Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepzelan

Gelse bile kullanmak caiz değildir, sehven yapılan bir alışveriş meşru değildir.

Atı alan üsküdarı geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralınoğlu

Ankara'da onca insan öldü Fransa'da adam kesiyorlar sizin derdiniz üç beş kuruşluk mezarcılık utanmadan konuyu ilk ikiye taşımışsınız hiç mi düşünmezsiniz bilader ülke kan ağlıyor bırakın dünyevi cimriliklerinizi. Gün gelir sizi de havaya uçururlar görürüm o zaman bilgisayarınızı.

Millete duyarlı olun denişsin de, umarım sizi de havaya uçururlar ne demek? Boş konuşmakta üstünüze yok, herkes özgürdür; ne yaparsa yapar, sizi ilgilendirmez. Şimdi kesin sesinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 10 Ekim 2015; 19:50:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB'nın ürünü göndermeme lüksü yokmuş. Rabbim sen bizim milletimize akıl fikir ihsan eyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 10 Ekim 2015; 19:51:13 >
  • 400 TL verin bu iş huzur içinde çözülsün
  • Ulan nasıl görmedim ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan var mı

aldıgınız fıyatın 20 katını teklıf edıyorum

satıcılar bana ulasabılır

cıddıyım

• simdi bu laptop icin bir sogutucu alalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat Etiketi

Madde 12- Perakende satışa arz edilen malların veya ambalajlarının yahut kaplarının üzerine kolaylıkla görülebilir, okunabilir şekilde o malla ilgili tüm vergiler dahil fiyat, üretim yeri ve ayırıcı özelliklerini içeren etiket konulması, etiket konulması mümkün olmayan hallerde aynı bilgileri kapsayan listelerin görülebilecek şekilde uygun yerlere asılması zorunludur.

Hizmetlerin tarife ve fiyatlarını gösteren listeler de birinci fıkraya göre düzenlenerek asılır.

Etiket, fiyat ve tarife listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat üzerinden satış yapılır.

Fiyatı; Bakanlar Kurulu, kamu kurum ve kuruluşları veya kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları tarafından belirlenen mal veya hizmetlerin, belirlenen bu fiyatın üzerinde bir fiyatla satışa sunulması yasaktır.

Bakanlık, etiket ve tarife listelerinin şeklini, içeriğini, usul ve esaslarını bir yönetmelikle düzenler. Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle ayrı ayrı görevlidirler.

http://www.hepsiburada.com/Liste/MyPage/FAQDetail.aspx?id=36

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Ankara'da onca insan öldü Fransa'da adam kesiyorlar sizin derdiniz üç beş kuruşluk mezarcılık utanmadan konuyu ilk ikiye taşımışsınız hiç mi düşünmezsiniz bilader ülke kan ağlıyor bırakın dünyevi cimriliklerinizi. Gün gelir sizi de havaya uçururlar görürüm o zaman bilgisayarınızı.

Millete duyarlı olun denişsin de, umarım sizi de havaya uçururlar ne demek? Boş konuşmakta üstünüze yok, herkes özgürdür; ne yaparsa yapar, sizi ilgilendirmez. Şimdi kesin sesinizi.

Madem ne yaparsa yapar sizi ilgilendirmez yazmışsın,adamın yazdığındanda sanane o zaman herkes özgürdür,istediğini yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaaf3718

Alan var mı

aldıgınız fıyatın 20 katını teklıf edıyorum

satıcılar bana ulasabılır

cıddıyım

Merhaba.
    Ben 100 katını teklif ediyorum.

• Bu maddeleri vs vs geçin arkadaşlar...

Daha önceden defalarca örneği farklı sitelerde görüldü, yaşandı, yazıldı, çizildi vs vs.

Bir kişi gösterin, diyin ki bu arkadaş uğraşmış ve hakkını (ne kadar hak onu da bilemiyorum) almış... Ben görmedim şahsen... En son Vatan yine 2000 civarı olan bir lenovo'u 250 TL'ye satmış ve sonra iptal etmişti, uğraştığımız yanımıza kalmıştı...
  • Gelmez dedim almadım uğraşmayayım boşuna diye, gönderirlerse ölücülüğü sonsuza kadar bırakırım

• quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Gelse bile kullanmak caiz değildir, sehven yapılan bir alışveriş meşru değildir.

çok da umurlarındaydı kapıdan geri yollarlar kesin
  • Fazladan alan bir arkadaş hayrına atabilir mi ? Gelirse tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

quote:

quote:

Madem ne yaparsa yapar sizi ilgilendirmez yazmışsın,adamın yazdığındanda sanane o zaman herkes özgürdür,istediğini yazar

Hiçbir özgürlük, sınırsızlık kabul etmez. Söz konusu mahlukat başkasının özgürlük alanına girerek kendi özgürlüğünün sınırına çıkmış bulunmakta. Şimdi gelip de bana boş boş konuşma; hak, özgürlük kavramlarını ve bu kavramlarının içini dolduran etkenleri senden çok daha iyi bildiğime emin olabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yahu benimki neden iptal edildi anlamadım cepteteb ile ödemiştim para iadesi bile gerçekleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 10 Ekim 2015; 20:05:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus #

kimseyi savunmuyorum ama doğru olanı da söylemek zorundayım.Hangi yasa pardon açın düzgün okuyun internet üzerinde satış sözleşmesini bilip bilmeden yorum yapmayın.

Tüketiciyi koruma kanunu.

Sözleşme de yazmaması önemli değil. Daha önce alanlar aldı. Firma kan emici.

Amazon da oldu mu aynı olan kaç bin kişiye gönderiyor sorgusuz sualsiz.

Yoo, amazondan ssd aldık göndermediler fiyat yanlış diye :)

• Evet zaten özgürlük kelimesi baştan çelişkili bir kelime. Ancak "başkalarının özgürlüğünü kısıtlamayacak kadar özgürsün" deniyor. Ama burada yine bir kısıtlama söz konusu. Bence. özgürlükmüş bilmem neymiş yok herkes istediğini yaparmış bunlar hileye... kim ölümden kaçabiliyor ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

quote:

quote:

Hiçbir özgürlük, sınırsızlık kabul etmez. Söz konusu mahlukat başkasının özgürlük alanına girerek kendi özgürlüğünün sınırına çıkmış bulunmakta. Şimdi gelip de bana boş boş konuşma; hak, özgürlük kavramlarını ve bu kavramlarının içini dolduran etkenleri senden çok daha iyi bildiğime emin olabilirsin.

Tamam genç,sen çok iyisin,kralsın

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Bu maddeleri vs vs geçin arkadaşlar...

Daha önceden defalarca örneği farklı sitelerde görüldü, yaşandı, yazıldı, çizildi vs vs.

Bir kişi gösterin, diyin ki bu arkadaş uğraşmış ve hakkını (ne kadar hak onu da bilemiyorum) almış... Ben görmedim şahsen... En son Vatan yine 2000 civarı olan bir lenovo'u 250 TL'ye satmış ve sonra iptal etmişti, uğraştığımız yanımıza kalmıştı...

Merhaba.
    Haklısınız...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.