Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba önçelikle böyle bir forum da oldugum için çok şanslıyım her bilgi çok degerli bigilendirenlere çok teşekkür ederim .20 gün önce tansas tan lenovo 796-bug vesiyonlu bc aldım gayet güzel okudugum kadarıyla rem şart
    benim bir sorum olacak wireless %60 ustüne hiç çıkmıyor neden oldugunu bilen varsa lütfen sölesin şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar vistada sinyal seviyesi modemin yanında bile %60 tan yukarıya çıkmıyor. ancak bu sanmayınki bağlantı gücünün zayıf olduğunun göstergesi, internet kullanımı ve dosya indirmede %20 de bile bir problem yaşamıyorum. ama pisikolojik olarak %60 sizi rahatsız ediyorsa vistadan xp'ye geçin o zaman bu rakam rahatlıkla % 100'e çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykut62

quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

lenovo recover 1 cd çektim 4.23 gb,, 2. dvd taktım hata werdi otomatikmen çıktı recovery den yüzde 60 ta idi..... şimdi ne yapmam gerek .. 1. dvd ye çekilen şey
    rrbackups diye bi dosya açıoz içinden c diye bi dosya çıkıyor onu da açıoz data 0-30 arası bissürü dosya var.data 1 data 2 data 3 ..... bu birinci çektiğim cd... doğru mu acaba?? şimdi ne yapmam gerekio bilg. kapatıcam artık geç oldu bi daha recover oluşturmak için baştan mı başlamam lazım acaba?

vallah ben 1. de dvd taktım.235mb çekti.2.ye yine dvd taktım.4.7gb çekti.3.ye de dvd taktım 238 mb çekti sorunsuz.ama seninki farklı anlamadım.

1. dvd ye çekilen şey
    rrbackups diye bi dosya açıoz içinden c diye bi dosya çıkıyor onu da açıoz data 0-30 arası bissürü dosya var.data 1 data 2 data 3 ..... bu birinci çektiğim cd... doğru mu acaba??

• wireless %60 siyal sorunu sadece lenovo da var arkadaşta (asus) var canavar gibi %100 çekiyor bu nasıl olur anlam veremedim.nisanın 9 da windows vista service pack 1 (sp1)çıkıyormuş belki sorunu çözer.fikirlerinizi bekliyorum
  • Notebook için çanta arayan arkadaşlar için,,
    Migrosta 17.90 ytl ye Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkh57 -- 1 Nisan 2008; 23:37:12 >
  • Arkadaşlar ben de c.tesi gününden beri Lenovo sahibiyim. Migros'dan T5450 işlemcili 160 GB olan modeli aldım.

Ancak vistanın trial şu bu bir çok programla gelmesinin de rahatsızlığı ile xp'ye dönmeye niyetlendim. İlk iş olarak recovery dvd'leri hazırlamaya giriştim, benim sistem 4 dvd gerekir dedi tam anlamadım neden herkeisnki 1 dvd 2 cd isterken benimki 4 dvd istedi. Neyse dedim 1 cd ye boot'u attım sanırım 3 de dvd kullanarak recovery setimi hazırlamış olacağım.

Bu sistem bootable şekilde sistemi kurtarıyor bildiğim kadarıyla. DVD seti hazırladıktan sonra 5 GB'lık kurtarma alanını saklamamızın bir anlamı kalıyor mu, yoksa onu silebilir miyiz.

Kısaca xp kurduktan sonra gelecekte ihtiyaç durumunda vistaya dönüşte problem yaşamak istemiyorum. Ayrıca xp kurduktan sonra lenovo'nun xp için çıkardığı care vb programlar sitesinden temin edilip, xp'de de lenovo'nun ek hizmetlerinden yararlanabilir miyiz? Bir de xp'de parmak izi ile login olayını oluşturabilir miyiz.

Haliyle henüz care sisteminin nasıl çalıştığı ve ek bileşenlerin hangilerinin xp uyumlu olduğunu bilmediğim için soruyorum. Bir de arda beyin servisten sağladığı recovery dvd'lerine kendim backup aldıktan sonra ihtiyaç duyar mıyım. Yoksa kendim dvd set kurduktan sonra zaten aynı işi mi görüyor o dvd'ler.

