Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: surgeonbutcher

arkadaşlar formun her satırını teker teker okudum denilenleri yaptım ama bi türlü kamera tam olarak çalıştıramadım. restarttan sonra kafasına göre arasıra çalışıyo, arasıra çalışmıyo... çalışmadığı zaman KAMERANIN BAŞKA Bİ PROGRAM TARAFINIDAN KULLANILDIĞINI SÖYLÜYO... AMCAP YÜKLEDİM OLMADI... KAMERA VE TARAYICILAR BÖLÜMÜNDEN AYGIT EKLE DEDİM SADEZE XEROKS TARAYICI BULUYO... AYGIT YÖNETİCİSİ KAMERANIN SORUNSUZ ÖALIŞTIĞINI GÖSTERİYO... YARDIMA İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.....

Kameranı hangi programla kullanıyorsun, Messenger ile kullanmak istiyorsun da mı sorun çıkıyor, yoksa capture mi yapıyorsun?

• hiç bir program yüklememiştim ama forumdan amcapı yüklememi sölediler. yüklememe ragmen ondada kafasına göre bazen çalışıyo bazende kamernın başka bi program tarafından kullanıldıgını söylüyo... ama bi türlü kamerayı kullanmayı başaramadım. msnde de kasına göre bazen çalışıyo bazen çalışmıyo.... kamerayı kullanabileceğim başka bi program var mı...???

• Bende kamera normal çalışıyor. Belki kamera sürücülerin karışmış olabilir. Benim bilgisayardaki aygıt yöneticisinden usb kamera 2.0'un sürüm bilgisini jpg olarak kaydettim. aşağıdaki linkten indirip bir kontrol et, eğer senin aygıt sürücündeki kamera sürücüsü aynı değilse, sürücüyü yeniden yüklemeyi denemelisin.

indirme linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekBozok -- 22 Şubat 2008; 22:39:03 >
  • ressam0768
    Öncelikle Tır 24 Vdc akü gerilimine sahiptir. Dolayısıyla senin öyle büyük bir sorunun yok. LENOVO adaptörü 20 VDC 3,3 A . Yani sen elinde bulunan 24 V akü gerilimini 20 V sınırlayıp 3 amper akım koruması yaparsan bu sorun ortadan kalkar. 67proje.com adlı Radyo amatörlerinin kurduğu bir sitede bir çok böyle şema görmüştüm. Yada tanıdık bir elektronikçi arkadaşın varsa oda sana yapabilir. Ancak ben uğraşmam dersen 60 tlye bu ürünü alacam dersen sen bilirsin. Biraz fazla akü harcar. Yani o invertörle laptopu çalıştırıp aynı zamanda pili şarj edecek. Gerçi tırın aküsü yüksek akımlıdır. Ben senin yerinde olsam yedek pil alırım durduğum rest. ote. vs yerlerde şarj ederim. Ama dedğim gibi bir servisle konuş adaptör yerine 24 vdc akü bağlarsam bir sorun olurmu diye. Tırda çalışacak filan de. Benim tahminim olur. Çünkü laptop içinde ayrı bir besleme ünitesi var hem şarj hem bilgisayarı beslemek için. O zzaman normal araba teybi bağlar gibi aküden direk bağlayıp çalıştırırsın. Bir şey alman gerekmez. Sadece girişe bir filtre atman gerekebilir. Sen bir servisle konuş olur derse ben sana nasıl filtre yapacağını anlatırım.

• 24V dan 20V indirmek için arada 4V fark oluşmakta.Yaklaşık 4A çekeceğinizi varsayarsak (şarj halinde çalışırken) 4^2*4=64W gücü bir yerde harcamanız gerekir buda büyük bir güçtür.Ancak smps türü anahtarlamalı çalışan bir converter /dönüştürücü yardımı ile yüksek verimde çalışabilirsiniz.Ayrıca dizüstünü direkt araç tesisatına galvanik olarak yalıtmadan bağlamak cihazınız için bir tehlike arz eder.
  • dostlar cevaplar için teşekkürler.
    paartesi servisi arar görüşürüm, bakalım onların yorumu ne olacak.
    sonucu yazarım burada.
    ayrıca şu FUN tuşu (sol alttaki) ile sağ alttaki media player tuşları ile winamp kontrol edilemiyor bununla ilgili uğraşan oldu mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ressam0768

dostlar cevaplar için teşekkürler.
    sonucu yazarım burada.
    ayrıca şu FUN tuşu (sol alttaki) ile sağ alttaki media player tuşları ile winamp kontrol edilemiyor bununla ilgili uğraşan oldu mu acaba?

