Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
1
Favori
25.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muharrem93

Benim de ihtiyaçlarıma uyan başka bilgisayar bulamadım. Ekran kartlı, hafif, yeni ve bütçeme uygundu. Bu olmazsa mx330 lu modellere bakmak çok istemiyorum. Bunda mx450 linin hangi modeli olduğunu konuşulmuş muydu

Gddr6 modeli var baya performanslı bir ekran kartı (leptop standartlarında) masaüstü 1050 ti ile denk performans veriyor sanırsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redaslan R kullanıcısına yanıt

Sabah benim cihazı da verdiler. Bakalım yarın teslim olacak görünüyor. Sizinki ulaştı mı?

• ThunderGod kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam. bugün 14:40'da teslim edildi cihaz. 24 saat bile dolmamıştı. maalesef şehir dışına denetime geldiğim için yarın akşama kadar cihazı açabilme fırsatım olmayacak :(

• redaslan R kullanıcısına yanıt

İlk gözlemlerini merakla bekliyorum.

• Ürün başka satıcı üzerinden 7200 tl satışa girdi almak isteyen varsa kaçırmasın

• NIGRA kullanıcısına yanıt

Merhaba, sizin ürün ulaştı mı? Nasıl ilk izlenimleriniz paylaşır mısınız?

• Bende7600 küaur lira olarak gözüküyordu, ben o yüzden hepsiburadayı beklemeye karar vermiştim. 7200 görseydim belki ben de sipariş geçerdim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Merhaba, sizin ürün ulaştı mı? Nasıl ilk izlenimleriniz paylaşır mısınız?

Selamlar dostum, ürünü dün akşam teslim ettiler bugün sabah kurulumları bitti.

win10 pro ve ofis 2019 professional plus kurdum toplamda 58 TL ye mal ettiğim oem key ile, güncellemelerini yaptım.

• Öncelikle klavye aydınlatmasız ama tuşların dizilimi başarılı. Numara pad olmaması çok sıkıntı değil çünkü klavye de sayı tuşları fn tuşu ile kullanılmıyor. Bu yüzden gayet kolay olmuş.
    • Fiziki özelliklerde beğenmediğim tek kısım mousepad kısmı. Belki bana öyle gelmiştir ben daha önce butonlu versiyon kullandım. Böyle icine dogru basılan denk gelmedi kullandıklarımda bu yüzden sanki basit biraz bu kısmı. Ama sıkıntı yaratacak gibi değil.
    • Ağırlığı konusunda şüphelerim vardı. Birde yorumlardan daha hafif oyuncak gibi birşey bekliyordum ama öyle değil. Tok bir yapısı var. Öyle kuş tüyü gibi hafif değil. Yerinde bir ağırlık.
    • Ekran/çerçeve oranının yüksek olması boyutlara yansımış. Oldukça kibar bir görüntüsü var. Tip olarak oldukça beğendim.
    • Paketleme vb oldukça başarılıydı. Gerçekten birine gönderilip/iade alınıp/sonra bana gönderilmiş izlenimi verecek bir nokta yoktu.
    • Kurulum gayet hızlıca bitiyor. Sonra ekranda beklediğimde tek tek kendisi driverları kurdu. Yeniden başlat dedi ve bitti. Aygıt yöneticisinden kontrol ettim hepsi güncel ve yüklü.
    • Ekran oldukça canlı. Işıkta kademe yok sonuna kadar kıstığınızda ekran tamamen siyah oluyor.
    • Ekran geçişleri oldukça hızlı. Ofisin bu kadar hızlı açılması benim için harika bir durum. HP elite 2 kullanıyorum 2in1 / 16 gb modeli. 256 ssd. i5 7300U 2,6 GHZ. Lenova da daha yüksek performans aldım HP 2in1 e göre.
    • Batarya oldukça başarılı geldi bana. Sabahtan beri kurulum vb ile uğraşıyorum açıyorum kapatıyorum şuan gayet iyi seviyede hala.
    • Ses seviyesi ve tokluğu gayet başarılı. Sesini beğendim pc nin.

