp, XP yüklemeyi kesinlikle tavsiye etmem.
    İlk yapmanız gerekenler:

1. 1 GB Ram'a 1 daha ekleyip (30-35 YTL) Vista'yı rahatlatın.
    2. Bilgisayar, Yönetim bölümünden Sürücü Genişlet fonksiyonu ile C:'ye ek olarak D: Sürücüsü yaratın ve Belgeleriniz ve dosyalarınız için ayırın.
    3. Lenovo Care bölümünden Sistem Update ve Windows Vista Uptade işlemlerinizi tamamlayın.
    4. Temel bazı programlarınızı yükleyin.
    5. Lenovo Care bölümünden C sürücünüzün bir yedeğini alın.
    6. Çok isterseniz, birkaç DVD ayırarak Restore Recovery diskleri yaratın.

Sonra Vista'nın keyfini çıkarın. Lisanslı programınızı silip lisanssız xp yüklemeyin.
  • Kamera ile ilgili sorun bazen çalışmıyor lenovo camera center programınıda açtığımda capture tıkladığımda görüntü gelmiyor. Messenger ayarlarını kontrol ettim şuan kamera çalışıyor ama arada açtığımda messenger kendiliğinden kapanıyor. Lenovo almakla iyi bir karar vermişimdir umarım birazda IBM kalitesine güvenerek aldım doğrusu. Migros bu ürünü çok uygun fiyata sattı etrafta almadan önce çok kafamı karıştıranlar oldu piyasadan kalkıcak bi ürün olabilir sorunlu olmasın falan dediler ama şuan çok güzel sorunsuz kullanıyorum bilgisayarımı.TekBozok yardımların tavsiyelerin için çok teşekkürler...
  • Lenovo Kamera Center sadece başlangıç ayarları için gerekli, capture ve skypee indirip kurma konusunda rehberlik için. Senin yaşadığın sorunu ben de yaşamıştım. Hatta sistemi iki kez kurma durumunda kaldım, Vista'ya uyumsuz bir iki program yüklediğim için.
    Yukarıda dediğim gibi, Denetim Masası, Tarayıcılar ve Kameralar bağlantısından giderek, Aygıt Ekle düğmesine bas ve kamerayı önce sisteme tanıt. Sonra sorun kalmayacaktır.
    Eğer sorunun çözülmezse, sonradan yüklediğin başka programlar varsa onlarla bir sürücü çakışması mümkün olabilir. O zaman da lenovo'nun üzerindeki Restore düğmesiyle bilgisayarını ilk haline getirebilirsin. Sonra, yukarıda ilk yapılması gerekenlerde anlattığım işlemleri yapar kameranı da tanıttıktan sonra bir backup alırsın.
    Kesinlikle iyi bir laptop aldığını söyleyebilirim. Çünkü zaten piyasada 1250 YTL'nin altında satılmıyordu. Migros, aynı ürünü 999 YTL'ye sattı ve 12 taksit olarak. Bundan daha iyi bir fiyata CD2 almak mümkün değil. Hem de Santa Roza teknolojisi 667 MHZ olarak. Ayrıca, pek çok CD2'de 1394 ve Parmak izi okuyucusu bile yok. Ben son derece memnunum. Ram ekledikten sonra Vistanın hızı da makul seviyeye geldi.

• Kamera tanıtımını yaptıktan sonra, Lenovo Kamera Center programını giriş yüklemesinden kaldırabilirsin, fazla bir fonksiyonu yok zaten. Capture yapmak istersen, Power Director programını kullanırsın.
    Bilgisayar temizliği ve başlangıç programlarından gereksiz olanları silmek için ccleaner programını öneririm. Mesela, Acrobat Reader vs. gibi Lenovo'ya ait olmayan bazı programlar, örneğin java uptade gibi bazı gereksiz ilk yüklemeleri bu programla silebilirsin. Ama dikkatli ol ki, Lenovo'nun kendi ön yüklemelerini silmeyesin.
  • Şuan kamera ile ilgili sorun gözükmüyor messengerda kapanmadı sorun yaşamam inşallah tekrardan..Benim öğrenmek istediğim lenovo care programlarının ne işe yaradığı hakkında bilgi almak istiyorum mesela sistem yedeklemesini hangi aşamadan yapabilirim... Diğer lenovo care programları ile ilgili kısa bilgi verebilirmisiniz. Bilgisayar hakkında çok detaylı bilgim yoktur ilginç sorular sorar isem lütfen mazur görün.... çok teşkkürlerr..
  • Lenovo Care'in temel programları,
    Access Connections (internete bağlanma ayarları kablosuz veya ethernet),
    Restore Revovery (Sürücü yedeğinin bilgisayar hard diskine, harici dvd'lere veya harici bir usb hard diske alınması, ya da bunlardan tekrar bilgisayara aktarılması),
    FingerPrint Software (Parmak izi kullanımı için ayarlama),
    Presentation Director (Sinevizyon gösterisi için gereken ayarlamalar),
    Sistem update (Bilgisayara ait sürücülerin, Lenovo üretici sayfasından güncellenmesi)

