Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsiburadanın LG Garanti servisinde çalışıyordum Sony cihazlarıda bize gönderiyordu D-market , Gelen Z Serisi telefonların üzerine su bile dökülse cihaz garanti dışı diyip geri gönderiyorduk 2. ay sonunda vicdanım el vermedi işten ayrıldım . ve adam z.ken firmayı bana anlatma , 500 tane versinler sipariş müstahaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetcn52

Sırf Bu Yazıyı Yazmak İçin Foruma Üye Oldum.
    Nerdeyse Çoğunuz Yazmış '' 25 Tane Aldım , 50 Tane Sipariş Verdim Gelmesse Mahkemeye Gidelim,Gelmiceyeğini Biliyorum Ama Bende 1 Tane Aldım'' Gibisinden Yazılar Yazmıssınız.
    25,50 Tane Bilgisayar Alıcağına O Parayı Gidip Mehmetcik Vakfına Kızıl Aya Gibi Yerlere Bağışlasaydınız Hiç Olmassa '' Acaba Sevap Yazıldımı,Yazılmadımı'' Gibi Düşünmezdiniz. 1 Tl Den 2 Tl Den Ne Olur Gibi Düşünmeyin 50 Tane Bilgisayar Almıssın Gidip 50 Tl Bağışlasaydın. Senın Bağışladığın Miktar Allah Katında Zaten Sana Kat Kat Geri Döner O Zaman Gidersin Helalinden Alış Verişini Yaparsın. Adamların Sistem Açığını Ne Kadarda Çok Seviyosunuz En Ufak Açıklığı Değerlendiriyorsunuz.Fırsat Kolluyorsunuz.. Ne Kadarda Beleşçi Millet Olduk..

Ulan gözlerim yaşardı bende ergenken(14-15 yasındayken) böyle baş harfleri büyük yazardım hep. Serçe Parmağım caps look tusuyla kanka olmuştu. O günleri hatırladım eyv bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese hayırlı olsun kargo takip geldi şuan yola çıkmış yarın öğleden sonra elimde olur büyük ihtimalle
  • Konu ekşi sözlüğe düşmüş :D
    https://eksisozluk.com/hepsiburadada-1-tlye-satilan-bilgisayar--4933649?p=17

• Yazık sizlerin aldığı nefese

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandiricilik yapiyorlar bence. 1 tl diye kimse para iadesi icin ugrasmaz. Bedavadan 1000 lira falan vurur kim bu ilani verdiyse.

• gelirse yemın ederım aglarım :( usengeclıkten atmye gidip para yükletmedim
  • 353168453 tane aldım beklemedeyim gelirse 1 liradan 353168453000 kattrilyon kazanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hescerr

Hepsiburadanın LG Garanti servisinde çalışıyordum Sony cihazlarıda bize gönderiyordu D-market , Gelen Z Serisi telefonların üzerine su bile dökülse cihaz garanti dışı diyip geri gönderiyorduk 2. ay sonunda vicdanım el vermedi işten ayrıldım . ve adam z.ken firmayı bana anlatma , 500 tane versinler sipariş müstahaktır

Kapaklardan almadığını anlamak için testler yapılıp suçluysa iade gibi bir durum yapıyorlar deniliyor. Gerçi sony servisinden bahsediliyor bu. Hepsiburada sony leri paralel satıyordu en son

• Valla helal olsun umarım gelir. Ben olsam 25 tane sipariş verip kargoyuda beleşe getirirdim

• (alamadılar.)
  • Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm. Konu hakkında kesin bilgi yok. İlgili departmandan bilgi gelince bilgilendirme yapıcaz dediler.
  • Kafalarınız güzelmiş beyler :)

• Blue_Low kullanıcısına yanıt
    Boş boş mesaj yazmayın gerçekse ss at

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyefendi-2 -- 10 Ekim 2015; 22:12:31 >
  • Beyler sipariş hazırlanıyor gelecek büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 10 Ekim 2015; 22:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Orijinalden alıntı: lang

Fırsatı kaçırıp "gelmez" kasanlar sipariş alanlardan daha çok takip ediyor sayfayı.

Sorma hocam bir ara da geri görüş kamerası mevzusu vardı onda da böyle tipler türemişti gelmez gelmez diye

Konu da burada

@eaglemania

Sen de bak bakayım o linke, daha önce yaşananı görürsün.

Üslubuna dikkat et, konuya sadece 2 kere girdim,O da cevap vermek için, kasma vs gibi ergen laflar kullanma!

Senin aklın bu ürünü 1 tl'ye alabileceğine el veriyorsa ne diyeyim, o akılla çok yaşa...

Yanlış alıntıladın herhalde, ben yazdığım mesajla bağlantı kuramadım da.

• Bence sistem hatası diyip paralarınızı geri iade edecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Arkadaslar hepsiburada ticari ahlakı tutarsız bir firma, gonderebilir de gondermemeyebilir de bu konuda ne desek ahkam kesmis oluruz.

son zamanlarda faydalandıgım en buyuk avantaj e-bebek den aldıgım sampuanlar... E-bebek hakıkaten ciro ve sermaye olaeak hepsiburada dan

kucuk bir firma ama sahibinde ki anlayış ve ticari prensip hepsiburada nın katbekat ustunde. Alttaki jpg bakın adamlar gık demedi direk siparişi gonderdi.

Forumdan ayıp oldu geri verelim filan dıyenler oldu telefonla arayanlar oldu, firma yetkilileri asla olmaz oyle sey helal olsun güle güle kullanın demişler.

bizzat bende telefon ettim tsk ettim banada gule gule kullanın yıne bekleriz dediler.. Bee heyy hepsiburada bakda biraz feyz al, büyüklügün sadece senin adında.

yav 20 tane nedir yok artik

• Daha önce HB den akvaryum dış motoru yine yanlış fiyatla satılmıştı. Ama siparişleri iptal ettiler ve akvaryum kategorisinde geçerli indirim tanımlamışlardı. 1 tl ye bilgisayar hayal gibi ama HB gönderdiği ürünler de çok oldu zamanında. O yüzden pazartesi günü belli olur bence akıbeti.

• 50 tane almıştım 20si kargoya verilmiş, 30u tedarikçiden bekleniyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.