Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç sorum var, ona göre Lenovo almayı düşünüyorum

1- 5.1 ses çıkışı varmı ? Spdif yada optic...Çünkü MKV 720p filmleri notebook tan LCD TV ye aktarıp, seside ses sisteminden almak istiyorum
    2- Isınma durumu nedir ?
    3- Pili ne kadar gidiyor ?
    4- Gürültü durumu nedir ?

Bunları cevaplarsanız sevinirim

teşekkürler
  • 5 şubat 2008 Salı günü Lenovo N200 1.46 ghz işlemcili notebook umu vatan bilgisayardan aldım o güne özel %30 indirim vardı 820 ytl ye aldım diğer sitelerden fiyatına bakıyorumda 1.100 ytlden aşağıya göremedim walla çok şanslıyım sanırım süper performanslı bi pc bu ya Vistaya kıl oldugumdan XP kurdum hemen ve inanılmaz bi hızı var ve hayatımda gördüğüm En az ısınan Notebook diyebilirim hiç ısınmıyo saatlerce açık duruyo. bence kaçırmayın alın hemen rahat edin..

bi sorum var arkadaşlar Parmak izi okuyucusunu kullanan varmı Xp de veya Vistada ben çözemedim olayı daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atha87 -- 13 Şubat 2008; 11:30:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atha87

5 şubat 2008 Salı günü Lenovo N200 1.46 ghz işlemcili notebook umu vatan bilgisayardan aldım o güne özel %30 indirim vardı 820 ytl ye aldım diğer sitelerden fiyatına bakıyorumda 1.100 ytlden aşağıya göremedim walla çok şanslıyım sanırım süper performanslı bi pc bu ya Vistaya kıl oldugumdan XP kurdum hemen ve inanılmaz bi hızı var ve hayatımda gördüğüm En az ısınan Notebook diyebilirim hiç ısınmıyo saatlerce açık duruyo. bence kaçırmayın alın hemen rahat edin..

bi sorum var arkadaşlar Parmak izi okuyucusunu kullanan varmı Xp de veya Vistada ben çözemedim olayı daha

Arkadaşım hayırlı olsun ben de vatanın kampanyasından aldım. Alet gerçekten çok iyi. ben ayrıca 2 tane 1GB ram taktım, Vista çok daha iyi çalışıyor. Açılıştan yaklaşık 1,5 dk. sonra otomatikman internete bağlanıyorum. Parmak izi okuyucusuna gelince, LenovoCare e gir, sonra Client Security Solutions, en altta FingerPrint var, oradan ayarlıyacaksın. Notebook u açarken şifre yerine parmakizini okutuyorsun ve çok güzel çalışıyor, yanlış izle pc kesinlikle açılmıyor. Program konusunda bazı tavsiyelerim olacak: flv uzantılı dosyalar için=GOM Player, tarayıcı olarak=OPERA, virus programı=AVAST, download programı=ORBIT i kullanmanı öneririm. Ayrıca FOXIT READER ve CCLEANER da çok güzel programlar. Deneme sürümü programların hepsini sil. Güle güle kullan...

• 900 ytl ye gördüm.KDV dahil...Sanırım iyi fiyat..Daha iyisi varmı ?
    1GB ram, Vista Basic dahil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

900 ytl ye gördüm.KDV dahil...Sanırım iyi fiyat..Daha iyisi varmı ?

900 ytlye bulduysan bence hiç kaçırma hemen al atla üstüne ama 900 ytl ye bulman biraz zor ya.
  • 3000 N200 diye bir sürü model var..Hızları farklı olan..Hangisi dogru bunların

Hatta 900ytl ye buyrun arkadaşlar

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5266753&shopCategoryId=9552&isSearchResult=true

LENOVO 3000 N200 - TY2BATK NOTEBOOK

İşlemci Intel Core 2 Duo Processor T2310 (1.46GHz - 533MHz)
    Ekran 15.4" WXGA+ TFT 1280 x 800 Parlak Ekran + Kamera
    RAM (512MB x 2) 1024MB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz
    HDD 120 GB 5400rpm SATA
    Ekran Kartı Intel Graphics Media Accelerator X3100 256MB ekran kartı
    Genişleme Yuvaları External Display (VGA), External Microphone/Line-In, Headphone / Line out, IEEE 1394, RJ-11, RJ-45, S-Video out, 4 x USB 2.0, 5-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/XD/MS/MS Pro)
    Optik Sürücü DVD Recordable (Dual Layer) 24x max.
    Diğer Intel 3945ABG kablosuz iletişim, Parmakizi okuyucu, Bluetooth
    İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Home Basic Türkçe
    Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell
    Klavye Q Turkçe
    Ağırlık 2,73 Kg
    PN TY2BATK
    Garanti 2 Yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 13 Şubat 2008; 16:03:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: biber2006

dostum ben denemedim ama buradan okuduklarım kadarıyla söyleyeyim, sanırım bios ayarlarından satayı ide olarak değiştirmiştin xp ye geçmek için, sanırım onu tekrar sata yapman gerekiyor..yoksa görmüyor sanırım harddiski pc..

