Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt disinda butur hatalarda urunu bisi demeden gonderiyorlar bende aldim ama gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cejal

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Gecen E-Bebek firmasında 42 tl lik sampuana 1 tl yazmışlar veya yanlışlıkla yazılmış.

Haber sıcak fırsatlara düştü, gelmez nasılsa gırgır olur diye

millet 3-5 er den tutda 20-30-50 şer li sekilde sipariş verdi..

E-Bebek pardon bile demedi tüm siparişleri gonderdi toplam 5000 adete yakın sipariş olmuş.

Forumdan firmayı aradılar geri verelim ayıp oldu filan diyenler oldu, firma sahibi sakın geri gondermeyin

kullanın helal olsun demiş.

42 tl lik şampuanla 1600 tl lik pc aynı tabi sende haklısın.

jelal kardes bu işin elması armutu olmaz

maliyet, kar ve zarar olur.. 40 şampuan 1600 kusur tl idi 40 tl ye gonderdiler.

hemde sermaye ve iş hacmi olarak hepsiburada ıle kıyaslanmayacak bir firma yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mykerem

Arkadaşlar bilgisayarların gelme ihtimali yok.Tüketici mahkemesi gitseniz bile ürünün üzerinde %200 %400 indirim yazmıyordu.(Yani sonuç alamazsınız)Boşa heveslenmeyin sonra kırılmasın :(

matematik şahane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Arkadaşlar bilgisayarların gelme ihtimali yok.Tüketici mahkemesi gitseniz bile ürünün üzerinde %200 %400 indirim yazmıyordu.(Yani sonuç alamazsınız)Boşa heveslenmeyin sonra kırılmasın :(

%400 indirim nedir yahu? Ürün bedava ve üstüne para mı veriyorlar?

hahah :D indirim(!) in böylesi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

fırsatçılığı kes

ben hepsiburada yetkilisi olsam 200 liraya koyarım parayı 15 gün sonra geri öderim ava gideni avlayacaksın bu zamanda işler böyle

çok akıllısın sen yönetsene hbyi bu olayı yaptıgın adam bir daha senin sitenden ürün alır mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Misal olarak dedim.Beyin algılamıyor tabi bazı insanların

Böyle örnek olmaz, adamakıllı düşünemeyen şahsiyet gelmiş kıvırmaya çalışıyor. Hata yapmışsın işte, kabul et. Kabul etmek yerine hakarete başvurursan daha da rezil olursun benden söylemesi.

• Bilgisayarı kaçırdı diye kudurup şurda saçma sapan şeyler yazıyolar bayağı gülüyorum Beni sitedeki fiyat ilgilendirir. Ben 1TL ye o ürünü aldıysam ve site benim siparişimi onayladıysa iş bitmiştir.
    Fiyat 1 TL diye demediklerini bırakmamışlar. 200 TL olsa böyle konuşmayacaklardı.
  • Bu olayın tamamen viral reklam amaçlı yapıldığını düşünüyorum, bir şirket ürünü nasıl olur da 'HATAYLA' 1500 TL yerine 1 TL'ye koyar bunun mantığı var mıdır sizce?

1 TL ödemesini yapmış olanların (ben kaçırdım, sağlık olsun) hakkını sonuna kadar aramasını tavsiye ediyorum. Firma bizleri kullanıyor bu yöntemle. Sırf bu olay yüzünden birçok sitede reklamı yapıldı HB'nin, belki televizyona bile çıkar bu olay. Kesinlikle peşini bırakmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaUser -- 11 Ekim 2015; 15:11:54 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle örnek olmaz, adamakıllı düşünemeyen şahsiyet gelmiş kıvırmaya çalışıyor. Hata yapmışsın işte, kabul et. Kabul etmek yerine hakarete başvurursan daha da rezil olursun benden söylemesi.

Hatamı yapmışım hahahaha Komik cocuk neyine rezil olayım.Düşüncemi belirttim.İstediğim herşeyi yazarım sende karışamazsın ordan artistlik yapma beynin yetmez.

şimdi bi ürün düşün 100 lira fiyatı var buna %200 indirim yapsan 100-[(100*200)/100]=100-200=-100 yapıyor. Yani ürünü alırkene adam sana 100 lira verecek hemde ürünü verecek.
    %400 olursa da 100-[(100*400)/100]=100-400=-300 yani adam sana 300 lira verecek birde yanına aldığın ürünü verecek.

