Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LadyAmerica

Arkadaşlar üzücü haberi veriyorum , kusura bakmayın

Müşteri hizmetleri bilgimiz dahilinde bugün sürekli bu konu hakkında telefon alıyoruz gına geldi artık demeye getirdi :D , fiyat güncellenirken yanlışlık oldu o yüzden hemen kaldırıldı ve kargoların hepside iptal edilecektir dedi.

Neyse en azından bir gecelik ekşın yaşandı sağlık olsun.

Bu arada gelecek diye boş boş konusan arkadaşlarada kapak olsun , inanmayan arasın sorsun. Zaten herif o kadar bıkmışki suratıma kapadı resmen

Arkadaş resmen senin gibiler yüzünden göndermeyecekler zaten alamamışşsın millete de mani oluyorsun

• Az once i3 bılgısayarımı komsuya hedıye ettim nasılsa i5 geliyor..

• LadyAmerica kullanıcısına yanıt
    Biliydim boyle olacagini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

quote:

Müşteri hizmetleri bilgimiz dahilinde bugün sürekli bu konu hakkında telefon alıyoruz gına geldi artık demeye getirdi :D , fiyat güncellenirken yanlışlık oldu o yüzden hemen kaldırıldı ve kargoların hepside iptal edilecektir dedi.

Bu arada gelecek diye boş boş konusan arkadaşlarada kapak olsun , inanmayan arasın sorsun. Zaten herif o kadar bıkmışki suratıma kapadı resmen

Arkadaş resmen senin gibiler yüzünden göndermeyecekler zaten alamamışşsın millete de mani oluyorsun

Arkadaşla ortak bende almıştım fakat geleceğine imkan vermiyordum o yüzden artık gına geldi ve aradım. Zaten güzel kardeşim akıl var mantık var , şirket bu kadar zarara girer mi ? yapmayın gözünüzü seveyim bin liralık makinayı 1 Tl ye almak ? Neyse buda böyle bir ekşındı işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

Çok şanslısınız hocam keşke bende yetişebilseydim hayırlı olsun bu arada

Korkma gerçek değil yollamıcaklar.

• Arkadaş bu nedir anlamıyorum nasıl bi hazımsızlık çekemezlik..

denk geldi aldım gelirsede gelmesse de beni ilgilendirir.

Hepsiburada bu kadar üzülmüyordur nedense burda bazıları dert etti kendine

aha geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatciftci2008

kargo dahil 7,5 tl hepsiburada nın hesabına yatuyor. 1 hafta boyunca ürün kargoda görünüp para hepsiburada nın hesabında kalacak.. sonra size ürünü göndermeyecekler. kaç kişinin sipariş verdiğini bir düşünün... bir arakdaşımız 23 tane birden sipariş vermiş. muazzam bi parayı firma kasasında tutup kullanacak artık repo döviz hakgetire :D
    edit: gelmez o ürün

6,5 tl kargo şirketinin 1 tl HB nin.Pc yi 10000 kişi aldı diyelim 10000 lira yapar.Koca HB nin 10000 liraya ihtiyacı vardı zaten antin kuntin işler yaparak çok zekisin
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşla ortak bende almıştım fakat geleceğine imkan vermiyordum o yüzden artık gına geldi ve aradım. Zaten güzel kardeşim akıl var mantık var , şirket bu kadar zarara girer mi ? yapmayın gözünüzü seveyim bin liralık makinayı 1 Tl ye almak ? Neyse buda böyle bir ekşındı işte

Dostum bence hemen karamsarlığa kaplma, azcık hayalperest ol :)

Hızlıal yılbaşında pc parçalarının fiyatlarını toplu olarak indirime soktu, 40 50 tl ye ssd alanlar 3-4 bin tl lik laptopları 700 800 e alanlar oldu. belki oran burdaki gibi değildi ama toplama baktığımızda burdaki zarar kadar belki daha fazla zarar etmiştir.

Burda gönderileceğine dair olan görünüm şundan dolayı, pek çok sitede haberleri yapıldı, gönderdiği zaman da yine gönderdi diye haberler yapılacak. HB ve Lenovo bu işi reklam yapabiliriz diye düşünürse gönderirler. Zararı hb tek naşına üstlenmez, giderler lenovoya böyle bir durum oldu siz de destek çıkın gönderelim der.

hb çok saçma bi yer, hiç bir hareketine şaşırmamak lazım :)

• Acaba kısa süreliğine hepimizin parayı kullanıyor olabilirler mi :D 1 lira değil sonuçta kişi başı 7.5 lira :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Çok şanslısınız hocam keşke bende yetişebilseydim hayırlı olsun bu arada

Korkma gerçek değil yollamıcaklar.