diğer konuları da oku, xp ile uğraşan arkadaşların yorumları da yardımcı olucaktır sana..

umarım halledersin, iyi geceler..

kardeşim saolasın ama onu denedim,yani ide/sata deiştirerek,ama görmüyor o 5GBlık kısmı o şekilde de...buradaki yazıların benim konuyla alakası olabilecekleri okuyaym dedm ama yok malesef.

başlatıyorum rescue and recoveryyi,sadece c sürücüsünü görüyor,o sistem kısmını görmüyor.ve Restore to factory deyince de "bu bölüm için rescue&recovery functionu yok" diyor ingilizce:(((görüyor musunuz arkadaşlar lisanslı vistamız duruyor orada ama dokunamıyoruz:(((lütfen anlayan,deneyen,bilenvarsa yardımcı olabilir mi,öylece kaldı bilgisayarım bekliyor... bu arada Fabrikadan geldiği günki haline çevirmek çevirmek için ücret karşılığı CD verilir yazıyor Lenovo sitesinde,aradım,Ankara'daki Destek Bilgisayarı arayıp sorun dediler,onları da aradım "getirin biz burada kuralım 60YTL karşılığında"diyorlar:(birdaha da para vermek istemiyorum açıkçası...Ben Ankara'lıyım,Ankara'da oturuyorum arkadaşlar aranızda burada oturan varsa aynı bilgisayarı alan,Recovery CDsi yapabilr miyiz bana???(Tabi bu en son ihtimal,kendim çözemezsem...)

Bekliyorum yardımlarınızı...

• Beyler ne diyorsunuz üstteki model ve fiyata ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: notting2lose

Arkadaşlar çok kötü bir durumdayım:(lütfen bilen varsa yardım edebilir mi...Çok acil...

Lenovo 3000 N200 [ (0769-BAG) T2310(1.46GHz), 1GB RAM, 120GB 5400rpm HD, 15.4in 1280x800 LCD, Intel X3100, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth, Modem, 10/100 Ethernet, Secure chip, Fingerprint reader, CAMERA, 6c Li-Ion, WinVista Home Basic.]

var ya hani benim aldığım ve yavaşlığı görünce hemen XP yüklediğim,işte şimdi tekrar Vista Basic'e geri dönmek istiyorum ama yapamadım bir türlü:(((

XPye geçerken o 5küsür GBlık kısmı silme orada Vista'n var dediler silmedim,hala duruyor ama bir türlü görmüyor Rescue and Recovery programı o kısmı.Aslında windows da görmüyor ki o kısım erişilemez gizli gibi birşey olmuş anlamadım valla ne yapacağıııım :((((saatlerdir uğraşıyorum yapamadım....Lütfen,yardımlarınızı bekliyorum(bu arada bilgi vermiş olayım,elimde XP cdsi mevcut,gerekirse.Ve de Create Rescue Media Cdsi de mevcut ama o bir işe yaramıyor işte,sadece Rescue Programını çalıştırıyor ama gerisi gelmiyor çünkü dediğim gibi o Lisanslı Vistamızın olduğu bölümü görmüyoorrr:(

benim bildiğim kadar ile lenovo care düğmesine basılı tutacan daha sonra açılan menüden fabrika ayarlarına dön diyeceksin ve olması gerek
    şayet dediğin gibi vista bölümünü silmediysen. başarılar dilerim umarım çözülür

• quote:

Orjinalden alıntı: atha87

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

900 ytl ye gördüm.KDV dahil...Sanırım iyi fiyat..Daha iyisi varmı ?

900 ytlye bulduysan bence hiç kaçırma hemen al atla üstüne ama 900 ytl ye bulman biraz zor ya.

Ben aynısını Vatanın kampanyasından 820 YTLye aldım. Rami 2 GB yaparsan Vistayla bile çok hızlı çalışıyor. Süper bir alet, ekranı süper, sessiz, ısınma derdi yok, card reader, expres card yuvası vs herşey var aklına gelebilecek, aletle ilgili bir şüphen olmasın tavsiye ederim...
  • yalnız ses çıkışı başarısız...Yani 5.1 ses alamadığımız gibi ses sisteminede baglayamıycaz cihazı. Spdif de yok üstünde anlaşılan.Bu çok kötü olmuş. Parmak izi ve kart okuyucu yerine bunu tercih ederdim açıkcası
  • Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 3 hafta önce migrostan şu modeli aldım. 999 ytl ye.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71966

