@juve212 nasip olmayacak galiba bu laptop bize |
Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (19. sayfa)
-
-
Kaç gündür tükendi olarak görüyordum buda bi gelişme:) bu haftaiçi yakalayabiliriz bi ihtimal
-
bu satıcının stoğu ne zaman bitecek bakalım. bu fiyata daha yavaş satılacak artık. bıçak kemiğe dayandı. her gece yeminler ediyorum
-
Kafayı yemiş bu satıcı. Bunu HP den alsam bu fiyata satsam yine olurmuş 😊 yukarıda verdigim HP yi düşünebilirsinquote:
Orijinalden alıntı: juve212Kaç gündür tükendi olarak görüyordum buda bi gelişme:) bu haftaiçi yakalayabiliriz bi ihtimal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında o cihazda güzel özelliklere sahip alınabilir fiyatta fakat Lenovo yu küçük olmasından dolayı tercih etmiştim acelem yok aslında tekrar stok gelirse yakalarım gibi de düşüncem fiyat yükseltebilirler. Bu arada cihaza oyun yüklediniz mi? Oyunda performansı nasıl acaba
-
Hayır bilgisayarda oyun oynamıyorum o yüzden yüklemedim Office 2019 kurdum Diyar bilgisayarımda HP elite 2'de Office 2010 var ikisi de 32bit ve gerçekten açılış hızı inanılmaz farklı yani bilgisayarın bu lenovo'nun kesinlikle hızdan yana bir problemi yok kronometre tuttum 10 saniyede ekranı görüyorsunuz açılıştaquote:
Orijinalden alıntı: juve212Aslında o cihazda güzel özelliklere sahip alınabilir fiyatta fakat Lenovo yu küçük olmasından dolayı tercih etmiştim acelem yok aslında tekrar stok gelirse yakalarım gibi de düşüncem fiyat yükseltebilirler. Bu arada cihaza oyun yüklediniz mi? Oyunda performansı nasıl acaba
quote:
Orijinalden alıntı: muharrem93bu satıcının stoğu ne zaman bitecek bakalım. bu fiyata daha yavaş satılacak artık. bıçak kemiğe dayandı. her gece yeminler ediyorum
hocam leptoplar çok zam alıyor ve dolar kuru çok değişken. Dolar artığında zam alabiliyor ama düştüğünde fiyat aynı kalıyor. Bu yüzden eğer leptop size fiyatı uygunsa özellikleri iyiyse beklemeden almak lazım. Bu fiyatta artacaktır çünkü 12 günde dolar 1 tl artıp 8 tl civarında gezmeye başladı.
-
Şu an 6648 TL ile satışta
Şu an 6648 TL ile satışta
1 Adet stok gözüküyordu az önce siparişi geçtim teşekkürler
-
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim satın aldım fakat aklımda tek soru işareti oyun performansının nasıl olacağı siz bu cihazı kullanıyor musunuz? Oyun için almadım fakat arada günde 1-2 saat girdiğimde gta pubg tarzı oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?
-
Ben ilk alanlardanım. Oyun için kullanmadım, kullanma düşüncem de olmadı zaten. Ben okul işlerim -office,internet vb.- için aldım. Ama @plastikbardak sanırım oyun oynamıştı. Önceki sayfalarda paylaşıldı. İyi demişti oyun için
Doğru unutmuşum arkadaş video da paylaşmıştı şimdi yorumları tekrar okuyunca hatırladım. İnşallah uzun yıllar götürür bizi
-
Bir de daha önce freedos bir makine almamıştım muhtemelen videolardan bakarak ilerleyeceğim. Win10 kurup key mi satın aldınız? Kurulum kolay mıdır?
-
Yani benim 16/512 seçme nedenim uzun süre kullanım içindi. Dolayısıyla teknolojik ürün sıkıntısı olmadığı sürece sanırım dayanır.
Windows için USB kurulum ile videodan izleyip kolaylıkla yapılıyor. bilgisayar gelmeden win 10 indirip usbde hazırladım,gelince de hallettim. Key almadım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 5 Nisan 2021; 22:29:47 >
quote:
Orijinalden alıntı: juve212Bir de daha önce freedos bir makine almamıştım muhtemelen videolardan bakarak ilerleyeceğim. Win10 kurup key mi satın aldınız? Kurulum kolay mıdır?
https://donanimarsivi.com/freedos-bilgisayara-windows-10-kurma//
https://www.yazilimbudur.com/default.asp
Bu 2 link işini görecektir.
Oyun denemedim bende. Ama oyunda bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.
Hayırlı olsun denk getirmene çok sevindim.
-
-
Rica ederim, mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X