Bunlardan hangisine ihtiyaç duyarsan, o zaman tekrar sorup bilgi alabilirsin.
    Sistem ve Windows update işlemlerini yaptıktan sonra, bilgisayarın temiz ve düzgün çalışıyorken, Lenovo Care programını çalıştır ve Backup Now düğmesine bas, gerisini takip edersin zaten.
    Backup yapmanın avantajı şu; Sistem ve Windows updatelerini tekrar baştan yapmana gerek kalmaz. Hatta kurduğun programlar veya oyunlar da varsa, onları da kurduğun gibi aynen bilgisayara iade etmiş olur.
    Restore düğmesiyle yaparsan, sadece bilgisayarı ilk aldığın zamanki haline çevirir, yeniden windows ve sistem update işlemlerini yapman, yeniden kendine ait program ve oyunları kurman gerekir, yani biraz daha uzun ve zahmetli bir iş.
    Zaten bir kez yedek aldıktan sonra, bu sisteminde görünecektir. Program, hard diskinin boş bir yerine yedeklemeyi yapıyor, sonra da oradan çağırıp yeniden yüklüyor.
    kolay gelsin

• merhabalar bende vatanın kamp. aldım cihaz takip ettiğim ve beğendiğim bir cihazdı burda paylaşımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
    benim sorum backup yapılışını işlem basamkalarına göre anlatabilirseniz çok sevinirim dvd veya taşınabilir harddiske..
    cevaplarınız için çok teşekkürler.
  • 1. Başlat menüsünden Lenovo Care dizininden Rescue and Recovery programını açıyorsun.
    2. Oradan BackUp tuşunun altında Change Schedule, name a backup, delete backup tuşuna basıyorsun
    3. Çıkan menüde sol altta hangi sürücünü yedeklemek istiyorsan onu belirliyorsun.
    Sağdaki üstteki seçenekte Create a backup to CD DVD'ye basıyorsun bu kadar. Sonra program seni yönlendirir.
  • merhaba arkadaşlar

migrostaki bu 999 ytl'lik kampanya bitti mi acaba ? ben internet sitelerinde göremiyorum da :( şu anda bir tane Toshiba ile Acer var kampanyalı olarak..
  • Lenovo kampanyası bütün Türkiye'de 1000 adet ile sınırlıydı ve ilk iki günde bütün 3 M migroslarda bitti.
  • dostlar access connections ikonuna baktığınızda wireless seviyesi % 60'ı (good) hiç geçmiyor, wireless modemin yanında olsanız dahi..başkalarının wireless'ı kimi zaman % 80 e kadar çıkıyor,

hiç (perfekt) göremeyeceğiz galiba..

acaba yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun?
  • Arkadaşlar çok kötü bir durumdayım:(lütfen bilen varsa yardım edebilir mi...Çok acil...

Lenovo 3000 N200 [ (0769-BAG) T2310(1.46GHz), 1GB RAM, 120GB 5400rpm HD, 15.4in 1280x800 LCD, Intel X3100, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth, Modem, 10/100 Ethernet, Secure chip, Fingerprint reader, CAMERA, 6c Li-Ion, WinVista Home Basic.]

var ya hani benim aldığım ve yavaşlığı görünce hemen XP yüklediğim,işte şimdi tekrar Vista Basic'e geri dönmek istiyorum ama yapamadım bir türlü:(((

XPye geçerken o 5küsür GBlık kısmı silme orada Vista'n var dediler silmedim,hala duruyor ama bir türlü görmüyor Rescue and Recovery programı o kısmı.Aslında windows da görmüyor ki o kısım erişilemez gizli gibi birşey olmuş anlamadım valla ne yapacağıııım :((((saatlerdir uğraşıyorum yapamadım....Lütfen,yardımlarınızı bekliyorum(bu arada bilgi vermiş olayım,elimde XP cdsi mevcut,gerekirse.Ve de Create Rescue Media Cdsi de mevcut ama o bir işe yaramıyor işte,sadece Rescue Programını çalıştırıyor ama gerisi gelmiyor çünkü dediğim gibi o Lisanslı Vistamızın olduğu bölümü görmüyoorrr:(

• dostum ben denemedim ama buradan okuduklarım kadarıyla söyleyeyim, sanırım bios ayarlarından satayı ide olarak değiştirmiştin xp ye geçmek için, sanırım onu tekrar sata yapman gerekiyor..yoksa görmüyor sanırım harddiski pc..

diğer konuları da oku, xp ile uğraşan arkadaşların yorumları da yardımcı olucaktır sana..

umarım halledersin, iyi geceler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: biber2006

dostlar access connections ikonuna baktığınızda wireless seviyesi % 60'ı (good) hiç geçmiyor, wireless modemin yanında olsanız dahi..başkalarının wireless'ı kimi zaman % 80 e kadar çıkıyor,

hiç (perfekt) göremeyeceğiz galiba..

acaba yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun?

bende de aynı ama ilk gördüğünde %100 diyor bağlanınca %60 a düşüyor sanırım gereksiz yere güç harcamaması için
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.