Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Lenovo notebook'uma xp kuracağım fakat sata driver'ını nerden bulabilirim yardım ederseniz çok sevinirim
  • arkadaşlar dünde yazmıştım ama cevap alamadım ve hala aynı sorun dewam ediyo.oyun oynarken sanırım bir tuşa bastım ve ekran küçüldü (hem yanlardan hem alttan ve üstten).artık her oyunu küçük açıyor. bu sorunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk1

quote:

Orjinalden alıntı: acemi1000

quote:

Arkadaşlar bugun bende migrostan lenovo aldım,yalnız Recovery dvd'si nasıl oluşturabilirim yardım edebılcek arkadaşlar yazarsa çok sevınırım şımdıden yardım eden veya etmeyen arkadaşlara teşekkur ederim.

lenovo care rescue and recovery programından "backup your systems" backup your hard drive"bölümüne tıkla orda cd dvd seçeneğini seç devam et... yedek recover dvd in hazır....

ılgın ıcın çok teşekkurler yalnız bır sorunum var Back up now dıye bır şey var ve no backup found yazıyor
    sızın yazdıklarınızın hiç biri yok yardımcı olursanız sevınırım.

kardeş ben yardımcı olayım.başlat programlardan lenovo create recovery diye bişey vardı ona bas sonra alttaki cd/dvd yazıyor ona tıkla.ve cd koy çekmeye başlar.benim 1. de dvd koydum.235 mb çekti.2.ye 4.7 gb çekti 3.ye 238 mb. çekti. ona göre ben boşuna 3 ünüde dvd koymuştum.

• Orjinalden alıntı: aykut62

Orjinalden alıntı: acemi1000

Arkadaşlar bugun bende migrostan lenovo aldım,yalnız Recovery dvd'si nasıl oluşturabilirim yardım edebılcek arkadaşlar yazarsa çok sevınırım şımdıden yardım eden veya etmeyen arkadaşlara teşekkur ederim.

lenovo care rescue and recovery programından "backup your systems" backup your hard drive"bölümüne tıkla orda cd dvd seçeneğini seç devam et... yedek recover dvd in hazır....

ılgın ıcın çok teşekkurler yalnız bır sorunum var Back up now dıye bır şey var ve no backup found yazıyor
    sızın yazdıklarınızın hiç biri yok yardımcı olursanız sevınırım.

başlat programlardan lenovo care -rescue and recovery-programından yapacaksın sen bilgisayarın üstündeki tşu kullanıyorsundur..tuşdan yaparsan bacup now tıklayıp next.... devam et...arkadaşın dediği gibi ilk cd açılış cd si diğerlerini dvd koy sistemin yedeklenir... umarım anlatabilmişimdir...

• ARKADAŞLAR BEN BÖYLE İYİ BİR TEKNİK SERVİS GÖRMEDİM. İNANILMAZ ÖTESİ. BANKO LENOVO BANKO IBM. COK YARDIMCI OLUYORLAR . COK UFAK BİR PROBLEM İÇİN GİTTİM ÖNEMSİZ BİLE DENEBİLİR AMA ÖYLE BİR YARDIMCI OLUNDU Kİ HAYRET ETTİM. BIRAKIN BİLGİSAYAR SEKTÖRÜNÜ HİÇ BİR SEKTÖRDE BÖYLE SICAK BÖYLE YARDIMCI BİR TEKNİK SERVİS GÖRMEDİM. HA BU ARADA BEN ANKARADA OTURUYORUM. YENİ BİLGİSAYAR ALACAK ARKADAŞLAR UNUTMAYIN HERŞEY SERVİS AĞININ GENİŞLİĞİ VE KALİTESİYLE İLGİLİDİR.
  • IBM LENOVO 3000 N200 TY2BWTK aldım ama bir sorum olacak.
    Bizdekli RAM 1GB ve tek slot'a takılı. Yani ikinci slot boş.
    Ben ikinci slota 2GB RAM alsam yanlışlık yapmış olur muyum?

