Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnede migrosun son kampanyasından bu notebook u aldım.turkcell sim kartlı lg chocolate cep telefonuma bluetooth üzerinden bağlanıp oradan internete bağlanmak istiyorum.adsl in olmadığı yerlerde gprs ile internete bağlanmak istiyorum fakat başaramadım,yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
  • Arkadaşlar,
    İnternet bağlantıları konusunda Access Connections programını kullanın,
    Bu programla, ethernet için ayrı, kablosuz için ayrı, proxy gerektiren ağlar için ayrı, havaalanı vs. gibi free internetler için ayrı bağlantılar oluşurabilirsiniz.
    Bağlanmak istediğiniz konum hangisine uygunsa onun bağlantısı üzerinden connect veya disconnet kullanarak, bilgisayarınızın kolayca ip yenilemesini yaparak bağlanırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

quote:

Orjinalden alıntı: aykut62

arkadaşlar lenovoma xp yükledim rahatladım derken şimdide komşudan çektiğim kablolu ağdan nete bağlanamıyorum sınırlı ağ veya kablo bağlı değil diyor aynısını vistadada veriyordu.aynı sorun olan varmı yada biryolunu bilen.eternet driverini broadcam olanı yükledim.eternet ışığı yanıyor.ama arızalımı acaba kart.

Büyük ihtimal ip alamıyordur.Elle girmeyi dene..

neden alamıyor acaba eternet kartımı arızalıdır.özelliklerde tcp ıp den manuel ayarlardan yapıcam heralde.ama ıp ne giricez masaüstü pc de yazan değerleri girsek olurmu.
  • arkadaşlar bende migrosun kampanyasından yararlanak IBM LENOVO TY2BETK modeli bilgisayarı aldım... herşeyinden oldukça memnunum... suan vista kullanıyorum... tırsttıığım için xp'ye geçemedim. driver problemlerinden korkuyorum... ama benim sorunum bu değil. 160 gbyt harddisk var. hiç bişe yüklemedim ama 70 gbyt kullanılıyo gözüküyo... bu sorunu nasıl çözebilirim... ARKADAŞLARIM YARDIMINIZI BEKLİYORUM...
  • Evet üstad'lar Lenovo 3000 n200 TY2BVTK'la bende aranıza katılmış bulunuyorum.Uzun bir süredir ne alsam diye düşünürken en sonunda Lenovo'da karar kıldım Allah utandırmasın.Şuan sistem kuruluyor inşaallah bir sorun çıkmaz.Herkese iyi çalışmalar vede hayırlı cumalar..
  • İlk dizüstü bilgisayarımı Migros'tan IBM Lenovo olarak aldım. Daha önce hiç dizüstü kullanmamıştım o yüzden bu konuda çok acemiyim. Merak ettiğim bazı hususlar var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- Dizüstü bilgisayarımda bataryayı nasıl kullanmalıyım. Elektrik kullanınca bataryayı çıkarmalımıyım, bataryayı nasıl doldurmalıyım?

2- Bilgisayarın uzun süre kullanılmasında bir sakınca varmı? Ortalama kaç saat açık kalmalı ve kaç saat dinlendirilmeli?

3- Bi arkadaşım DVD sürücümün dvd üzerine baskı yapabildiğini söyledi, bunu nasıl yapabiliyorum?

4- Haricen 4+1 hoporlör takmak istiyorum takabilirmiyim, speaker çıkış yeri göremedim, mikrofon ve kulaklık vardı?

5- Ekran 60Hertz üzerine çıkmıyor mu?

6- Harddisk tek bir parça halinde, bu recoveryden harddiski ikiye bölüp aynı sistemi kurabilirmiyim?

7- Şuan mevcut ram modelimiz nedir, benim 1gb ram var 2 gbdaha almak istiyorum hangisini önerirsiniz?

Şimdilik bukadar soruyum fazla sıkmıyım sizleri :)

Sorularım basit gelebilir ama dediğim gibi bu konuda acemiyim kusuruma bakmayın artık :)

Hepinize teşekkürler..