Winampta ayarlama yapman lazım.Options>Preferences>Global Hotkeys e gel.Enabled i seçili hale getir....Bu kadar..
  • Recovery Cd ve Dvd Getirimleri için benimle iletişime geçebilirsiniz, diğer arkadaşlara getirdiğimiz gibi yeni isteyenlerede yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Recovery Cd ve Dvd Getirimleri için benimle iletişime geçebilirsiniz, diğer arkadaşlara getirdiğimiz gibi yeni isteyenlerede yardımcı olmaya çalışırım.

merhaba bunu söyleyen arkadaşım.sen nasıl yapıyorsun bu işi???yani recovery cd/dvd getirimini???nasıl oluyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

quote:

sonucu yazarım burada.

Winampta ayarlama yapman lazım.Options>Preferences>Global Hotkeys e gel.Enabled i seçili hale getir....Bu kadar..

teşekkürler cosh_boy dostum
    bu da halloldu sayende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressam0768 -- 25 Şubat 2008; 8:32:58 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

quote:

sonucu yazarım burada.

teşekkürler cosh_boy dostum
    bu da halloldu sayende.

Ne demek kardeşim.. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just be* -- 25 Şubat 2008; 10:52:12 >

• selam arkadaşlar

iki sorum olacak

1 - sizin bilgisayar fabrika ayarlarına nekadar sürede dönüyor(resque dugmesine basınca)

2 - benim bilgisayar hardisk sürekli çalışyormuş gibi hardiskten cızırtılı ses yapıyor sizdede öylemi.... xp de yükledim bu cızırtı devam ediyor.... 1gb ram daha taktım vista yine bu cızırtıdan yavaş çalışıyormuş gibi.... anlayan arkadaşlardan yardım....
    saygılar

LENOVO (IBM) 3000 N200 INTEL CORE 2 DUO T5250 1.5GHZ 15.4" 1024MB 160GB
  • 1. Rescue düğmesine bastıktan sonra yaklaşık 1-2 dakika beklemek gerekiyor, sonra geri dönüşüm programı başlıyor. Bunda bir sorun yok.
    2. Cızırtı meselesi sanırım önemli, bunu servisle görüşmen de yarar var.
  • makineye 2 gb ram daha takıp toplam 3 gb yaptım ama oyunlarda performans değişimi olmadı, medieval 2-bioshock gibi oyunlarda low ayarlarda takılıyor sizce bu normal mi
  • Yaklaşık 2 ila 2:20 Saat arası hazır Hale gelmektedir.
  • arkadaşlar servisten Windows Vista cd'si ve sürücüler CD'si isteyen oldu mu acaba?
    bunu nerden ve nasıl yaptığınız konusunda açıklama yaparsanız iyi olur.
    birde ben XP yi Vista yı kaldırmadan kurmuştum ileride Vista yı kurmaya
    kalktığımda fabrika ayarlarına dönüş yaptığım zaman
    kendisi onu bulup kuruyor mu, deneyen oldu mu aranızda?
  • atkadaşlar bluetooh nasıl çalıştırıyoruz bir türlü bulmadım lenova 300 n200 de
  • Merhaba arkadaşlar
    bende yeni lenovo 3000 n200 0769-bng modelini aldım. üzerindeki vistayı kaldırıp xp sp3 kurdum ancak alettin bir türlü ses gelmiyor. audio driverlarını tanıtamadım. kendi sitesinden xp driverlarını indirip kurdum yine olmadı. realtek in sitesinden ses sürücülerini indirip kurdum yine olmadı. ayrıca realtek audio drivers ı program ekle kaldırdan kaldırmaya çalıştığımdada "Realtek HD Audio driver Remove Failure ! " böyle bir hata alıyorum. şuan birde aygıt yöneticisinde bir PCI device tanınmamış olarak görünüyor. nasıl yükleyebilirim bu ses kartını?

teşekkürler.
  • arkadaşlar birde bu link nedir?http://www.****/viewtopic.php?f=24&t=18 tam halini atabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayzser

Merhaba arkadaşlar
    bende yeni lenovo 3000 n200 0769-bng modelini aldım. üzerindeki vistayı kaldırıp xp sp3 kurdum ancak alettin bir türlü ses gelmiyor. audio driverlarını tanıtamadım. kendi sitesinden xp driverlarını indirip kurdum yine olmadı. realtek in sitesinden ses sürücülerini indirip kurdum yine olmadı. ayrıca realtek audio drivers ı program ekle kaldırdan kaldırmaya çalıştığımdada "Realtek HD Audio driver Remove Failure ! " böyle bir hata alıyorum. şuan birde aygıt yöneticisinde bir PCI device tanınmamış olarak görünüyor. nasıl yükleyebilirim bu ses kartını?

teşekkürler.

sorunu çözdüm arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşayanlar olursa;
    problem windows xp sp3 rc için UAA driverlarını sp3 içine eklememişler. sp3 rc için uaa driverlarınıhttp://www.dashken.net/index.php?/archives/254-Windows-XP-SP3-RC-v3264-Does-NOT-Support-High-Definition-Audio.html burdan indirip kurmanız gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.