Win32 sistemler maksimum 3GB RAM adresleyebiliyorlar bende bu 3GB'ı kullanıp makinamın açılış hızını artırmak istiyorum şu anda çok kasıyor.

Makinanın üstünde Hyundai 1GB RAM var, 2GB Kingston daha çaksam sanki rahatlayacak gibi ama sizin de fikirlerinizi almak istedim. Lenovo'larda RAM konusunda hassas bir durum var mı RAM seçer mi?
  • Arkadaşlar 8. sayfadaki sorum için yardımcı olabilecek kimse yok mudur?? Vista'da görev çubuğunun yanında yer alan ve güç yönetimi planlarının yapılabildiği pil ikonunu xp'de çıkarmak ve güç yönetim planlarını xp'de yapmak için ne yapmalıyız? lenovo sitesinden xp için olan "pm driver" ı yükledim ama hiçbir değişiklik olmadı...
  • enpys'ye cevap:

Kardeş, dediğin olayın aynısını aynı makinede ben yaptım. dediğin gibi xp pro 3 gb.'yi tanıyor. fakat taktıracağın ramın markası önemli. bazı ramlar hyundai ile çakışma yapabiliyor. Kingston ve benim taktırdığım (galiba hi-level idi markası) yapmıyor. İçin rahat olsun..
  • Hdd'i imaj olarak ghost ile vs yedeğe atıp sıfırdan xp kurmak mümkün mü? Yani lisanslı vistayı komple uçurmaktansa bir dvd'ye atıp geleceğe yatırıp yapmış olur muyuz acaba.

Bugün doğum günüm ve kendime hediye mahiyetinde gidip migrostan t5450 / 160gb olan modeli 999 ytl'ye alayım diyorum. Dün vardı bugün de vardır sanırım. Daha üst modeli yarın öbürgün 999ytl'ye satarlar mı diye de düşünüyordum ama dolar yükselmeyi sürdürecek gibi ve biz bu fiyatları ararız diye de düşünüyorum... Akademik amaçlı kullanacağım, yani seminerdir şudur budur gibi ihtiyaçlarımı karşılasın, üniversitede bilgisayarsız kalmamı engellesin bana yeter. Oyun vs ile işim olmaz, evdeki pc o konuda bana yardımcı oluyor zaten.
  • Lenovo 3000 n200 BWTK mı migrostan yeni aldım . Birkaç sorum olacak; Cevaplama nezaketinde bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

1.Vistalı hard diskin imajını ghost ile başka bir taşınabilir diske USB ile kopyalamak istiyorum. Bunu yapmış bir arkadaş var mı acaba?. Bu ÜSB aracılığı ile mümkün mü? Yapan varsa nekadar yer kaplıyor.

2 Daha sonra XP yükleyeceğim ama driverleri nereden bulacağım bilemiyorum. Lenovo veya IBM sitesinden diriverleri indirmek mümkün değil yarısında kopuyor veya hiç inmiyor. Acaba XP için diriverleri olan bir arkadaş bunları rapidshare vb gibi bir yere upload edip adresini verebilirmi?.

3 Vistalı hard diskte diriverler adında bir dosya var Buradakiler XP ile uyumlumu?

4 Partition magic ile vistalı hard diski, işletim sistemine ve recoveri bölümüne zarar vermeden, partisyonlara ayırmak mümkün mü?
  • aykut62 açıklama için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk1 -- 29 Mart 2008; 19:12:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jmoon

enpys'ye cevap:

Kardeş, dediğin olayın aynısını aynı makinede ben yaptım. dediğin gibi xp pro 3 gb.'yi tanıyor. fakat taktıracağın ramın markası önemli. bazı ramlar hyundai ile çakışma yapabiliyor. Kingston ve benim taktırdığım (galiba hi-level idi markası) yapmıyor. İçin rahat olsun..

