Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emmre129

Bir noktayi kaciriyorsunuz uye olurken verilen sozlesmede hb yanlis listelenen urunler,fiyat hatalari,stok durumu vb gibi nedrnlerden dolayi siparisi iptal etme hakkina sahiptir. Uye olan herkes bunu kabul etmis sayilir. Musteri hic bir sekilde itiraz edemez bu konuda

3 tane h.b satış sozleşmesi okudum bu maddeyi gormedim.

Suan hala bakınıyorum ",fiyat hatalari,stok durumu vb gibi nedrnlerden dolayi siparisi iptal etme hakkina sahiptir" bu ibareyi

sözleşmede okuyan gören arkadas varmı ? varsa haber versin...

Edit: ilave
    Hepsiburada ve üyeler arasındaki üyelik sözleşmesi

https://www.hepsiburada.com/liste/HTMLTemplates/NewUserAgreement.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 11 Ekim 2015; 12:43:01 >

• Beyler şimdi baktım da internette birçok sitede haber konusu olmuş bu olay. Bende almıştım şimdi bunlar ulan iyi reklam yaptık yollayalım gitsin diye yollarlarsa şaşırmam valla
  • Eğer gelirse sinirimden bir hafta uyuyamam çünkü kacirdim. Ama umarım gelir,bu heyecan bile yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. B.

Tobb Etü diye artı attım kıymetimi bil. :D

Sağolasın hocam bende vardım artını
  • Beyler alan birinden Gelirse 50 liraya alirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kaçırdım

• Kaçırdım eğer yollanır ise inşallah bozulur diye dua edeceğim 1 tl ye bilgisayar alanlara
  • Kaçırmış olsamda nasıl sonuçlanacağını görmek için konu favori listemde. Yarın pazartesi siparişlerinizin durumu belli olur. Yetişip alabilen herkese hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 11 Ekim 2015; 12:56:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Theakoles

Beyler alan birinden Gelirse 50 liraya alirim

Burası ölü s....ciler yeri 50 tl ye verirlermi o cihazı. 500 tlden aşağı satmaz bu insanlar. Ses sistemi almışım 175 tlye alış fiyatından vericem diyorum hatta 4tl kargo almıcam diyorum.kapalı kutu sıfır.adam bana 150 tl olursa alıcam diyor. Ne kadar uğraşsa alamaz o fiyata en ucuz 225 tl piyasada. Belki benden alsa satıcal 200e Gerisi sen düşün artık.

• manter54 M kullanıcısına yanıt
    Stok durumu ön sipariş yazıyor.

• Büyük ihtimalle vermezler zaten. Sitede bir sürü şey var 0 TL'ye. Arayıp fiyatta pazarlık mı yapıyorlar anlamadım.
  • takip...
  • Gönderileceğine inananlar artılasın beyler kaç kişiyiz görelim
    edit: eksileyenler fırsatı kaçıranlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 11 Ekim 2015; 13:33:28 >
  • Bunu kaçırdığıma üzülmedim ama 1 TL'ye mustela bebek şampuanı alamadım ya ebebekten o daha sıcak fırsattı benim için. Eee ihtiyaçlar farklı ne de olsa...

• kargo dahil 7,5 tl hepsiburada nın hesabına yatuyor. 1 hafta boyunca ürün kargoda görünüp para hepsiburada nın hesabında kalacak.. sonra size ürünü göndermeyecekler. kaç kişinin sipariş verdiğini bir düşünün... bir arakdaşımız 23 tane birden sipariş vermiş. muazzam bi parayı firma kasasında tutup kullanacak artık repo döviz hakgetire :D
    edit: gelmez o ürün
  • Sanalkart kullaninki basiniz agrimasin gençler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet cidden inanıyomu yoksa makara mı yapıyolar anlamadım :)

• Geleceğine inananlar var mı

• ekşidekiler cok acemi la. herifin biri demiş ki, '' hepsi burada, ekşide açılacak olan hepsi burada rezaleti başlığını göze alamaz. onun icin bütün bilgisayarları yollar ''
    ahahahahahahhahaahahagaajajajajajajajaaggagaajajahaha
    cok güldüm la
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.