• arkadaşlar benim sorum cok farklı kullanıcılardan isityorum yorumları benim 0769 bng model lenovom var ben buna xp yükledim bütün hd i sildim şimdi bu aşamaddan sonra vista yüklenir mi? birde benim makinannın ekranın görüntüsü cok mat ekran özelliklerinden ayarladım biraz ama orjinali gibi olmuyorr makina daha yeni ekranında bi problem mi var baazı arkadaşlar ekranın parlak diil demişlerdi ama bunu nasıl anlarım WSXGA+TFT ekran tipi yazıyor bu konuya bi cözüm bulursam cok sevinicemm
  • quote:

Orjinalden alıntı: KILICINRUHU

İlk dizüstü bilgisayarımı Migros'tan IBM Lenovo olarak aldım. Daha önce hiç dizüstü kullanmamıştım o yüzden bu konuda çok acemiyim. Merak ettiğim bazı hususlar var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- Dizüstü bilgisayarımda bataryayı nasıl kullanmalıyım. Elektrik kullanınca bataryayı çıkarmalımıyım, bataryayı nasıl doldurmalıyım?

2- Bilgisayarın uzun süre kullanılmasında bir sakınca varmı? Ortalama kaç saat açık kalmalı ve kaç saat dinlendirilmeli?

3- Bi arkadaşım DVD sürücümün dvd üzerine baskı yapabildiğini söyledi, bunu nasıl yapabiliyorum?

4- Haricen 4+1 hoporlör takmak istiyorum takabilirmiyim, speaker çıkış yeri göremedim, mikrofon ve kulaklık vardı?

5- Ekran 60Hertz üzerine çıkmıyor mu?

6- Harddisk tek bir parça halinde, bu recoveryden harddiski ikiye bölüp aynı sistemi kurabilirmiyim?

7- Şuan mevcut ram modelimiz nedir, benim 1gb ram var 2 gbdaha almak istiyorum hangisini önerirsiniz?

Şimdilik bukadar soruyum fazla sıkmıyım sizleri :)

Sorularım basit gelebilir ama dediğim gibi bu konuda acemiyim kusuruma bakmayın artık :)

Hepinize teşekkürler..

1.Bataryan senin sigortan.Çıkarmanı tavsiye etmiyorum.Hep takılı olsun.Yalnız bataryan doluysa pilde çalıştır.Bitince takarsın fişe..
    2-Uzun süre kullanmanda bir sakınca yok..Diğer notebook markalarında ısınma prolemi oluyor ama lenovo da çok şükür böyle bişey yok..
    3-Arkadaşına inanma :)
    4-Kulaklık ve speaker çıkışı aynı yerdir..
    5-Bu konuda bi fikrim yok.
    6-Evet yapılabilir..
    7-Ram'in hangi marka oldugu önemli değil.Uyumlu çalışabilmesi için veriyolu hızlarının aynı olması yeterli bi kriter..

Elimden geldiğince cevapladım..Başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırız. ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: arsima

arkadaşlar benim sorum cok farklı kullanıcılardan isityorum yorumları benim 0769 bng model lenovom var ben buna xp yükledim bütün hd i sildim şimdi bu aşamaddan sonra vista yüklenir mi? birde benim makinannın ekranın görüntüsü cok mat ekran özelliklerinden ayarladım biraz ama orjinali gibi olmuyorr makina daha yeni ekranında bi problem mi var baazı arkadaşlar ekranın parlak diil demişlerdi ama bunu nasıl anlarım WSXGA+TFT ekran tipi yazıyor bu konuya bi cözüm bulursam cok sevinicemm

Eğer gizli bölmeyi de sildiysen sana verilen orjinal vistayı yükleyemezsin.Ama forumda Arda Bey'le temasa geçerek cd-dvd lerini edinerek yapabilirsin..
    Parlak ekran konusunda.Eğer soldan veya sağdan ekrana baktığında kararıyorsa ekranın parlak ekran değildir..