Teşekkür ederim, bu iyi oldu artık rahat açılır makina herhalde.
  • quote:

Lenovo 3000 n200 BWTK mı migrostan yeni aldım . Birkaç sorum olacak; Cevaplama nezaketinde bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

1.Vistalı hard diskin imajını ghost ile başka bir taşınabilir diske USB ile kopyalamak istiyorum. Bunu yapmış bir arkadaş var mı acaba?. Bu ÜSB aracılığı ile mümkün mü? Yapan varsa nekadar yer kaplıyor.

2 Daha sonra XP yükleyeceğim ama driverleri nereden bulacağım bilemiyorum. Lenovo veya IBM sitesinden diriverleri indirmek mümkün değil yarısında kopuyor veya hiç inmiyor. Acaba XP için diriverleri olan bir arkadaş bunları **** vb gibi bir yere upload edip adresini verebilirmi?.

3 Vistalı hard diskte diriverler adında bir dosya var Buradakiler XP ile uyumlumu?

4 Partition magic ile vistalı hard diski, işletim sistemine ve recoveri bölümüne zarar vermeden, partisyonlara ayırmak mümkün mü?

1- Mümkün ama Ibm partition'u almaz buda ileride bundan dönersen F11 menün olmayacağı anlamına gelir.Tavsiyem Acronis programını kullan
    2- Ibm sitesinden driverlar yarıda kesiliyorsa internet bağlantını kontrol ettir bu mümkün değil belki anlık olmuş olabilir.
    3- Vista ile Xp mirari farkı var mümkün değil sadece app altından softwaretool'u alabilirsin oda dvd ve diğer yazılımları kurman için
    4- Bu işi yaparsan F11 kaybolur

Bu arada hayırlı olsun iyi tercih

• quote:

Orjinalden alıntı: gkh57

Lenovo 3000 n200 BWTK mı migrostan yeni aldım . Birkaç sorum olacak; Cevaplama nezaketinde bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

2 Daha sonra XP yükleyeceğim ama driverleri nereden bulacağım bilemiyorum. Lenovo veya IBM sitesinden diriverleri indirmek mümkün değil yarısında kopuyor veya hiç inmiyor. Acaba XP için diriverleri olan bir arkadaş bunları **** vb gibi bir yere upload edip adresini verebilirmi?.

4.mümkün. ama partion magic olmadan da bilgisayarım simgesi sağ tıkla yönet - disk yönetimi c yi sağ tıkla -birimi küçült le yapablirsin hiç bir bölümün zarar görmez.

• lenovo recover 1 cd çektim 4.23 gb,, 2. dvd taktım hata werdi otomatikmen çıktı recovery den yüzde 60 ta idi..... şimdi ne yapmam gerek .. 1. dvd ye çekilen şey
    rrbackups diye bi dosya açıoz içinden c diye bi dosya çıkıyor onu da açıoz data 0-30 arası bissürü dosya var.data 1 data 2 data 3 ..... bu birinci çektiğim cd... doğru mu acaba?? şimdi ne yapmam gerekio bilg. kapatıcam artık geç oldu bi daha recover oluşturmak için baştan mı başlamam lazım acaba?
  • lenovo 300 N200 internete bağlanamıyorum ne yapacağımada bilmiyorum xp programı atsam olurmu şu an visata

quote:

Orjinalden alıntı: ressam0768

kayzser dostum windows sp3 nerden buldun ki ne acaba
    microsoftun sitesinde yok öyle bir şey!
  • quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

lenovo recover 1 cd çektim 4.23 gb,, 2. dvd taktım hata werdi otomatikmen çıktı recovery den yüzde 60 ta idi..... şimdi ne yapmam gerek .. 1. dvd ye çekilen şey
    rrbackups diye bi dosya açıoz içinden c diye bi dosya çıkıyor onu da açıoz data 0-30 arası bissürü dosya var.data 1 data 2 data 3 ..... bu birinci çektiğim cd... doğru mu acaba?? şimdi ne yapmam gerekio bilg. kapatıcam artık geç oldu bi daha recover oluşturmak için baştan mı başlamam lazım acaba?