Aklıma gelenler bunlar, sormak istedigin ayrı bir yer varsa yazarsan seve seve cevaplarım arkadaş.

Çok teşekkür ederim. Bende bugüne kadar hep klavye aydınlatmasız cihaz kullanmıştım pek sorun olacağını düşünmüyorum onun dışında upgrade yapılmaması düşündürmüştü ama mevcut donanımla uzun yıllar götürecektir. Daha 2 gün önce 3 adet stok varken almadım kaçırdım anında tükendi almamanın pişmanlığını yaşıyorum biraz:) çok bakmamıştım bu özelliklerde o fiyat bandında cihaz başka yokmuş şimdi Hepsiburada'nın stok güncellemesini bekliyorum artık. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

• quote:

Çok teşekkür ederim. Bende bugüne kadar hep klavye aydınlatmasız cihaz kullanmıştım pek sorun olacağını düşünmüyorum onun dışında upgrade yapılmaması düşündürmüştü ama mevcut donanımla uzun yıllar götürecektir. Daha 2 gün önce 3 adet stok varken almadım kaçırdım anında tükendi almamanın pişmanlığını yaşıyorum biraz:) çok bakmamıştım bu özelliklerde o fiyat bandında cihaz başka yokmuş şimdi Hepsiburada'nın stok güncellemesini bekliyorum artık. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Upgrade yapılmaması derken neyi kastettin gayet de yapılıyor ama? Güncelleme konusunda herhangi bir sorun yok keşke denk getirebilir misin çok sevinirim senin adına ben de çok araştırdım bu donanımı girdiğimde şu anda en ucuz bilgisayar yine Lenovo nın bir modeli 10300 liraydı en son

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çok anlamıyorum açıkçası Hepsiburada da canlı desteğe sormuştum Ram yükseltme yapabilir miyiz diye bu modelde hiçbir şekilde upgrade olmuyor demişti. Bir ihtimal denk gelir belki ama sanırım 7000 den aşağıya gelmez gibi bu özelliklere yakın HP Pavilion gördüm onda mx350 var ram 8 ssd 256 en kötü buna yönelebilirim gibi.

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    Sık sık kontrol edin, 6648 TL'den satışa çıkıyor bazen Hepsiburada satıcı olarak. Yakalayabilirsiniz

• ademis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim favorilere ekledim takip edeceğim
  • quote:

Çok anlamıyorum açıkçası Hepsiburada da canlı desteğe sormuştum Ram yükseltme yapabilir miyiz diye bu modelde hiçbir şekilde upgrade olmuyor demişti. Bir ihtimal denk gelir belki ama sanırım 7000 den aşağıya gelmez gibi bu özelliklere yakın HP Pavilion gördüm onda mx350 var ram 8 ssd 256 en kötü buna yönelebilirim gibi.

Ben sistemsel olarak düşündüm dediğinizi ama donanımsal demişsiniz. Ben 7bin den olacağını düşünmüyorum, Hepsiburada satıcılı açılırsa yine 6648 den açılır bence.. bende sürekli sayda yenile yaparak denk getirdim şansım masa başında olmamdan kaynaklandı. Aynı donanımda bu fiyata başka malesef yok. Umarım denk getirirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: NIGRA

Ben sistemsel olarak düşündüm dediğinizi ama donanımsal demişsiniz. Ben 7bin den olacağını düşünmüyorum, Hepsiburada satıcılı açılırsa yine 6648 den açılır bence.. bende sürekli sayda yenile yaparak denk getirdim şansım masa başında olmamdan kaynaklandı. Aynı donanımda bu fiyata başka malesef yok. Umarım denk getirirsiniz..

