Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler gelirse sevabına ucuza satacak olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyler unboxing videosunu buldum alanlara hayırlı olsun

• Arkadaslar boşa ümit etmeyelim yollamazlar
    Ben zamaninda 90 küsür tl lik birsey aldım yanlışlıkla aynı cins bir ürün yolladılar piyasa fiyati 400 tl ye yakındı ben itiraz ettim ürünü geri yolladım ve parami yaklaşık 3 ay sonra geri aldım :) o zamanlar çok araştırdım fiyat farkı çok yüksek olan şartlarda gönderi yapılmaz diyorlar yazım hatasıda olsa bile aradaki fark az olan ürünlerde gönderi yapılır.
    Ben artık bu siteden uzak duruyorum sizde durun :) yıllar sonra tekrar kullandım siteyi ve fiyat uygun diye geçen hafta bir siparis verdim üründe aynı gün kargo yazıyordu 3 gün oldu hala yollamadılar paketleniyor yazıyor sürekli
    Mesaj atıyorum defalarca ama cevap bile vermiyorlar karşınızda bir muhattap bile bulamıyorsunuz insana değer verilmiyor

• Fırsata yetişemedim yetişenler, hb siparişi iptal ederse hakkınızı arayın, zaten 1 lira vermiştim filan demeyin bakarsınız yollarlar

• 14,71 tl'ye geri görüş kamerası, ekranı ve araç içi kamera gönderdiklerinde gelmez diyenlerin yüz ifadesini görmeliydiniz. Onda yaptığım gibi bunda da 1 adet sipariş verdim. Bakalım bekliyoruz. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. B.

14,71 tl'ye geri görüş kamerası, ekranı ve araç içi kamera gönderdiklerinde gelmez diyenlerin yüz ifadesini görmeliydiniz. Onda yaptığım gibi bunda da 1 adet sipariş verdim. Bakalım bekliyoruz. :D

Alanların hepsine gönderilmemişti. Ben dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r__kara -- 11 Ekim 2015; 11:40:56 >
  • Beyler alanlar kazık yemiş. Şimdi daha ucuzu geliyor alamayanlar üzülmesin
    http://www.istanbulps4.com/lenovo-c560-57-328629-23-touch-aio-w8-intelr-coretm-i5-4460t-19-ghz-4-gb-windows-8-1-tb-1-gb-masaustu-bilgisayar-ikinci-el-alim-satim.html

• 1 liraya bilgisayardan bahsediyoruz her nekadar inandırıcı olmasa da sonuçta insanlar bu şekilde satın aldı o kadar kişiye vermiyoruz diyemezler yanlış fiyattan müşteri sorumlu değildir

• 100 tane almıştım aradım kendim kamyon gönderip aldırabilir miyim dedim, olur dediler pc'ler elimde beyler. Şimdi 1 tl'den mouse,klavye,masa,monitör lazım. Bir de sandalye bulabilirseniz iyi olur yoksa milletin çöpe attığı sandalyeleri toplamayı düşünüyorum. İnternet kafe açacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 11 Ekim 2015; 11:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r__kara

quote:

Orijinalden alıntı: M. B.

14,71 tl'ye geri görüş kamerası, ekranı ve araç içi kamera gönderdiklerinde gelmez diyenlerin yüz ifadesini görmeliydiniz. Onda yaptığım gibi bunda da 1 adet sipariş verdim. Bakalım bekliyoruz. :D

Alanların hepsine gönderilmemişti. Ben dahil.

Valla benimle birlikte birçok kişi sipariş vermişti hepimize geldi. Almayanlar da sonradan 50 veriyim sat 100 veriyim sat demekle yetindiler.
    Bu da aracımda ki fotoğrafı
    http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/25/4c0df0246e787358a5c653973dcbf29a.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

İşe yaramaz müşteri hizmetleri çalıştıracaklarına; fiyatlarla ilgili bir birim oluştursunlar fiyatlar iki ayrı denetimden geçip öyle siteye konulsun.

Gerek teknosa gerek hepsiburada yada n11 aklınıza bilindik hangi site gelirse gelsin; bunların müşteri hizmetlerini aradığımda klasik kullandıkları bir laf var; kaydınızı oluşturuyorum en kısa sürede size dönülecektir. Bende soruyorum en kısa süre de ne kadar kısa süre 1 saat mi 1 ay mı? Çünkü bu şekilde söyleyip geri döndüklerş %20 yi geçmiyor. Diyorum müşteri temsilcisine; sizin orada birebir iletişim kurma doğrudan soruna müdahale yetme yetkiniz yoksa sizi neden oraya koyup boşuna para veriyorlar; ben sitenizde yazan mail adresinize kendi şikayet kaydımı yazıp yollarım.. Böyle deyince tabi hiç biri birşey diyemeyip lafı dolandırıyorlar. İlerde bu işlere el atmayı düşünüyorum ve el atmayı düşündüğüm şeyler şu şekilde;

1 ) Bir müşteri herhangibir sebepten dolayı şikayet kaydı oluşturduysa; en fazla iki iş günü içerisinde kendisine geri dönüş sağlanacak ( müşteri sitenin peşinden değil site müşterinin peşinden koşacak; çümkü mağdur olan müşteri bunun telafisini firma yapacak )