• TF 133 TK 12.1"http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=764 almayı düşünüyorum bu modeli kullanan varmı cok acil bilgi rica ediyorum:(
  • merhaba arkadaslar 2 sorum var

N200 modelinde

1- Çoğu zaman ilk açtıgımda bilgisayar acılıyor ve 6-7 sanıye sonra kapanıyor kendi kendine.tekrar acıyorum bu sefer duzgunce acılıyor.ama vista baslarken secenek sunuyor
    normal olarak baslasın mı yoksa lenovocare den hard diski tarasın mı? cogu zaman normal olarak acılsın dedıgımde sorun olmuyor.

Bu sorun mudur? çünkü ben rahatsız etmiyor ilk acısımda cogu zaman olan ama her zaman olmayan bir şey

2- Home premium lisans etiketi sanki ilerleyen zamanlarda soyulacakmış gibi duruyor. Yani lisans numarasında degıl de Home premium yazısında hafif bulanıklasma var sürtünmeden tasımadan kaynaklanan.

Acaba napmalıyım? üstüne bant yapıstırmayı düsündüm zarar görmesin diye? yapmalımıyım garanti dısı vb sey olur mu ? ya da öyle kullanmalıyım servislik işim oldugunda zaten orda belli olur mu? ya da baska bilgisayara kendi home premiumumu kurmak ıstedıgımde olur mu? lisans numarasını sen bir yere yaz diyenler de var mı acaba?

teşekkürler degerlı yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Turk1

quote:

Orjinalden alıntı: acemi1000

quote:

Arkadaşlar bugun bende migrostan lenovo aldım,yalnız Recovery dvd'si nasıl oluşturabilirim yardım edebılcek arkadaşlar yazarsa çok sevınırım şımdıden yardım eden veya etmeyen arkadaşlara teşekkur ederim.

lenovo care rescue and recovery programından "backup your systems" backup your hard drive"bölümüne tıkla orda cd dvd seçeneğini seç devam et... yedek recover dvd in hazır....

ılgın ıcın çok teşekkurler yalnız bır sorunum var Back up now dıye bır şey var ve no backup found yazıyor
    sızın yazdıklarınızın hiç biri yok yardımcı olursanız sevınırım.

kardeş ben yardımcı olayım.başlat programlardan lenovo create recovery diye bişey vardı ona bas sonra alttaki cd/dvd yazıyor ona tıkla.ve cd koy çekmeye başlar.benim 1. de dvd koydum.235 mb çekti.2.ye 4.7 gb çekti 3.ye 238 mb. çekti. ona göre ben boşuna 3 ünüde dvd koymuştum.

Arkadaşlar
    Ben geçen hafta sonu aldım lenovo yu performansından da makinadan da çok memnunum fakat bugün bir olay başıma geldi ve sizlerden yardım almak istiyorum.
    akşam eve gelip de bilgisayarı açtığımda ekrande bir uyarı yazısı belirdi
    Rescue end Recover yazdığından ve bu forumdan da hatırladığımdan dolayı altta bulunan devam tuşuna bastım ve bilgisayarım 73 dakika süren bir işlem gerçekleştirdi. Yalnız ne cd ye ne de dvd ye yazmadı. gerçekleştirdiği işlem sanırım bilgisayarın kendi içinde gerçekleşti.
    Devamında burada sizlerin yazdıkları doğrultuda
    Başlat = programlar = lenovo care = rscue and recovery = ve açılan pencereden de cd/dvd seçeneğini tercih ettim ve içine dvd yerleştirdim
    1.dvd ye birşeyler çekti ve dvd yi çıkardı
    yeni bir dvd koydum ama bilgisayar bu sefer farklı bir işlem gerçekleştirmeye başladı. Sanki akşamüstü kendi içinde yaptığı işleme benzer sadece bilgisayar içinde gerçekleşen ve dvd ye yazılmayan bişlemdi bu ve bende cancel tuşuna bastım 13 dakika sonra.
    Bu noktada ben birşeyi yanlış mı yaptım acaba?

