Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aykut62

arkadaşlar ben lenovo ty2bwtk sahibi oldum ama birtürlü nete kablolu giremedim.komşudan çektiğim kablomu pc de kullanıyorum ama lenovoda vistada birtürlü kuramadım.tanımlanamayan ağ deyip bağlanmıyor.neyapayım

ilk aldığımda bendede aynı sorun vardı. servise götürdüm format atmak lazım dedi bende format attım sorun çözüldü vista ile alakalı bir sorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k@r@bey

quote:

arkadaşlar ben lenovo ty2bwtk sahibi oldum ama birtürlü nete kablolu giremedim.komşudan çektiğim kablomu pc de kullanıyorum ama lenovoda vistada birtürlü kuramadım.tanımlanamayan ağ deyip bağlanmıyor.neyapayım

ilk aldığımda bendede aynı sorun vardı. servise götürdüm format atmak lazım dedi bende format attım sorun çözüldü vista ile alakalı bir sorun.

başka vistaylamı format atayım yoksa power düğmesinin yanındaki tuşa basıp kendisimi formatlasın
  • sizce nasıl oluo bu iş milletin 4gb ramile 5.5 alıo benim 3gb ram var 1gb ram ileki puanı ile aynı.. ekran kartına verdiğim örneğe de bi bakın
    quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

arkadaşta toshiba var ekran kartı intel x3100 var ama onun vista puanı bizimkinden yükssek 3.5 almış bizimkiler 3.1 alıo.... o da grefikler nasıl olur 256 mb ekran kartı on board dan kötü oluo...bide bn de 3 gb ram var vista puanı ram in 4.5 zaten aldığım da 4.5 idi neden artmamış o.....
  • Çok ilginç bir durum yaa.ben netten bakmıstım bizim 7300 ile x3100 arasında ucurumlar var.kafamı karıstırdı bu puanlama sistemi şimdi
    quote:

sizce nasıl oluo bu iş milletin 4gb ramile 5.5 alıo benim 3gb ram var 1gb ram ileki puanı ile aynı.. ekran kartına verdiğim örneğe de bi bakın
    quote:

arkadaşta toshiba var ekran kartı intel x3100 var ama onun vista puanı bizimkinden yükssek 3.5 almış bizimkiler 3.1 alıo.... o da grefikler nasıl olur 256 mb ekran kartı on board dan kötü oluo...bide bn de 3 gb ram var vista puanı ram in 4.5 zaten aldığım da 4.5 idi neden artmamış o.....

• quote:

quote:

quote:

başka vistaylamı format atayım yoksa power düğmesinin yanındaki tuşa basıp kendisimi formatlasın

aşağıdaki şekilde formatla

Lenovo ya rescue and recovery sayfasından suya sabuna dokunmadan format atma aşağıda detaylı şekilde anlatılmıştır. bu uygulama tarafımdan iki kere uygulanmış olup herhangi bir sorun çıkartmamıştır. umarım işinize yarayacaktır.

1. laptopun power düğmesine bastıktan sonra ilk çıkan sayfada recovery tuşuna basın ve rescue and recovery sayfasına girin (bu sayfaya giriş biraz uzun sürüyor)

2. sayfa açıldıktan sonra sol taraftaki menüden rescue and recovery kısmından
    -- restore your system yazısını tıklıyoruz.

3. ekrana gelen sayfada
    -- restore my hard drive to the original factory state seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basıyoruz.

4. sonraki sayfada
    -- I do not want to save any files seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basıyoruz.

5. sonraki sayfada NEXT tuşuna basıyoruz. ekranan gelen kutucuğa ok diyoruz.

6. ekrana gelen "product recovery" sayfasında İLERİ butonuna basıyoruz.

7. gelen sayfada I accept there terms and conditions seçeneğini işaretleyip İLERİ butonuna basıyoruz.

