< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (16. sayfa)
-
-
teşekkür ederim hocam bankaya da iadeyi gerçekleştirmişler banka ile iletişime geçiyorum an itibariyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: redaslanhocam cihazı lenovo'ya yolluyorlar onlar da jelatinleri falan yeniliyor muhtemelen kurulum yapıldıysa yeniden freedos yüklüyor yeni kutuya koyup yolluyor.
Yada var mı bir yol sizce?
-
Geçmiş olsun. Geç olmadan yetiştiğine sevndim.
sağ olun hocam. d16'nın siparişini de geçtim an itibariyle. gelmiş geçmiş olsun. mağdur olmadan süreci atlattık.
-
İade cihazlar tekrar yollanır arkadaşlar. Ne olacak? Çöpe mi atacaklar. Tabi ki kutu yenilenecek ve tekrar satışa çıkacak. Ancak içiniz rahat olsun bunu zaten anlayamazsınız.
Teşekkürler detayları paylaştığınızda takip ediyor olacağım. Ayrıca yazdığınız firmayı da Instagram'dan takibe aldım belki güzel fırsatlar denk gelir:)
-
@juve212 rica ederim güzel şeyler denk geliyor gerçekten :)
-
Bende D16-16GB modelini geçtim. Kargolar yollanmaya başlamış. Bakalım benimkine ne zaman sıra gelecek.
Bugün merak ettim bi sorayım dedim eğer satın alıp bir kaç gün kullanıp performansını beğenmezsem ve iade etmek istersem iade edebiliyor muyum diye fakat rapor olmadan iade kabul edilmediğinin bilgisini verdiler keşke cihaz Amazon da satılsaydı -
benimkini vermişler kargoya yarın teslim edilecek gözüküyor
Süper hız. Benimkinden daha haber yok. 2 nisana kadar verilecek dediler.
16 gb olduğu için hocam
Olabilir. Zaten fiyat güncellemesi gelmiş. Kendi sitesinde 9400 civarı saçma bir rakam var. Diğer e-ticaret sitelerinde ise 8500 civarı rakama ulaşmış.
-
tekrardan düzenlemişler hocam 8400 olarak gözüküyor
Yakın bir süre içerisinde ekran titreme sorunu ile ilgili resimler atmıştım. Dün garantiden mesaj geldi parça değişimi olacak yurtdışından parça sipariş verilmiştir diye. Bugün aradığımda servis anakart sipariş verildiğini söyledi. 3 günlük bilgisayarın nasıl anakartında sorun oluyor acaba. Ekranda belli alanlarda (siyaha yakın gri alanlarda) titremenin anakart ile ne alakası olduğunu bilmiyorum ama işlemci kaynaklı heralde sorun. Ekran yenileme hızı 60 olunca oluşuyordu çünkü.
-
Cihaz resmen üretim hatası çıktı :( Alan 10 kişiden sanıyorum ki minimum 4 ya da 5 tanesi şikayetçi. Umarım ileride daha büyük sorunlar çıkartmaz.
-
geçmiş olsun hocam. anakart siparişi verdiklerine göre heralde işlemci de ya da bağlantılarda bi sıkıntı var heralde. ben de belki stok açılır diye hala bilgisayar başında bekliyordum. tekrar satılmazsa da sizden öğrendiklerimizle çok üzülmeyiz artık. sıkıntı neymiş çözülünce bizi de aydınlatırsanız hoş olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muharrem93geçmiş olsun hocam. anakart siparişi verdiklerine göre heralde işlemci de ya da bağlantılarda bi sıkıntı var heralde. ben de belki stok açılır diye hala bilgisayar başında bekliyordum. tekrar satılmazsa da sizden öğrendiklerimizle çok üzülmeyiz artık. sıkıntı neymiş çözülünce bizi de aydınlatırsanız hoş olur.
Hocam normalde iade isterdim ama fiyatlar hem arttı hemde bilgisayar hoşuma gitmişti. İlk bakarken huawei alacaktım vazgeçtim bir ton sorundan bahsedilmiş. D14 ve d15 gerçekte de baktım bu bilgisayardan sonra hoşuma gitmedi. Zaten 14 inç bilgisayar istiyordum. sorundan kaçarken aldığım 3. Gün sorunla karşılaşmam biraz komik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim de ihtiyaçlarıma uyan başka bilgisayar bulamadım. Ekran kartlı, hafif, yeni ve bütçeme uygundu. Bu olmazsa mx330 lu modellere bakmak çok istemiyorum. Bunda mx450 linin hangi modeli olduğunu konuşulmuş muydu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X