İkinci bir olay da bilgisayarım a tıklayınca c diskinin 143 GB toplam hafıza yerinin olduğunu ve bunun da 55 GB ının kullanıldığı yazıyor fakat ben bilgisayarı alalı 10 gün oldu ve içine sadece 4 adet divx film attım. kontrol ediyorum ama nasıl ve ne şekilde dolduğuunu bir türlü çözemiyorum. Acaba diyorum bu akşam gerçekleşen ve yukarıda yazdığım rescue and recover olayı bu kadar yer kaplartmı?

Ne dersiniz?
    Ben bu bilgisayar konusunda sınıfta kaldım da haberim mi yok...

• 29 mart ta aldım bende 3000 N200 umu cok memnunum almayı dusunenlere tawsıye ederım ...
  • bende bu makıneyı 2 aydır kullanıyorumm

IBM LENOVO 300 N 200 TY2BETK

# PARMAK İZİ OKUYUCULU

# İşlemci :İntel Core 2 Duo Santa Rosa Platformu, t5250 1.5GHZ
    # Ekran : 15.4" WXGA+ TFT 1280 x 800 Parlak Ekran
    # RAM : 1024MB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz
    # HDD : 160 GB 5400rpm SATA
    # Ekran Kartı : Nvidia GO7300 256MB Turbo Cache
    # Genişleme Yuvaları : VGA, External Microphone/Line-In, Headphone / Line out, IEEE 1394, RJ-11, RJ-45, S-Video out, 4 x USB 2.0, 5-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/MS/XD/MS Pro)
    # Dahili webcam
    # Optik sürücü: DVD Recordable (Dual Layer) 24x max.
    # Diğer : Intel 3945AbG kablosuz iletişim, Bluetooth,Parmakizi okuyucu
    # İşletim Sistemi : Vista Home Premium
    # Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 6 cell
    # Klavye : Q Turkçe
    # Ağırlık : 2,73 Kg
    # Garanti : 2 Yıl

• Arkadaşlar recover dvd aldıktan sonra recover partition'u silmemizin herhangi bir sakıncası var mı? Dvd seti vistaya dönmek ve care butonunu yeniden aktif hale geçirmek için yeterli mi?
  • Arkadaşlar 769-bug modelinde wireless %60 ın üstüne çıkmama sorunu wistadan kaynaklanıyomuş benimde aynı sorunum vardı hatta bu sayfada belirmiştim. wista güncellemelerinde bu sorunu çözmüş. bu akşam wireless i günçelledi wista ve sorun çözüldü.şimdi %100 çekiyor hemde üst komşudan alıyorum interneti ilgilenenlere duyurulur.birde wista yavaş diyenleri anlamıyorum görsellik aranıyorsa wista en iyisi (sp1) çıkınça dahada iyi olaçaktır eminim yeni günçellemeler çıkınça dahada hızlanıyor.ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeshill28

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: acemi1000

quote:

Arkadaşlar bugun bende migrostan lenovo aldım,yalnız Recovery dvd'si nasıl oluşturabilirim yardım edebılcek arkadaşlar yazarsa çok sevınırım şımdıden yardım eden veya etmeyen arkadaşlara teşekkur ederim.

lenovo care rescue and recovery programından "backup your systems" backup your hard drive"bölümüne tıkla orda cd dvd seçeneğini seç devam et... yedek recover dvd in hazır....

ılgın ıcın çok teşekkurler yalnız bır sorunum var Back up now dıye bır şey var ve no backup found yazıyor
    sızın yazdıklarınızın hiç biri yok yardımcı olursanız sevınırım.

kardeş ben yardımcı olayım.başlat programlardan lenovo create recovery diye bişey vardı ona bas sonra alttaki cd/dvd yazıyor ona tıkla.ve cd koy çekmeye başlar.benim 1. de dvd koydum.235 mb çekti.2.ye 4.7 gb çekti 3.ye 238 mb. çekti. ona göre ben boşuna 3 ünüde dvd koymuştum.