8. gelen sayfada Full factory seçeneğini işaretleyip İLERİ + İLERİ butonuna basıyoruz.

makina kendini formatlamaya başlıyor. toplamda bu işlem 2 saat sürüyor.

bu açıklamadaki formatlama LENOVO 3000 N200 serisi laptop ile yapılmıştır.

formatladıktan sonra ilk iş olarak bu linkteki laptopunuz güncellemelerini yapmanız yararınıza olacaktır.
    http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-66956

• kolay gelsin arkadaşlar,

geçen hafta büyük umutlarla aldığım makineden soğumaya başladım. alır almaz 2 gb. ram ilavesi yaptım. vistadan kurtuldum xp yaptım. tam oyun oynayacak düzene girdim derken crysis kurdum bir de ne göreyim ağır çekim kamera görüntüsü gibi oyun.....

tabi hemen nasıl yaparımda oynarım demeye başladım araştırma yaptım. ama nafile bu makine de bu oyunu oynamak herkes zor diyor. ne yapayım ekran kartına birşey yapıla biliyor mu? ekran kartı 128 mb. gözüküyor.. ekran kartını değiştirmemizin bir yol uvar mı? veya biostn bir değişiklik oluyor mu ben baktım ama göremedim....

saygılar
  • merhabalar.. 3000 N200 BEG le aranıza katıldım...vista cok yavaş xp tavsıye edıyorlar bunu nasıl basaracağım yardım lutfen..hepınze basarılar dılıyorum..
  • arkadaşlar bende geçen hafta migrostan lenovo notebook aldım ve çok memnunum tabi vista hariç. ben bu vista yerine c diskine xp yüklemek istiyorum.fakat orjinal vistanın içinde olduğu 5 gb'lık bölüme dokunmayacağım. bu şekilde xp den sonra tekrar vistayı yüklemek istediğimde lenovo care düğmesine basıp vistayı kurabilirmiyim acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda

quote:

Orjinalden alıntı: pamirmeric

Arkadaşlar ben de Lenovo N200 3000 T5450 ile aranıza katılmış bulunuyorum.

Recovery konusunda problem yasamaktayim. Gizli partition'a dokunmadım. aldıktan bir süre sonra her ihtimale karsı Rescue and Recovery ile kurtarma cd'leri oluşturdum.

Bilgisayar baslarken lenovo care tusuna basıyorum , rescue and recovery programı calısıyor. Ardından "restore your system" secenegine tıklıyorum ve gizli partition'daki yüklemeler aracılığıyla fabrika ayarlarına dönmemi saglayacak secenek karsıma cıkmıyor.

sadece 2 secenek var ekteki fotoda görüldüğü üzere. Bir yerde hata mı yapıyorum ? (işletim sistemim vista home premium)

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB

Alttaki seçeneği seçip next diyorsunuz.

arkadaşlar bendede aynı sorun var.her iki seçeneğede bastım olmuyor ileri gitmiyor.daha ilk defa format atıyorum lenovo ma. iki seçeneği de seçtiğimde ileriye basıyorum, c local disk çıkıyor ama ileri tuşu aktif değil, orda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut62 -- 17 Mart 2008; 21:49:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

aşağıdaki şekilde formatla

Lenovo ya rescue and recovery sayfasından suya sabuna dokunmadan format atma aşağıda detaylı şekilde anlatılmıştır. bu uygulama tarafımdan iki kere uygulanmış olup herhangi bir sorun çıkartmamıştır. umarım işinize yarayacaktır.

1. laptopun power düğmesine bastıktan sonra ilk çıkan sayfada recovery tuşuna basın ve rescue and recovery sayfasına girin (bu sayfaya giriş biraz uzun sürüyor)

2. sayfa açıldıktan sonra sol taraftaki menüden rescue and recovery kısmından
    -- restore your system yazısını tıklıyoruz.

3. ekrana gelen sayfada
    -- restore my hard drive to the original factory state seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basıyoruz.

4. sonraki sayfada
    -- I do not want to save any files seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basıyoruz.

5. sonraki sayfada NEXT tuşuna basıyoruz. ekranan gelen kutucuğa ok diyoruz.

6. ekrana gelen "product recovery" sayfasında İLERİ butonuna basıyoruz.

7. gelen sayfada I accept there terms and conditions seçeneğini işaretleyip İLERİ butonuna basıyoruz.

8. gelen sayfada Full factory seçeneğini işaretleyip İLERİ + İLERİ butonuna basıyoruz.

makina kendini formatlamaya başlıyor. toplamda bu işlem 2 saat sürüyor.

bu açıklamadaki formatlama LENOVO 3000 N200 serisi laptop ile yapılmıştır.

formatladıktan sonra ilk iş olarak bu linkteki laptopunuz güncellemelerini yapmanız yararınıza olacaktır.
    http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-66956

aynen dediğin gibi yapıyorum ama "restore my hard drive to the original factory state " bu çıkmıyor bir üstteki mesajda görüntüsü olan yazı çıkıyor next e basınca c local disk çıkıyor ve next tuşu aktif değil.