• hayır sagdan soldan bakınca ekranda kararma olmuyor fakat başka bi arkadaşın bilgisayarında görüntü benimkisine göre cok parlak yani anlamış diilim ekran kartı nvıdıa 7300 serisinden nvıdıa menüsünden ayarlamaya çalıştım sadece dijital titreşimi biraz yükselttim biraz daha ii oldu ama öteki ayarlarla oynarsam cok bozuyorr acaba xp kurdum die böle mii oldu şu anda cok kötü diil fakat dijital titreşimi yükselttigim için bazı resimlerin renkleri cok acıldıgından biraz kötü gözüküyorr nasıl yapıcaz
  • Parlaklığı nasıl artırıldığını biliyorsun değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: surgeonbutcher

arkadaşlar bende migrosun kampanyasından yararlanak IBM LENOVO TY2BETK modeli bilgisayarı aldım... herşeyinden oldukça memnunum... suan vista kullanıyorum... tırsttıığım için xp'ye geçemedim. driver problemlerinden korkuyorum... ama benim sorunum bu değil. 160 gbyt harddisk var. hiç bişe yüklemedim ama 70 gbyt kullanılıyo gözüküyo... bu sorunu nasıl çözebilirim... ARKADAŞLARIM YARDIMINIZI BEKLİYORUM...

Birden fazla yedek olup olmadığını kontrol et, vista ve yedekle birlikte ortalama 50-60 GB olması lazım.

• Arkadaşlar , Xp kurduktan sonra, tekrar vistaya geçiş yaparsak(recovery dvd ler ile), power tusunun yanındaki recovery tuşu işe yarıyor mu, yoksa sadece gizli partisyonda vista bilgileri varken mi o tuş çalışıyor.
  • Yarın ASUS A3500N emekliye ayrılacak ve benimde Bir Lenovo 3000 N200'üm olacak!
  • quote:

Parlaklığı nasıl artırıldığını biliyorsun değil mi?

fn+f11 yaparak arttırdım bide nvıdıa nın programından arttırıyorumm başka bi yerden diil hralde bide fn+f7 ve fn+ f12 tuşları ne işe yarar anlayamadım bi türlüü
  • Evet fn + f11.
  • migrostan lenovo 3000 n200 aldım
    core duo t2330 1gb ram,intel gma x3100,web cam,bluetooth,parmak okuyuculu olan sistem li olan modeli....
    vistadan xp ye geçmek istiyorum..kurtarma dvd lerini oluşturduktan(herhangi bir aksilikte vistaya geri dönebilmek için)sonra

normal xp cd sini takıp format atabilirmiyim.

başka bir işlem yapmama gerek var mı..hdd sata oldugu için formatı xp nin içine sata sürücüsü gömülü cd ile atacagım..

bios tan satayı devre dışı bırakmama gerek var mı?
    bu modelde vista dan xp ye geçmiş olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
  • Eğer sata sürücüsünü tanıyan bir xp cd.siyle atacaksan sorun yok..Bios'la uğraşmana gerek yok
  • selam arkadaşlar. 2-3 hafta önce migros kampanyasından n200 0769 makina aldık arkadaşa. çok güzel makinaydı maşallah. yalnız dün arkadaş cihazı kullanırken çocuk masaya çarpıyor ve o sırada hemen yanında bulunan meyveli soda bardağı klavyenin üstüne dökülüyor. arkadaş çok tedbirsiz davranmış kızdık ama ne fayda. neyse cihazı ters çevirip giren az miktarda sıvıyı döküyor ve çalıştırmaya devam ediyor. tabii klavyede yazılar karışmaya başlayınca beni aradı ve cihazı aldım baktımki açılırken hata veriyor ve klavyede bazı tuşlar ya basmıyor yada ard arda basıyor. kapattım ve pilini çıkardım. yarın izmir deki bir servise götürücem. şimdi benim merak ettiğim böyle bir durumda başımıza ne gelebilir. ne kadar masraf çıkar. böyle bir durum garantiye girmez bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Eğer sata sürücüsünü tanıyan bir xp cd.siyle atacaksan sorun yok..Bios'la uğraşmana gerek yok

peki hdd deki kurtarma bölümünü silmeme gerek var mı.(kurtarma dvd lerini oluşturduktan sonra) yani kurtarma bölümünü silip xp mi kurayım yoksa silmeden mi kuracagım
    ayrıca bu cihazın bütün xp sürücüleri bulunuyor mu.mesela web cam,bluethooth,parmak okuyucu ..falan
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.