vallah ben 1. de dvd taktım.235mb çekti.2.ye yine dvd taktım.4.7gb çekti.3.ye de dvd taktım 238 mb çekti sorunsuz.ama seninki farklı anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirleonidas

lenovo 300 N200 internete bağlanamıyorum ne yapacağımada bilmiyorum xp programı atsam olurmu şu an visata

vistada , wireless ile nete baglanmada ben de sorun yasiyordum.
    IP gerekiyorsa, IP numaralarını girmeniz gerekiyor.

Birde wireless icin access connections programinin kullanilmasi onerilmekte.
  • Arkadaşlar
    Migrotan TY2BWTK makinayı aldım ve aradan 1 hafta geçti şimdi dilim döndüğü eliminde yazdığı kadar bazı şeyleri anlatmaya çalışacağım.
    1-Bir arkadaşımız makinanın açılışı 7 dakika sürdü yazmıştı ama ben hiç bir zaman 1 dakikadan fazla beklemedim açılış için
    2-Oyun olarak Need For Speed oynadı ve hiçbir zorlanma yaşamadı. Ben oyunlar içinde sadece Football Manager oynadığım için herhangi bir sorun yaşamadım.
    3-Yaklaşık 1,5 saatte şarjı doluyor. Ve 1,5 saat film izlediğim halde şarjına baktım ve %45 gösteriyordu. O %45 ile de yaklaşık 1 saat internette dolandım.
    4-Ses olarak neredeyse sıfır ses ile çalışıyor. Program çalıştırdığınız zaman ara sıra fan sesi geliyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur diyorum.
    5-Isınma problemi zaten yok
    6-Performans değerlendirmesinde 3.0 çıktı benim bilgisayar ki bu zamana kadar yazılanlardan daha düşük bir rakam ama bana ne ben memnunum.
    7-Tek eksi noktası hoparlörü olarak gördüm. Hoparlöründen çok az ses gelyor. Özellikle MSN de konuşurken kulağınızı joparlör e dayamanız lazım nerdeyse.

Kafamdaki sorularıda yazıcam biriniz cevaplarsa sevinirim
    1- Laptopda 1 gb RAM var. Ben 1 Gb Ram daha mı atayım yoksa direkt 2 Gb Ram mı atayım? Ayrıca hangi markayı önerirsiniz? Harici olarak yaptığım Ram takviyesi garanti kapsamını bitirir mi?
    2-Erkran kartı harici olarak 256 MB peki ben harici olarak bu ekran kartını 512 ye çıkartabilirmiyim? Nasıl yapabilirim? Yine önerdiğiniz ekran kartları var mı?
    3-Hoparlöründe iyileştirme yapabilirmiyim? Nasıl yapabilirim?
    İlginiz ve yapacak olduğunuz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Öncelikle bu makinenin klavyesi mükemmel desktop klavye rahatlığında . İşlemcisi core 2 duo anakartı 965pm. Çoğu markanın üst modellerinde olan bluetooth dahili olması çok iyi, kamera, parmak izi okuyucusu 4 usb firewire! lisanslı home premium vista yani yok yok üstelik kasa kaliteside çok iyi. Birde harici ekran kartı 256 mb Xp sürücüleri de gayet rahat kuruluyor. 1000 lira bedava kaldıysa kaçırmayın.

Ekran kartının 3dmark puanları Xp de daha iyi
    2 gb ram ile

3dmark 2001
    vista : 8090
    Xp : 9930

3dmark03
    vista : 2990
    Xp: 3450

crysis falan oynatmaz ama orta derece oyunlari düşük medium ayarlarda oynatır.. KArşılaştırma açısından dual core t2330 x3100 makinenin 3dmark01 vista puanı 2800 xp puanı 4200
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.