Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hb de çalışmıyorum dostum ama e-ticaret sektöründe olduğum için işleyişin nasıl olduğunu biliyorum.
  • Kaçırdık be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    kimseyi savunmuyorum ama doğru olanı da söylemek zorundayım.Hangi yasa pardon açın düzgün okuyun internet üzerinde satış sözleşmesini bilip bilmeden yorum yapmayın.
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    Tamam inandık
  • Keşke alabilseydim ve gonderselerdi. Oğlumun okuluna bağışlardim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus #

kimseyi savunmuyorum ama doğru olanı da söylemek zorundayım.Hangi yasa pardon açın düzgün okuyun internet üzerinde satış sözleşmesini bilip bilmeden yorum yapmayın.

Merhaba.
    Önceki sayfalarda arkadaşın biri paylaşmış:

Hepsiburada satış sözleşmesinden bir madde Etiket, fiyat ve tarife listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat üzerinden satış yapılır.

• alan arkadaşlara helal olsun

yollanırsada tadından yenmez , güle güle kullanın (gelir ise)
  • millet kafayı sıyırmış 1 tl ye hepsiburada pc gönderir mi? en fazla hediye çeki verip özür mesajı hepsi bu
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    hocam otomatik mesaj gibisn ha ne zaman görsem "merhaba" yorumlar yüzünden gülme geliyor :)

bu arada ben de kaçıranlardanım ama alan arkadaslara gönderilmesini isterim aha evvel benq monitörde 300 küsur ödenmesine rağmen göndermeyen hb 1 tl lik malda sanmıyorum göndersin. lakin bu sefer olaya ekşiciler karıştı buraya konu açan kişi muhtemelen daha cok kişi alsın diye ekşiye de açmış yani hb biraz haşırt olabilir bu durumda yalnız komiğe giden sürekli sıcak fırsat üyelerine hakaret eden ekşicilerin orada dh ölücülerden beter savunmaya geçmeleri oldu gerçi çoğu burada yazardır da hani bu perhiz bu lahana turşsu hesabı yazılar var. demek ki çıkarına uygun oldu mu yerine göre ölücü destekcisi bile olabiliyorsun

• gelmez :d
  • Ahahaha adamlar birde bekliyor gelecek diye.
  • 1 lira çok size ya çekle,kuponla falan fiyatı daha indirmeye çalışan olmadı mı çok şaşırırım vallahi.
  • Gelmezciler başlamış mousepad konusunda da gelmez dediniz çatır çutur aldık mousepadlari. He gerçi ben bunu kaçırdım alan arkadaşlara direnişlerinde kolaylık dilerim.
  • Gelse bile kullanmak caiz değildir, sehven yapılan bir alışveriş meşru değildir.

• Fırsatı kaçırıp "gelmez" kasanlar sipariş alanlardan daha çok takip ediyor sayfayı.

• 1 tane ben de aldım, siparişiniz hazırlanıyor diyor şuan, siparişiniz onaylandı diye mail de geldi. Göndereceklerini zannetmiyorum ama sonuna kadar direneceğim, hele bi arasınlar bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus #

Tüketiciyi koruma kanunu.

Sözleşme de yazmaması önemli değil. Daha önce alanlar aldı. Firma kan emici.

Amazon da oldu mu aynı olan kaç bin kişiye gönderiyor sorgusuz sualsiz.
  • DH ölücüleri :D
  • Kralınoğlu K kullanıcısına yanıt
    Peki sen Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımız için ne yapıyorsun birader?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kralınoğlu

Ankara'da onca insan öldü Fransa'da adam kesiyorlar sizin derdiniz üç beş kuruşluk mezarcılık utanmadan konuyu ilk ikiye taşımışsınız hiç mi düşünmezsiniz bilader ülke kan ağlıyor bırakın dünyevi cimriliklerinizi. Gün gelir sizi de havaya uçururlar görürüm o zaman bilgisayarınızı.

Napalım? Forumda ak troller cirit atıyor.

Bu millet anlamak istemiyorsa biz napalım?

400 milletvekili isteyen yaptı bunları.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.