Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birisi recover cd si oluşturmayı adım adım anlatabilir mi acacba?.. birde c yi bölmeye çalıştım birimi küçült dedi 1800 lük yer ayırıyo max 1.8 gb d yi bn ne yapayım.... nasıl olacak bu iş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

Eğer sata sürücüsünü tanıyan bir xp cd.siyle atacaksan sorun yok..Bios'la uğraşmana gerek yok

peki hdd deki kurtarma bölümünü silmeme gerek var mı.(kurtarma dvd lerini oluşturduktan sonra) yani kurtarma bölümünü silip xp mi kurayım yoksa silmeden mi kuracagım
    ayrıca bu cihazın bütün xp sürücüleri bulunuyor mu.mesela web cam,bluethooth,parmak okuyucu ..falan

?
  • Eğer yedek aldıysan silebilirsin..
    Cihazın xp sürücüleri;
    http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?brandind=10&familyind=370177&operatingsystemind=49979&template=%2Fproductselection%2Flandingpages%2FbrowseByProductLandingPage.vm&validate=true
    Linkine type ve model numaranı yaz işletim sistemini xp olarak seç driverlar karşına gelecektir..

• quote:

Orjinalden alıntı: aykut62

arkadaşlar ben lenovo ty2bwtk sahibi oldum ama birtürlü nete kablolu giremedim.komşudan çektiğim kablomu pc de kullanıyorum ama lenovoda vistada birtürlü kuramadım.tanımlanamayan ağ deyip bağlanmıyor.neyapayım

Bende dün aldım
    Ve şu anda kablodan internete bağlıyım
    Ayrıca şu an için oldukça memnunum
  • Aşağıdaki makina 1000 YTL'ye alabiliyorum. Parmak izi okuyuculu ve kameralı. Migros'ta satılan bu makina mı idi? Tavsiye edermisiniz?

İşlemci : Intel Core 2 Duo Processor T5450 (1.66GHz - 667MHz)
    Bellek (Mb) : (2 x 512MB) 1024MB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz
    Ekran Kartı : Intel Graphics Media Accelerator X3100 256MB ekran kartı
    Ses Kartı : ONBOARD
    Faks Modem : 56K Modem
    Ağ Kartı : 10/100Mb Ethernet
    Pcmcia : ---
    Sabit Disk (Gb) : 120 GB 5400rpm SATA
    Optik Sürücü : DVD Recordable (Dual Layer) 24x max.
    Pil Tipi/Ömrü : Li-Ion 6 cell
    Ekran Boyu/Çözünürlük : 15.4 WXGA+ TFT 1280 x 800 Parlak Ekran
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Home Basic
    Boyutlar :
    Geliştirilmiş Portlar : VGA, External Microphone/Line-In, Headphone / Line out, IEEE 1394, RJ-11, RJ-45, S-Video out, 4 x USB 2.0, 5-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/MS/XD/MS Pro), PCI ExpressCard (34 / 54)
    Wireless : Intel PRO/Wireless 3945ABG kablosuz iletişim,
    Webcam : VAR
    Bluetooth : Bluetooth
    Aksesuarlar :
    Diğer Özellikler : Parmakizi okuyucu
    Ağırlık : 2,73 Kg
    Garanti : 24 AY

• Migrosta satilanda
    ram 1 gb tek parca
    ekran karti geforce go 7300 256 mb paylasimsiz
    hdd : 160 gb
    işletim sistemi vista home premium

geri kalanlar sanıyorum ki aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Aşağıdaki makina 1000 YTL'ye alabiliyorum. Parmak izi okuyuculu ve kameralı. Migros'ta satılan bu makina mı idi? Tavsiye edermisiniz?

İşlemci : Intel Core 2 Duo Processor T5450 (1.66GHz - 667MHz)
    Bellek (Mb) : (2 x 512MB) 1024MB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz
    Ekran Kartı : Intel Graphics Media Accelerator X3100 256MB ekran kartı
    Ses Kartı : ONBOARD
    Faks Modem : 56K Modem
    Ağ Kartı : 10/100Mb Ethernet
    Pcmcia : ---
    Sabit Disk (Gb) : 120 GB 5400rpm SATA
    Optik Sürücü : DVD Recordable (Dual Layer) 24x max.
    Pil Tipi/Ömrü : Li-Ion 6 cell
    Ekran Boyu/Çözünürlük : 15.4 WXGA+ TFT 1280 x 800 Parlak Ekran
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Home Basic
    Boyutlar :
    Geliştirilmiş Portlar : VGA, External Microphone/Line-In, Headphone / Line out, IEEE 1394, RJ-11, RJ-45, S-Video out, 4 x USB 2.0, 5-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/MS/XD/MS Pro), PCI ExpressCard (34 / 54)
    Wireless : Intel PRO/Wireless 3945ABG kablosuz iletişim,
    Webcam : VAR
    Bluetooth : Bluetooth
    Aksesuarlar :
    Diğer Özellikler : Parmakizi okuyucu
    Ağırlık : 2,73 Kg
    Garanti : 24 AY

kardeş bence alma.migrostaki daha güzel ben bir tane daha aldım dün.alırsan migrostakini al.yalnız bu aldığım 2. laptoplada nete kablolu bağlanamadım.pc de bağlanıyordum .ya komşunun hattında problem var yada güvenlik duvarını kaldırmam lazım.ama kablosuzdan bağlanıyorum.

lenovo care düğmesinden recovery dvd si oluşturayım dedim.ilk dvd yi taktım 235 mb yazdı.2. dvd yi taktım 4.7 gb yazdı.3. dvd yi taktım onada 238 mb yazdı.ben xp ye dönüş yapmıştım.bu dvdlerle tekrar ilerde vistaya nasıl dönüş yaparım.ve de bu çektiğim dvdler doğrumu boyutlar sizce.yani boşyere dvd taktım ilkinde ve sonuncuda cd takılabilir arkadaşlar.