Arkadaşlar
    Ben geçen hafta sonu aldım lenovo yu performansından da makinadan da çok memnunum fakat bugün bir olay başıma geldi ve sizlerden yardım almak istiyorum.
    Rescue end Recover yazdığından ve bu forumdan da hatırladığımdan dolayı altta bulunan devam tuşuna bastım ve bilgisayarım 73 dakika süren bir işlem gerçekleştirdi. Yalnız ne cd ye ne de dvd ye yazmadı. gerçekleştirdiği işlem sanırım bilgisayarın kendi içinde gerçekleşti.
    Başlat = programlar = lenovo care = rscue and recovery = ve açılan pencereden de cd/dvd seçeneğini tercih ettim ve içine dvd yerleştirdim
    yeni bir dvd koydum ama bilgisayar bu sefer farklı bir işlem gerçekleştirmeye başladı. Sanki akşamüstü kendi içinde yaptığı işleme benzer sadece bilgisayar içinde gerçekleşen ve dvd ye yazılmayan bişlemdi bu ve bende cancel tuşuna bastım 13 dakika sonra.

İkinci bir olay da bilgisayarım a tıklayınca c diskinin 143 GB toplam hafıza yerinin olduğunu ve bunun da 55 GB ının kullanıldığı yazıyor fakat ben bilgisayarı alalı 10 gün oldu ve içine sadece 4 adet divx film attım. kontrol ediyorum ama nasıl ve ne şekilde dolduğuunu bir türlü çözemiyorum. Acaba diyorum bu akşam gerçekleşen ve yukarıda yazdığım rescue and recover olayı bu kadar yer kaplartmı?

Ne dersiniz?

Bir Allah kulu yokmu yaaa bu konuyu adamakıllı anlatacak?

• Arkadaşlar

Ne dersiniz?

• Selamlar yeniden arkadaşlar. Sorularıma pek cevap alamadım ama bir soru daha sorayım...

İnternet paylaşım sitelerinden vista home premium'u çekip ardından orjinal anahtarımla yüklememde herhangi bir sakınca var mı?
    Düşündüm de lenova care partition'unu falan istemiyorum. Neden diyecke olursanız fabrika ayarları o kadar saçma sapan programla birlikte geliyor ki bir de onları temizlemek, hangisi gereklidir, hangisi gereksizdir bulmak anlamsız geliyor.

İnternetten çeksem bir vista... Sonra driverları ve gerekli programları kendime göre yüklesem, tertemiz bir sistemim olsa en güzeli olacak diye düşünüyorum.

Malum vistaya er yada geç geçeceğiz. Şimdilik xp yüklemiş olsam da, orjinal vistama dönmek için de mantıklı bir yol arıyorum.

Bence Lenovo'nun en büyük eksisi hard diski çöplüğe çevirmiş şekilde bize göndermesi. Trial programlar şunlar bunlar, ne gerek var anlamadım.

• slm arkadaslar ben mahmut lenovo TY2 BWTK XP Driverini nerden bulabbilrim ozellikleri core 2 duo t5450 1.66 ghz n vidia geforce fx 7300 160 hardisk

• arkadaşlar merhaba bende migrostan lenovo aldım,hemen ram takviyesi yapıp toplam 2 gb. çıkardım.ama daha sonra boş slota 2 gb. takmadığıma pişman oldum .acaba makine kaç gb. kadar kaldırı bi bilginiz varmı cevaplarsanız sevinirim
  • N200'ün ses seviyesinden şikayet eden arkadaşlar,

1. Sağ alttaki hoparlör ikononu sağ tıklayın
    2. Hoparlörler'i seçin (High Definetion Audio olanı, ikinci sırada)
    3. Özellikler'e girin oradan düzeyleri seçin,
    4. Reailtek HD Audio output kısmında % 50 olan düzeyi % 100'e getirin.

ayrıca, Realtek HD Vista sürücüsünün yeni sürümünü de (31.3.2008) yükleyebilirsiniz.

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.