LENOVO (IBM) 3000 N200 INTEL CORE 2 DUO T5250 1.5GHZ 15.4" 1024MB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TY2BETK

1.5 Ghz sanki bana yavaş gibi geldi. bi kaç program çalıştırırken müzik de açarsam kasıyor.. vista kullanmak istiyorum ama bilgisayarın açılması da çok uzun sürüyor. kamera da arada açılıyor, canı isterse :P

acaba ram yükseltsem hızda belirgin bi değişme olur mu??

bu arada bence çok kaliteli bi bilgisayar. çok fazla özelliği var. bi arkadaşım "datron" aldı yakın zamanda. ama fiyatları yakın olmasına rağmen lenovo dan çok daha az özelliğe sahip.

iyi ki almışım :)

• arkadaşlar ya ben mikrofonu kapatamıyorum bi de :) touch pad in altında küçük delik var ya onun üzerine parmagım falan yanlışlıkla geldiğinde tiz bi ses çıkarıyor.. ne yapayım bilemedim...
  • ben bi tane lenovo'yu vatan migrosta bulmuştum salı günü...tam almaya gittim, bi baktım katalogta 1090 ytl yazan acer 999 ytl olmuş..o anda fikir değiştirip acer aldım..onda amd x2 1.8 ghz, 2 gb ram, 256 mb paylaşımlı ekran kartı var..Acer 5520 modeli.
  • ekranın sağ altından ses ayarları --> seçenekler --> gelişmiş --> mikrofon -- Sessiz...
    quote:

Orjinalden alıntı: Carmenta123

arkadaşlar ya ben mikrofonu kapatamıyorum bi de :) touch pad in altında küçük delik var ya onun üzerine parmagım falan yanlışlıkla geldiğinde tiz bi ses çıkarıyor.. ne yapayım bilemedim...
  • makinanın sesi özellikle acer 5720 e göre oldukça düşük çıkıyor sizde de öylemi
  • Arkadaşlar biriniz şu cihazın ses çıkışlarını yazabilir mi ? spdif mi, optic mi ? Ses sistemine baglama imkanı varmı yokmu ?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bazı arkadaşlar forumda daha önce yazılanları okumadan benzer konuları tekrar soruyor. Yeni lenovo alanlar, önce birlikte gelen rehber kitaplara bir göz atsınlar, önce ellerindeki makineyi okuyarak, dokunarak tanısınlar.

Yanlışlıkla Vista'yı silip yükleyemeyen arkadaşım, sisteminde hangi vista yüklü idiyse önce o vistadan bir tane bul yükle ve bilgisayarının altındaki lisans numaralarını gir, sonra Lenovo sitesine git ve oradan kendi sistem sürücülerini ve temel uygulamaları yükle. En sonunda yeniden Rescue recovery'i çalıştırarak yedek al. Eski haline kavuşmuş olursun. 5 GB'lik yere ulaşamıyorsan, başka yapabileceğin bir şey yok, boşuna kendini yorma.
    Kolay gelsin.
  • Lenovo'nun ses gücü diğer laptoplara nazaran oldukça düşük. Belki yeni sürücülerle düzelebilir. Bu konuda belki Sistem Update yeni sürücüler verir diye bekliyorum.

Lenovo 3000 N200'de optik çıkış yok, sadece normal kulaklık çıkışı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekBozok -- 14 Şubat 2008; 23:08:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Merhaba Arkadaşlar,

Bazı arkadaşlar forumda daha önce yazılanları okumadan benzer konuları tekrar soruyor. Yeni lenovo alanlar, önce birlikte gelen rehber kitaplara bir göz atsınlar, önce ellerindeki makineyi okuyarak, dokunarak tanısınlar.

Yanlışlıkla Vista'yı silip yükleyemeyen arkadaşım, sisteminde hangi vista yüklü idiyse önce o vistadan bir tane bul yükle ve bilgisayarının altındaki lisans numaralarını gir, sonra Lenovo sitesine git ve oradan kendi sistem sürücülerini ve temel uygulamaları yükle. En sonunda yeniden Rescue recovery'i çalıştırarak yedek al. Eski haline kavuşmuş olursun. 5 GB'lik yere ulaşamıyorsan, başka yapabileceğin bir şey yok, boşuna kendini yorma.
    Kolay gelsin.

Valla akıl akıldan üstündür işte arkadaşlar.Her türlü şeyi denedim ama Tekbozok kardeşin dediği gibi başka bir Vista Basic bulup laptopun altındaki Lisans kodunu girmek ve gerisini de öyle halletmek hiç gelmedi aklıma...Helal olsun...Öyle yapacağım inşallah temiz bir Vista Basic bulup indireyim de biryerden...Çok teşekkür ettim...Ressam0768 kardeşime de...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.