• Migros'ta satılanın bu makinadan artısı nedir acaba? Saygılarımla
  • Bu bilgisayar 2 adet 512 ramden oluşuyor.Eğer ramini 2 gb veya daha fazla yapmak istersen bu ramler işe yaramayacak..Migros'ta satılanda tek 1 gb ram var..

Ekran kartları arasında baya bi fark var..

Hard diskleri arasında 40 gb lık bir fark var..

Wireles kartları aynı sanırsam....
  • Üstadlar lenovo 3000 n200 0769 ty2bvtk notebook sahibiyim.Recovery dvd'si nasıl oluşturabilirim.Yardım eden olursa çok sevineceğim.Herkese şimdiden çok teşekkürler..
  • Arkadaslar merhaba,aranızda benim gibi kamera problemini bi türlü halledemeyip restart atmak zorunda kalalarla alternatif bi çözümü paylaşmak istiyorum,restart atmak yerine uyku moduna almakta yeterli oluyo,en azından daha kısa sürede halletmiş olursunuz,şimdiye kadar her denediğimde sonuç verdi.forumdaki kamera problemi ile ilgili yazıları okudum fakat düzeltmeyi başaramadım şimdilik bu yöntemle idare ediyorum:)
  • Arkadaşlar 3000 n200 0769 bag ım var.fifa 2008 oynarken sanırım bi tuşa bastım ve ekran küçüldü,şimdi diğer oyunlarda küçük gösteriyo,sizce ne yapmış olabilirim ve bu sorunu nasıl hallederim şimdiden teşekkürler.
  • Birtane bile aradaş yokmu şu recovery dvd'sini nasıl oluşturacağımızı bir güzel anlatsa.Yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar
  • Merhaba,

Migros'ta satilanlari kullanan arkadaslara bir sorum olacak. Acaba bu aletlerin fan sesi ve isinma olayi nasil?

Selamlar,

G.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gesture

Merhaba,

Migros'ta satilanlari kullanan arkadaslara bir sorum olacak. Acaba bu aletlerin fan sesi ve isinma olayi nasil?

Selamlar,

G.

Fan sürekli çalışıyormuş hissi verebilir ama ısınma olayı neredeyse hiç yok,fandanda öle abartıcak fazlabir ses gelmio bence.
  • fan yüksek kapasiteli oyun ve uygulamalarda dahi birkaç dakikada bir devreye giriyor ve sadece birkaç saniye çalışıyor, çalışma sesini çoğu kez duymuyorsunuz. sesi ancak dikkat ettiğinizde duyuyorsunuz.
    ısınma problemi yok, en azından benim makinemde hiç olmadı kaldı ki ben hep yüksek kapasiteli uygulamaları çalıştırıyorum. hala kampanyanın devam etmesini büyük bir şans olarak düşünün ve kaçırmayın... bu tabiki nacizane benim görüşüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fresh282 -- 25 Mart 2008; 17:23:42 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de geçen hafta bu makineden almıştım. (2 gb. daha ram taktırarak). Vistaya 1 hafta sabredebildim ve bugün nihayet xp.2ye tüm driverleri ile birlikte döndüm. Şunu söylemeden edemeyeceğim: bugüne dek geçen vistalı günlerime yazık olmuş.

Yukarıda bir arkadaşın yazdığı yeniliklere açık olmak, eskiyi terkedebilmek.. konulu mesajını anlıyorum ama yeni eğer problemliyse eskiye dönebilmek gerekir.

Her neyse çözümünü veya cevabını bulamadığım ufak bir sorum var yalnızca: Vistada görev çubuğundaki güç yönetimi ikonondan tüm güç özellikleri (yüksek performans, güç tasarrufu, dengeli) ayarlanabiliyor ve işlemci kullanım kapasitesine kadar güç planları yapılabiliyordu. Xp de Lenovo pm driver'ı da yüklediğim halde böyle bir ikon başlat çubuğunda yok. pm driver'ı kuruldu, program ekle kaldır'da da var faakat herhangi güç yönetim programı yok.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler....

• Arkadaşlar bugun bende migrostan lenovo aldım,yalnız Recovery dvd'si nasıl oluşturabilirim yardım edebılcek arkadaşlar yazarsa çok sevınırım şımdıden yardım eden veya etmeyen arkadaşlara teşekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk1

Arkadaşlar bugun bende migrostan lenovo aldım,yalnız Recovery dvd'si nasıl oluşturabilirim yardım edebılcek arkadaşlar yazarsa çok sevınırım şımdıden yardım eden veya etmeyen arkadaşlara teşekkur ederim.

lenovo care rescue and recovery programından "backup your systems" backup your hard drive"bölümüne tıkla orda cd dvd seçeneğini seç devam et... yedek recover dvd in hazır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi1000

quote:

Orjinalden alıntı: Turk1

Arkadaşlar bugun bende migrostan lenovo aldım,yalnız Recovery dvd'si nasıl oluşturabilirim yardım edebılcek arkadaşlar yazarsa çok sevınırım şımdıden yardım eden veya etmeyen arkadaşlara teşekkur ederim.

lenovo care rescue and recovery programından "backup your systems" backup your hard drive"bölümüne tıkla orda cd dvd seçeneğini seç devam et... yedek recover dvd in hazır....

ılgın ıcın çok teşekkurler yalnız bır sorunum var Back up now dıye bır şey var ve no backup found yazıyor
    sızın yazdıklarınızın hiç biri yok yardımcı olursanız sevınırım.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.