Alıntıları Göster

Hocam geçmiş sayfalarda benin ekranda titreme sorunundan bahsettim. Sorunu ben 3. Günde anlayabildim ve fark etmesi çok zordu. Satıcı hepsiburada diye güvendim ama sipariş zamanına dönme şansım olsa aradaki farkı verir diğer satıcıdan alırdım şimdi anakart şipariş edilmiş yurt dışından cihaz gelecekmi ne olacak uğraş dur. Bence bir süre bekleyin cihazın iyi çalıştığından emin olmak için. stock da zamana göre açılıyor iade ürünler filan olabilir yoksa tek tek açılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 2 Nisan 2021; 22:6:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F79B393CF

Hocam geçmiş sayfalarda benin ekranda titreme sorunundan bahsettim. Sorunu ben 3. Günde anlayabildim ve fark etmesi çok zordu. Satıcı hepsiburada diye güvendim ama sipariş zamanına dönme şansım olsa aradaki farkı verir diğer satıcıdan alırdım şimdi anakart şipariş edilmiş yurt dışından cihaz gelecekmi ne olacak uğraş dur. Bence bir süre bekleyin cihazın iyi çalıştığından emin olmak için. stock da zamana göre açılıyor iade ürünler filan olabilir yoksa tek tek açılmaz.

Alıntıları Göster
    O titreme msjlarınızı inceledim ama tam anlamadım nerede ne deneyip kontrol edeyim arkadaş? Yönlendirir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F79B393CF

Alıntıları Göster
    Bir de diğer satıcı odadan abartmıştı iyice 7400 açtı sonra 7500 açtı enson 7600 açtı lan bu paralara bu bilgisayara zaten almazdım açıkçası en azından fiziki donanımı 1000 lira daha fazla verecek bir bilgisayar değil parmak izi yok klavye aydınlatması yok ekran kartı 4 GB değil hard disk 1 terabyte değil onun yerine ben 7500t çıkacaksan HP nin 8 GB RAM 4 GB ekran kartı olan modelin alırdım açıkçası. Bir de kendine hiç öyle pişmanlık yapma çünkü gerçekten teknoloji birazcık da şans işi oluyor 10 kere bilgisayar aldım şimdi arkadaşlarıma gittim Kendi kardeşim aldırdım bilgisayar servisten gelmedi sürekli mavi ekran verip anakart yakıyordu markası Samsung to 10 arkadaşım mutluyken kardeşim şansıma denk geldi peki şunu merak ediyorum senin cihazın neden üretim hatası diye geri almadılar ya da sen mi böyle vermek istemedin ekran titremesinde driver yüklediğinde olduğunu yazmışsın driver ile alakalı olmayıp da ana kartla alakalı olması gerçekten ilginç.

Bir de arkadaşlar bu bilgisayarı şu an kullanan arkadaşlar yani sizce de bunun mousepad kısmı birazcık böyle insanı tedirgin etmiyor mu click basarken ? Bir de elimdeki USB bellekten midir yoksa bilgisayarın ismi belli kısmı biraz dar mı anlamadım böyle sanki zar zor girdi var mı bu ikisi hakkında düşüncesi olan

@ademis

Mouse pad kısmı için kesin bir şey diyemeyeceğim. Uzun zamandır laptop kullanmadım o yüzden deneyim olarak zayıfım ama nazik olabilir. @redaslan'ın mouse pad tuşu göçmüştü mesela. Ben kablosuz mini bir mouse kullanıyorum zaten.
    USB girişi hafif sıkı gibi yani yağ gibi tak-çıkar yok. Ama aşırı da zor diyemem. Normalden biraz sıkı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 2 Nisan 2021; 22:46:21 >
  • ademis kullanıcısına yanıt
    Tam olarak yazdığın bu msjdaki her kelimeye katılıyorum. 👍 Aynen öyle..
    Peki sen test ettin mi bu ekran titreme olayını nasıl kontrol edecegim bunu ben ?

Birkaç sayfa önce @plastikbardak Steam ekran görüntüsü paylaşmıştı. Onu indirip tam ekran olarak açtım ama herhangi bir titreme fark edemedim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.