Zamanı bol olan dava etsin tek tük gönderilen olur belki

• Gecen E-Bebek firmasında 42 tl lik sampuana 1 tl yazmışlar veya yanlışlıkla yazılmış.

Haber sıcak fırsatlara düştü, gelmez nasılsa gırgır olur diye

millet 3-5 er den tutda 20-30-50 şer li sekilde sipariş verdi..

E-Bebek pardon bile demedi tüm siparişleri gonderdi toplam 5000 adete yakın sipariş olmuş.

Forumdan firmayı aradılar geri verelim ayıp oldu filan diyenler oldu, firma sahibi sakın geri gondermeyin

kullanın helal olsun demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

Acaba kısa süreliğine hepimizin parayı kullanıyor olabilirler mi :D 1 lira değil sonuçta kişi başı 7.5 lira :p

Ben de öyle düşünüyorum. İnanın kısa sürede binlerce alan oldu, ekşi deki konuda arka sayfalarda adamın biri ss atmış dakikalar içinde 600 kusur görüntüleme almış. Bunlar o sayfaya gidip de o linke tiklayanlarin sayısı, keza burada da yüzlerce kişi vardı. Binlerce sipariş aldılar, kişi başı 7.5 liradan güzel para. Bankalar bu paraları değerlendirmek için faiz ödüyor ama bu çakallar bu gibi ali cengiz oyunları ile kısa süreli de olsa paraları ellerinde tutuyorlar.

Bizim millet de hakkımı arayacağım diyene hukuk buna bakmaz diyor, yahu arkadaş hukukun anlamı zaten "haklar" demek ama sen adama gelmiş hak aramak hukuka girmez diyorsun. Bu zihniyetteki adamlar somurulmeye mahkumdur, bu gibi firmalar da iyi yapıyorlar; böyle tüketiciye öyle firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 11 Ekim 2015; 14:35:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Gecen E-Bebek firmasında 42 tl lik sampuana 1 tl yazmışlar veya yanlışlıkla yazılmış.

E-Bebek pardon bile demedi tüm siparişleri gonderdi toplam 5000 adete yakın sipariş olmuş.

Forumdan firmayı aradılar geri verelim ayıp oldu filan diyenler oldu, firma sahibi sakın geri gondermeyin

Merhaba.
    Firmanın yaptığı örnek bir davranıştı.
    İsteseler anında siparişleri iptal edip göndermezlerdi. Kimse de birşey demezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Gecen E-Bebek firmasında 42 tl lik sampuana 1 tl yazmışlar veya yanlışlıkla yazılmış.

42 tl lik şampuanla 1600 tl lik pc aynı tabi sende haklısın.
  • quote:

quote:

Fotoşok beyler ben daha erken sipariş ettiğim halde bekliyor yazıyor

Sorsan pazar günü bu saatte teslimde etmişlerdir :)

• fırsatçılığı kes

ben hepsiburada yetkilisi olsam 200 liraya koyarım parayı 15 gün sonra geri öderim ava gideni avlayacaksın bu zamanda işler böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: zBone

Lenovo Ideacentre H530 Core i5 4440 3.1GHz 4GB 500GB Masaüstü Bilgisayar

1 TL

http://www.hepsiburada.com/lenovo-ideacentre-h530-core-i5-4440-3-1ghz-4gb-500gb-masaustu-bilgisayar-57-320160-p-BD800181?productId=bd800181&categoryId=34

Her şey onla başladı.

Hepsiburada : İçimizdeki ajan.
    PNR teknoloji : Çıbanın başı.
    DH ailesi : Adamın dibi.
    Ben : Parti kursa seçmeni olacağım kişi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelmeyecek orasi kesin ama 1tl ye bu heyecani yasamak isterdim oda nasip olmadi

• Arkadaşlar bilgisayarların gelme ihtimali yok.Tüketici mahkemesi gitseniz bile ürünün üzerinde %200 %400 indirim yazmıyordu.(Yani sonuç alamazsınız)Boşa heveslenmeyin sonra kırılmasın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykerem

Arkadaşlar bilgisayarların gelme ihtimali yok.Tüketici mahkemesi gitseniz bile ürünün üzerinde %200 %400 indirim yazmıyordu.(Yani sonuç alamazsınız)Boşa heveslenmeyin sonra kırılmasın :(

%400 indirim nedir yahu? Ürün bedava ve üstüne para mı veriyorlar?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.