Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene interspor mağazası Adidas laptop çantası ve t-shirtlere 0,01 tl fiyat yazdı. millet saldırdı adamlar yaklaşık 2 hafta bekledikten sonra tek tek gönderdi siparişleri. tuvnera bilir ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun ben yetisemedim almak icin, fakat gonderirler diye dusunuyorum..

• yaz aylarında ayakkabı dünyasında da limitsiz indirim kodu bugu vardı, alışverişi yaptık, iptal ettip göndermediler. Kimse de bir şey yapmadı.
  • Benim siparis iptal beyler

• Arkadaşlar 10 tane aldım gönderirlerse 2 kişiye kargo alıcıdan bedava göndericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UstaUser

Bu olayın tamamen viral reklam amaçlı yapıldığını düşünüyorum, bir şirket ürünü nasıl olur da 'HATAYLA' 1500 TL yerine 1 TL'ye koyar bunun mantığı var mıdır sizce?

1 TL ödemesini yapmış olanların (ben kaçırdım, sağlık olsun) hakkını sonuna kadar aramasını tavsiye ediyorum. Firma bizleri kullanıyor bu yöntemle. Sırf bu olay yüzünden birçok sitede reklamı yapıldı HB'nin, belki televizyona bile çıkar bu olay. Kesinlikle peşini bırakmayın .

Dostum pc yi hb satmıyord. başka bir firma satıyor. onların ürün giriş panelini bilemezsin. Önceki sayfaalrda bi arkadaş 1 gün kargo yerine fiyata 1 yazmışlar büyük ihtimalle dedi :) bu da olabilir.

ek olarak peşini bırakmayın demek güzel ama thh bu başvuruyu kesinlikle geri çevirir.

zamanınds 1 liraya macbook alan forum efsanesi yargoç savcı dostları vs de vardı sözde de avcunu yaladı. :)

burda tamamen hb nin insiyatifi var, başka bi kuvvet göndertemez o pc leri.

• Fazla alanlar kargo benden gönderirlerse bana da atın 1 tane :D

• Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    İnşallah gelir hocam 1 tanesini yollarmisin :)

• Pcler yollanırsa bunalıma girebilirim ama yollanmaz herhalde di mi Samet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Arkadaşlar 10 tane aldım gönderirlerse 2 kişiye kargo alıcıdan bedava göndericem.

bana da gönder knk içim içimi yiyor

hocam banada yollarmısın
  • Ben de talibim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka yaptım beyler kaçırdım bende inşallah gelmez içinde patlıcan filan olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

valla ben işte masaüstüne yer açtım masamda sildim süpürdüm gelirse koyarım. hard diksi satmayı düşünüyorum ev hard diks dolu klavye mausta tırt onlarıda ucuzdan veririm. gelen paralara ek yapar ekran kartı alırım. içinde dandik ekran kartı varsa buradan birine veriririm diye düşünüyorum. öyle yani

Lisanslı win8 le geliyormuş teske win7 olsaydı .. neyse artık bir cd bulayım bari cracklı

ekram kartı... bende yukseltmek ısterım ama para veremem, beklerim

artık bu sekildeki gibi bir kampanyada ona yapar sa hepsiburada ekran kartıda alırım.
  • Ben bu güne kadar sadece Carrefour 'dan bu şekilde ürün aldım. adamlar colgate'in ağız suyuna 5 tl demişler normalde mümkün değil aldım hemen kasadan bir geçti 10 tl oldu. Müşteri hizmetlerine durumu izah ettim etikete baktılar 5 tl yazıyor. Özür dilediler paramı geri verip urunde hediyemiz olsun dediler. vay be dedim adamlar bu zamana boşa gelmemisler.

• inşallah gönderirler , ben yetişemedim alamadım gönderilmesini isterim ama kudurabilirim
  • Tamda paraya sıkışmışken kaçırmışız gül gibi fiyatı.
    Valla hocam gelirse bi tane yolla hayır duamızı al
  • Bilgisayar gelince biz..

https://youtu.be/iCWp0T31js0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 11 Ekim 2015; 16:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Ben bu güne kadar sadece Carrefour 'dan bu şekilde ürün aldım. adamlar colgate'in ağız suyuna 5 tl demişler normalde mümkün değil aldım hemen kasadan bir geçti 10 tl oldu. Müşteri hizmetlerine durumu izah ettim etikete baktılar 5 tl yazıyor. Özür dilediler paramı geri verip urunde hediyemiz olsun dediler. vay be dedim adamlar bu zamana boşa gelmemisler.

Biz de carrefour dan bira alıyorduk etikette farklı kasa da farklı yazıyordu. Söyledik 6 tane birayı bedavaya verdiler

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.