• evet benımkınde de restore dedıgımde ılerı tusu aktıf olmuyor naapmalıyız :S
  • arkadaslar daha önce 6600dan bluetooth ile gerekli ayarları yaptıktan sonra gönder dedıgımde bilgisayarda dosya alınıyor yazısı gösterip alıyordu resmi bilgisayar
    ama dün aksam anca sağ tıklayıp dosya al secenegini secip dosya alabildim yani windows ile almısım cunku otomatik kendi programından alınca bluetooth exchange kalsörüne atıyordu sımdı belgelerıme atıyor bu sekılde

ama bugun dosya al secengiyle de yapamadım gönderilemedi dedi dosya atamıyorum.kaspersky ve windows güvenlik duvarını devre dısı bıraktım ama gene aynı

sabah yedekten tekrar yükleyeyım dedım vıstayı ama onu da yapamadım
    naapmalıyım
    tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

evet benımkınde de restore dedıgımde ılerı tusu aktıf olmuyor naapmalıyız :S

kardeş ben çözümü vistanın driverlerin c nin içinde var ordan yedekledim.ve hemen xp ye geçiş yaptım.gerçekten harikaymış performans.artık recovery dvd sinide birilerinden bulmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsmtn

arkadaşlar bende geçen hafta migrostan lenovo notebook aldım ve çok memnunum tabi vista hariç. ben bu vista yerine c diskine xp yüklemek istiyorum.fakat orjinal vistanın içinde olduğu 5 gb'lık bölüme dokunmayacağım. bu şekilde xp den sonra tekrar vistayı yüklemek istediğimde lenovo care düğmesine basıp vistayı kurabilirmiyim acaba.

beni de bu konuda aydınlatırmısınız arkadaslar???
  • quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

arkadaşlar bende geçen hafta migrostan lenovo notebook aldım ve çok memnunum tabi vista hariç. ben bu vista yerine c diskine xp yüklemek istiyorum.fakat orjinal vistanın içinde olduğu 5 gb'lık bölüme dokunmayacağım. bu şekilde xp den sonra tekrar vistayı yüklemek istediğimde lenovo care düğmesine basıp vistayı kurabilirmiyim acaba.

Lenovo care tuşu aktif olmuyor fakat başka yöntemlerle geri alabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just be* -- 19 Mart 2008; 7:52:40 >
  • 1. vista puanı atıo herhalde x3100 3.5 alıo bizimki 3.1 alıo...

2. laptop 1gb iken 4.5 alıo vista puanı 2gb ikende 4.9 alıo bnmki 3gb ama vista puanı deişmedi hala 4.5..

çok önemli değil de puan ama anlamadım gitti yani, 3gb oldu puan aynı.....

norton da ağırlaştırıo saten 90 gün dolsun onuda kaldırcam
  • quote:

1. vista puanı atıo herhalde x3100 3.5 alıo bizimki 3.1 alıo...

2. laptop 1gb iken 4.5 alıo vista puanı 2gb ikende 4.9 alıo bnmki 3gb ama vista puanı deişmedi hala 4.5..

çok önemli değil de puan ama anlamadım gitti yani, 3gb oldu puan aynı.....

norton da ağırlaştırıo saten 90 gün dolsun onuda kaldırcam

Bekleme 90 gün boşuna bence ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

Lenovo care tuşu aktif olmuyor fakat başka yöntemlerle geri alabilirsin..

kardeş bu yöntemleri anlatırsan çok yardımcı olursun. yanıtın için de teşekkürler.

• arkadaşlar lenovoma xp yükledim rahatladım derken şimdide komşudan çektiğim kablolu ağdan nete bağlanamıyorum sınırlı ağ veya kablo bağlı değil diyor aynısını vistadada veriyordu.aynı sorun olan varmı yada biryolunu bilen.eternet driverini broadcam olanı yükledim.eternet ışığı yanıyor.ama arızalımı acaba kart.
  • quote:

arkadaşlar lenovoma xp yükledim rahatladım derken şimdide komşudan çektiğim kablolu ağdan nete bağlanamıyorum sınırlı ağ veya kablo bağlı değil diyor aynısını vistadada veriyordu.aynı sorun olan varmı yada biryolunu bilen.eternet driverini broadcam olanı yükledim.eternet ışığı yanıyor.ama arızalımı acaba kart.

Büyük ihtimal ip alamıyordur.Elle girmeyi dene..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.