Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
1
Favori
25.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: juve212

Teşekkür ederim. Cihaz bugün kargoya verilecek yarın teslim olur aslında Amazon tarafında satılsaydı tereddütsüz alırdım kullanıp performansını beğenmeyince iade edebilme hakkı sunuyor burada ise sizlerin yorumları beni aydınlattı yorumlara göre bu cihaza karar verdim.

@NIGRA @ademis

Şöyle ki: ben şuan hala iyi ki almışım diyorum.

Ve şunu çok net söyleyebilirim: 6648₺ ye aldığımı düşününce bugüne kadar yaptığım en parasını hakeden pc idi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    1-2 saat arasında the witcher 3 ile pes 2021 oynamıştım bilgisayarda. Bence tek sıkıntı yaratacak kısmı klavye biraz fazla ısınıyordu. Performans düşmesi vs hiç yaşamadım Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT

• @juve212 hayırlı olsun, stokta 1 tane gözüküyoduysa iyi ki bir gecelik takibi bırakmışım. güle güle kullan. artık yavaştan başka bilgisayarlar bakma vaktidir galiba :)

• Hocam peki böyle bir bilgisayarda sürekli günde 1-2 saat bu şekilde oyun oynansa ve ısınsa bu bilgisayarın ömrünü kısaltır mı?

• muharrem93 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim telefondan da sürekli takip ediyordum umudum vardı yeniden stok geleceğinden:) haftaiçi tekrar ekleme yapılabilir aceleniz yoksa bekleyin derim yalnız küçük ekran takıntınız yoksa ben özellikle küçük ekran istedim farklı cihazda bakabilirsiniz.

• quote:

Hocam peki böyle bir bilgisayarda sürekli günde 1-2 saat bu şekilde oyun oynansa ve ısınsa bu bilgisayarın ömrünü kısaltır mı?

Hocam termal macun düzenli yenilenirse sıkıntı olmaz. Eğer devamlı oynayacaksanız soğutucu almanız güzel olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem93

@juve212 hayırlı olsun, stokta 1 tane gözüküyoduysa iyi ki bir gecelik takibi bırakmışım. güle güle kullan. artık yavaştan başka bilgisayarlar bakma vaktidir galiba :)

Bu arada değişim yapılırsa garantiden form isteyecektim onlar isterseniz verebiliriz dediler. Hepsiburadayı aradığımda sorgulama yaptılar ve depolarında stok yokmuş. Bence yedek plan yapın hocam bu günde tek tek açılan stok garip geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi belki de sorunlu olarak iletilen cihazları sıfırlıyorlar arızasını giderip paketleyip hepsiburadaya geri gönderiyorlar gelen oldukça stok açılıyor ama tabi onu da anlamanın bir yolu yok gibi geliyor.

• Cihaz az önce teslim edildi büyük olan Hepsiburada kutusunu video kaydı ile açtım ürünün kutunsa baktım siyah bant yırtık neyse dedim ürüne bakıyım bi ürünü çıkarttım çalışır vaziyette cihazı kapatmamışlar bile direkt geri paketledim cihaz görüntü olarak baya hoşuma gitti ama sanırım bu şekilde risk almaya değmez. Hiç böyle bir şey beklemiyordum şok oldum gerçekten. @ademis @plastikbardak @NIGRA

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT

• quote:

Cihaz az önce teslim edildi büyük olan Hepsiburada kutusunu video kaydı ile açtım ürünün kutunsa baktım siyah bant yırtık neyse dedim ürüne bakıyım bi ürünü çıkarttım çalışır vaziyette cihazı kapatmamışlar bile direkt geri paketledim cihaz görüntü olarak baya hoşuma gitti ama sanırım bu şekilde risk almaya değmez. Hiç böyle bir şey beklemiyordum şok oldum gerçekten. @ademis @plastikbardak @NIGRA

Abi siyah bant açıksa zaten teslim alırken tutanak tutturman çok önemli

• NIGRA kullanıcısına yanıt

Dışında ekstra bir kutu daha olduğu için kargo yanında açmak hiç aklıma gelmedi valla inşallah sorun çıkmadan iade alırlar.

• quote:

Cihaz az önce teslim edildi büyük olan Hepsiburada kutusunu video kaydı ile açtım ürünün kutunsa baktım siyah bant yırtık neyse dedim ürüne bakıyım bi ürünü çıkarttım çalışır vaziyette cihazı kapatmamışlar bile direkt geri paketledim cihaz görüntü olarak baya hoşuma gitti ama sanırım bu şekilde risk almaya değmez. Hiç böyle bir şey beklemiyordum şok oldum gerçekten. @ademis @plastikbardak @NIGRA

Geçmiş olsun hocam iade ederken uğraştırmazlar inşallah. Böyle tek stok alırken dikkat etmekte fayda var bilgisayar fiyatları yükselebiliyor.

• quote:

Dışında ekstra bir kutu daha olduğu için kargo yanında açmak hiç aklıma gelmedi valla inşallah sorun çıkmadan iade alırlar.

Ben direk beklettim.

Peki birşey var mı cihazda? El parmak izi vb? Düğmeye bastın mı freedos mu Şuan?

• juve212 J kullanıcısına yanıt

cayma hakkı ile iade durumu var. o yüzden almak zorundalar ama hepsiburada işte yokuşa sürebiliyor işi.

• NIGRA kullanıcısına yanıt

Bana da bi ders oldu gerçekten. Cihazın kapağını kaldırdım windows yüklü değil ama cihaz kapalı değildi direkt ışıkları yanıyor siyah ekran olarak açıldı cihazı kapatmamışlar bile

• Batarya resmi gelip kapandıysa o normal ama bios uyarısı geldiyse normal değil abi

• quote:

Bana da bi ders oldu gerçekten. Cihazın kapağını kaldırdım windows yüklü değil ama cihaz kapalı değildi direkt ışıkları yanıyor siyah ekran olarak açıldı cihazı kapatmamışlar bile

Hocam o sanırsam bendede oluyordu. Lenovo ayarlarında kapağı kaldırınca açma gibi seçenek var. Ama Windows yüklü değilken çalışıyor mu bilmiyorum. Ben kapağı açtığım zaman tuşa basmadan otomatik açılıyordu

• @plastikbardak

Kapağı kaldırınca açılma özelliği var. Kapatılabiliyor. Yani ben bilgisayarı açarken kapağı kaldırıyorum direk bilgisayar açılıyor, açma kapama tuşuna basmama gerek kalmıyor.

• 🤣 hiç monitörü kapatmadığımdan bak bu gözümden kaçmış 😊

• Cihazı çokta incelemedim bi kutudan çıkarıp baktım etrafında bir leke vs kötü bi durum görmedim belki de sıkıntısı yoktur emin de değilim direkt geri paketledim. Sitede henüz ürün teslim edildi gözükmüyor hepsiburadayı aradım bilgiler güncellensin iade talebi oluşturun tarafımıza ulaştığında bakılsın vs dediler kargoyu aradım belki hemen geri çağırabilirim diye ama onlarda maalesef böyle bir işlem yapamayız talep oluşturulur gelir alırız hepsiburada inceler dedi artık talep oluşturup beklemekten başka çarem yok

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.