Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2 tane almışdım gelmez evet bu cepte, AMA ya gelirse??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önceki yıllarda gold da mı hızlı al da mi oyle bir yanlışlık olmuştu.sonra fiyatı düzelmişlerdi herkeste avucunu yalamıştı
  • tüh be kaçırdık yine
  • sipariş onaylandı mailleri gelmeye başladı arkadaşlar :)
  • Gelmez ama evet bende aldım bir tane.
  • 27 Tane Iadesi çıktı pazartesi gelcekmiş para :DASF:ASDG:
  • maili onaylanan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoDoking

maili onaylanan var mı ?

onaylandı ilk başta , müşteri temsilcisi aradı sistemsel bi hata falan çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: lang

Fırsatı kaçırıp "gelmez" kasanlar sipariş alanlardan daha çok takip ediyor sayfayı.

Sorma hocam bir ara da geri görüş kamerası mevzusu vardı onda da böyle tipler türemişti gelmez gelmez diye

Konu da burada

@eaglemania

Sen de bak bakayım o linke, daha önce yaşananı görürsün.

• Arkadaşlar 2 liradan alabilirim satmak isteyen varsa

• Ne bilgisayarmis cok cekti

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetcn52

Sırf Bu Yazıyı Yazmak İçin Foruma Üye Oldum.
    Nerdeyse Çoğunuz Yazmış '' 25 Tane Aldım , 50 Tane Sipariş Verdim Gelmesse Mahkemeye Gidelim,Gelmiceyeğini Biliyorum Ama Bende 1 Tane Aldım'' Gibisinden Yazılar Yazmıssınız.
    25,50 Tane Bilgisayar Alıcağına O Parayı Gidip Mehmetcik Vakfına Kızıl Aya Gibi Yerlere Bağışlasaydınız Hiç Olmassa '' Acaba Sevap Yazıldımı,Yazılmadımı'' Gibi Düşünmezdiniz. 1 Tl Den 2 Tl Den Ne Olur Gibi Düşünmeyin 50 Tane Bilgisayar Almıssın Gidip 50 Tl Bağışlasaydın. Senın Bağışladığın Miktar Allah Katında Zaten Sana Kat Kat Geri Döner O Zaman Gidersin Helalinden Alış Verişini Yaparsın. Adamların Sistem Açığını Ne Kadarda Çok Seviyosunuz En Ufak Açıklığı Değerlendiriyorsunuz.Fırsat Kolluyorsunuz.. Ne Kadarda Beleşçi Millet Olduk..

hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Orijinalden alıntı: lang

Fırsatı kaçırıp "gelmez" kasanlar sipariş alanlardan daha çok takip ediyor sayfayı.

Sorma hocam bir ara da geri görüş kamerası mevzusu vardı onda da böyle tipler türemişti gelmez gelmez diye

Konu da burada

@eaglemania

Sen de bak bakayım o linke, daha önce yaşananı görürsün.

Üslubuna dikkat et, konuya sadece 2 kere girdim,O da cevap vermek için, kasma vs gibi ergen laflar kullanma!

Senin aklın bu ürünü 1 tl'ye alabileceğine el veriyorsa ne diyeyim, o akılla çok yaşa...

• hepsiburadanın önceki sıcak satışlar gibi ilgi çekmesi bence , başka birşey değil vatan pcdeki 1 tl'ye mouse gibi
  • Gelir gelir

• Ahmetcn52 A kullanıcısına yanıt
    Tabiki öyle olucak o açık veren vermeyen herkeste müşterileri z.kmeye çalışıyo bize dert yanacağına git büyük firmalara söyle yaptığınız karları mehmetçik vakfına bağışla diye . Adama bak bağış dediğin şey insanın içinden gelir ister bağışlar ister bağışlamaz . Senin gibi insanlar uyuyor ve aman ben en iyi müslüman best olmaliyim diye geçiniyor :/ Bu senenin best hacı müslümanı Ahmetcn52 <3
  • Yarı fiyatına,üçte bir fiyatına falan olsa belki derdim ama.
    1 TL olması işi bozuyor.1 TL nin de savunulacak bir yanı yok ki!
    Keşke fiyat biraz daha yüksek olsaydı.
  • Neyin kavgası bu yahu, ben de ilk alanlardanım fakat göndereceklerini düşünmüyorum. Normal değeri muhtemelen 800'ün üzerindedir, hangi akıllının aklına yatıyor gönderebilecekleri ihtimali? Göndermeyeceklerini bile bile sen neden sipariş verdin diyenler olacaktır, daha önce de birkaç kez bu şekilde hatalı fiyat yüzünden hediye kuponu tanımlamışlardı yine öyle birşey yapabilirler diye sipariş verdim.
  • hescerr kullanıcısına yanıt
    Büyük Firmalara Söyle Diyorsun 50 Tane Bilgisayar Alıp ta Vermesseler Mahkemeye Giderim Diyenler Gitsin Bunun Aynısını Firmalara Söylesin 50 Tane Bilgisayarı Gönder Göndermessen Mahkemeye Vericem Haberin Olsun Diye Burda Gelıp Yok Ben 50 Tane Aldım Yok Para Verdim Yok Çek İsityorum Demesin Senin Gibi Zihniyet Olunca Daha Çok z.kerler
  • Beyler bilgisyarlar kargolandı geliyor.
    Hayırlı Olsun

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.