Bildirim
Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: firatciftci2008
kargo dahil 7,5 tl hepsiburada nın hesabına yatuyor. 1 hafta boyunca ürün kargoda görünüp para hepsiburada nın hesabında kalacak.. sonra size ürünü göndermeyecekler. kaç kişinin sipariş verdiğini bir düşünün... bir arakdaşımız 23 tane birden sipariş vermiş. muazzam bi parayı firma kasasında tutup kullanacak artık repo döviz hakgetire :D
edit: gelmez o ürün
Mantikli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden bu kadar ekşın yaratıyorsunuz anlamadım ki ?
"Müşteri Hizmetleri" servisimiz haftanın 7 günü, 24 saat gönderdiğiniz sorulara en hızlı şekilde yanıt verir.
Çağrı Merkezimiz her gün 08.00 - 24.00 saatleri arasında çalışır.
Soru sormak için tıklayın.
0850 252 40 00 (Çağrı Merkezi)
Arayın sorun gelecek mi gelmeyecek mi diye? :D -
Hiçkimse (bende dahil) heyecanı gitsin istemiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: CT Fletcher
Hiçkimse (bende dahil) heyecanı gitsin istemiyor
O zaman ben sizin yerinize arıyorum bekleyin :D -
quote:
Orijinalden alıntı: LadyAmerica
quote:
Orijinalden alıntı: CT Fletcher
Hiçkimse (bende dahil) heyecanı gitsin istemiyor
O zaman ben sizin yerinize arıyorum bekleyin :D
Hocam sakın uyandırma adamları belki yollayacaklar yanlışlıkla -
Bugün pazar fırsat verinde h.burada ve tedarikçi yarın karşı karşıya gelip durumu görüşsünler. Bu forumu okusunlar vs. Henüz erken. -
Sırf işlemci için yanıyorum, alsaydık ta kırbacı vursaydık :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu neyin kafası hocam her aldığın şeyi arayıp soruyor musun ?Bir sorun olup gelmezse aramak gerekir bu kadar görmemişlik olmaz yani -
-
Kargoya verilen ürünün Sipariş iptal butonu niye hala durur ki -
Merak ettim müşteri hizmetlerini arayıp sordum.
Önce bilgi alayım deyip hatta bekletti sonra ürünün fiyatında yanlışlık olduğunu ve siparişlerin iptal edileceğini ve bedel iadesi olacağını söyledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 11 Ekim 2015; 13:57:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar üzücü haberi veriyorum , kusura bakmayın
Müşteri hizmetleri bilgimiz dahilinde bugün sürekli bu konu hakkında telefon alıyoruz gına geldi artık demeye getirdi :D , fiyat güncellenirken yanlışlık oldu o yüzden hemen kaldırıldı ve kargoların hepside iptal edilecektir dedi.
Neyse en azından bir gecelik ekşın yaşandı sağlık olsun.
Bu arada gelecek diye boş boş konusan arkadaşlarada kapak olsun , inanmayan arasın sorsun. Zaten herif o kadar bıkmışki suratıma kapadı resmen
-
quote:
Orijinalden alıntı: LadyAmerica
Arkadaşlar üzücü haberi veriyorum , kusura bakmayın
Müşteri hizmetleri bilgimiz dahilinde bugün sürekli bu konu hakkında telefon alıyoruz gına geldi artık demeye getirdi :D , fiyat güncellenirken yanlışlık oldu o yüzden hemen kaldırıldı ve kargoların hepside iptal edilecektir dedi.
Neyse en azından bir gecelik ekşın yaşandı sağlık olsun.
Bu arada gelecek diye boş boş konusan arkadaşlarada kapak olsun , inanmayan arasın sorsun. Zaten herif o kadar bıkmışki suratıma kapadı resmen
Olsun biz yine de bekleyelim belki gönderirler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sahbazpower-
Kargoya verilen ürünün Sipariş iptal butonu niye hala durur ki
şşş -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X