Şimdi burada ben hiç yorum yapmadım sadece matematiği kullandım. Fakat arkadaş haklı mı değil mi kafam karıştı. 100 liralık ürünü alırkene üzerinde %200 indirim yazıyorsa biz adama 100 lira verdik adam da bize 100 lira+ ürünü verdi. Bu durumda biz 100 lira mı almış oluyoruz yoksa 0 liramı direkt alıyoruz anlamadım biri aydınlatsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mağdur Adam -- 11 Ekim 2015; 15:12:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hatamı yapmışım hahahaha Komik cocuk neyine rezil olayım.Düşüncemi belirttim.İstediğim herşeyi yazarım sende karışamazsın ordan artistlik yapma beynin yetmez.

Git ilk önce Türkçe yazmayı öğren, hay Allah'ım veletlerle uğraşıyoruz. Matematik hocana da selamlar, sonra ülke neden matematik özürlü. Alın size kanıtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 11 Ekim 2015; 15:14:41 >

• Şu forumda ne kadar boş insanlar varya. Pazar günü kargo verildiğine inanan mı dersin yoksa şunu bunu dediler diyen mi.

Ben dün gece konuştum müşteri hizmetleriyle. Daha hiç birşey belli değil. İlgili birimden haber bekliyoruz dediler. Bu da şu demek oluyor ki en erken pazartesi günü sonuç çıkar. Boş boş konuşup kendini avutan çoluk çocukla muhatap olmayın.

Yetişemeyip çamur atanlar eksilemeye başlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spenz -- 11 Ekim 2015; 15:18:02 >
  • Nasıl fiyat güncellerken yanlışlık yapılıyor

Mantıklı bir yani yok zaten küsüratlı rakam 1 e basıp okeylenmiş

Misal 1.03 tl gibi bir rakam olsa anlarımda 1 de yazmak akıl işi değil

Ya reklam yapıyor lar, yazılımda sorun var yada

Yada liseli bi çalışan trollemiş milleti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi mevzuları bırakın ben eglenmek için burdayım ve 7.5 tl ödedim..

ikili tırtısmaları bırakın konuda potansiyel var eglendirin bizi (bilg. alanları)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Bilgisayarı kaçırdı diye kudurup şurda saçma sapan şeyler yazıyolar bayağı gülüyorum Beni sitedeki fiyat ilgilendirir. Ben 1TL ye o ürünü aldıysam ve site benim siparişimi onayladıysa iş bitmiştir.
    Fiyat 1 TL diye demediklerini bırakmamışlar. 200 TL olsa böyle konuşmayacaklardı.

Hocam o zamanda fason ürün derlerdi helal olsun almışsınız aksiyona değer

• tnt-2 kullanıcısına yanıt
    valla ben işte masaüstüne yer açtım masamda sildim süpürdüm gelirse koyarım. hard diksi satmayı düşünüyorum ev hard diks dolu klavye mausta tırt onlarıda ucuzdan veririm. gelen paralara ek yapar ekran kartı alırım. içinde dandik ekran kartı varsa buradan birine veriririm diye düşünüyorum. öyle yani
  • İçimde göndereceklerine dair bir his var . Ama ne çıkacağını bilemiyorum boh da çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

İçimde göndereceklerine dair bir his var . Ama ne çıkacağını bilemiyorum boh da çıkabilir

maketini yollayabilirler hacı
  • Sipariş veremedim ama verenlere inşallah gelir. Kendim almış gibi sevinirim
  • Arkadaşlar ben satış sözleşmesini okudum, kafalarına göre iptal edebilirler diye bir maddeye rastlayamadım, okuyupta buna yakın bir şey görebilen oldu mu? Cidden yani hepsiburada bizi aradığında satış sözleşmesinde böyle madde yok diyebilelim en azından.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Git ilk önce Türkçe yazmayı öğren, hay Allah'ım veletlerle uğraşıyoruz. Matematik hocana da selamlar, sonra ülke neden matematik özürlü. Alın size kanıtı.

Git ilk önce Türkçe yazmayı öğren (Türkçe yazmıyorsam beni nasıl anlıyorsun ????)Ne içiyorsan söylede bizde içek.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.