2 ) Bir ürün kargoya verildikten en geç 5 saat içinde; kargo takip numarası girilmesi zorunlu olacak ( kliksadan beyaz eşya almanız durumunda kargo takip numarası hiçbir şekilde girilmiyor; bazen teknosada sipariş deyaylarında ürün kargoda yazıyor ama 10 gün uğraştığım oldu kargo takip numarasını hala alamadım )

3 ) Stokta olmayan bir ürünün satılması kesinlikle ve kesinlikle yasak olacak, elinde ürün olmadan satış yapan firmalara büyük cezalar kesilecek

4 ) Bir ürün sitede yayınlandıktan sonra; satışa sunulan fiyat ne ise o fiyattan ürünü gönderilmesi zorunlu olacak, sitenin hiçbir şekilde siparişi iptal etme hakkı olmayacak ( oyun oynamıyoruz burada; düşünün bimekse gidiyorsunuz paranızı verip general mobile 4g yi 450 ye alıyorsunuz; tam mağazadan çıkacakken görevli gelip bu ürünü bu fiyata alamazsınız fiyat yanlış diyebilir mi? )

5 ) İade gibi durumlarda kargo parası firmalarca değil, hizmeti satın alan kişilerce karşılanacak ( eğer bir ürün alınacaksa hizmeti alan iyi araştırıp iyi düşündükten sonra ürünü alsın; başkalarının ve firmanın hakkına tecavüz etmesin, bu durumu suistimal eden çok kişi var )

6 ) 3D secure olmadan internet üzerinden alışveriş yapılmasının engellenmesi / düzenlenmesi yapılacak

7 ) İade edilen ürün firmaya ulaştıktan en geç 3 iş günü içerisinde alıcının hesabına iade edilecek, bu süreyi geçen günler için günlük fazi cezası uygulanacak

8 ) Yapılan iade işlemlerinin dekontu istek halinde alıcıya iletilebilecek. ( bazı firmalar iadenizi yaptık dedikleri halde 10-15 gün boyunca ücret hesabımıza anca geçiyor; buda gösteriyor ki firmalar paramızı kullanıp istedikleri vakitte gönderiyorlar )

Bunları yapsalar dünyanın en iyi firması olurlar ama çoğu şirket müşteri odaklı değil para odaklı çalışıyor o nedenle imkansız bunlar.

Firmalar tabiki yapmaz; bu işi siyaset dizayn etmeli, firmaları yola getirmeli.

Hocam siyasilerin tek işi siyaset vatana millete hizmet olsa yaparlar. Ama çoğu siyasetçinin özel sektörde işleri var o nedenle yapmazlar.

• Redshift kullanıcısına yanıt
    Bir noktayi kaciriyorsunuz uye olurken verilen sozlesmede hb yanlis listelenen urunler,fiyat hatalari,stok durumu vb gibi nedrnlerden dolayi siparisi iptal etme hakkina sahiptir. Uye olan herkes bunu kabul etmis sayilir. Musteri hic bir sekilde itiraz edemez bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 11 Ekim 2015; 12:04:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Bir noktayi kaciriyorsunuz uye olurken verilen sozlesmede hb yanlis listelenen urunler,fiyat hatalari,stok durumu vb gibi nedrnlerden dolayi siparisi iptal etme hakkina sahiptir. Uye olan herkes bunu kabul etmis sayilir. Musteri hic bir sekilde itiraz edemez bu konuda

O zaman haklısınız hocam işte bu detay tüm mevzuyu kapatır ümit edelim ki fiyat yanlış girilmemiş olsun yoksa satınalan arkadaşlar fazla beklenti içine girmesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ṯıbbi Atık !!

beyler ciddi anlamda bu durumdan haz alıyorum sipariş iptal olcakmı diye siteye girdiğim an kalp atış hızım artıyor damarlarımdaki kan akışını hissedebiliyorum yoğun bir adrenalin salgılıyorum beni zevke getiyor bilgisayar umurumda değil siz mezarcı arkadaşlarımla bu anı yaşamak önemli :D

ulan sabah sabah yerlere yattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 11 Ekim 2015; 12:06:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

quote:

Orijinalden alıntı: Ṯıbbi Atık !!

beyler ciddi anlamda bu durumdan haz alıyorum sipariş iptal olcakmı diye siteye girdiğim an kalp atış hızım artıyor damarlarımdaki kan akışını hissedebiliyorum yoğun bir adrenalin salgılıyorum beni zevke getiyor bilgisayar umurumda değil siz mezarcı arkadaşlarımla bu anı yaşamak önemli :D

ulan sabah sabah yerlere yattım

bende cok begendim, arkadas gayet samimice yazmış.

• ooo ölücüler toplanmış yine.

Seri eksileri alayım.
  • 350 tllik islemciyi 100 tlye almıştım. Ulan bunu nasıl gormedım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobb Etü diye artı attım kıymetimi bil. :D
  • Sipariş verenler pazartesi SS atsın kargoya verilir yarın
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.