Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
1
Favori
25.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ademis

Stok durumu nedir bilemiyorum. Ürünü satışa koyup kaldırdı Hepsiburada. Garip bir durum oldu. Sabah anlaşılır

Evet bugün baya bi aç kapa yapıldı. İlk açtığında aldım. Benden sonra HB kapattı general açtı 7600 den sonra o kapattı. HB açtı. Sonra HB kapattı. Sonra 8buçuk civarı yine açıp kapattılar.

Yazdım müşteri hizmetlerine sorun yok dedi. Eğitim paketi Adanadan yola çıktı görünüyor. Pc de çıkınca tam olucak.

• NIGRA kullanıcısına yanıt
    Eğitim paketi bana kutu içinde geldi. Gerçi boş bir hediye. 180 günlük kullanım falan yazmışlar yorumlarda. Onu vereceğine; çanta,mouse falan verse daha iyiydi ya da 300-400 tl düşük fiyat olsaydı. Neyse geçti artık sağlık olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademis

Eğitim paketi bana kutu içinde geldi. Gerçi boş bir hediye. 180 günlük kullanım falan yazmışlar yorumlarda. Onu vereceğine; çanta,mouse falan verse daha iyiydi ya da 300-400 tl düşük fiyat olsaydı. Neyse geçti artık sağlık olsun

Benim içinde gayet yersiz abi aynen.

Ben bu pc yi baya araştırdım hala stoklarının olduğunu hatta bu malı HB ye yıktıklarını düşünüyorum. Başka satıcı yok TR de. 6648 TL ye satabiliyor olması da bence malın büyük bir stoğunu uyguna aldığı için.

• NIGRA kullanıcısına yanıt

lenovo son 3-4 yılda ve pandeminin başından beri öyle garip bir strateji izliyor ki anlamak mümkün değil. türkiyede belirli 4-5 firma var yalnızca onlara cihaz yolluyorlar.

tr model numaralı cihazlar için lenovo ile anlaşamayan firmalar da başka ülkelerin cihazlarını ülkemize göre yeniden konfigüre ettirip burada satıyor. satıcıyı unuttum ama 3-4 ay önce e14 gen2 intel'i epey uygun bir fiyata sattı bir satıcı cihaz brezilya model koduna sahipti.

ama hp ile birlikte pandeminin ekmeğini çok güzel yediler bu yadsınamaz tebrik etmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thinkbook ile Ideapad 5'in ikisini de inceleyen varsa kasa kalitesini karşılaştırabilir misiniz?

• levona02x5 L kullanıcısına yanıt

tamamen aynı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: NIGRA

ben samsung note9 cihazımın şarj aleti ile şarj edebiliyorum yani bu cihazı?

2nci olarak makineyi nasıl kullanıyorsunuz hep prize takılı mı? yoksa doldurup prizden çekip öyle mi? prize takıp dolarken de kullanıyor musunuz?

parmak izi güzel olurdu evet isterdim bende. klavyeye bakan birisi değilim. benim icinde elzem değil ama olsaydı şık olurdu evet.

bu cihazda ram 1 slotmu 2 slotmu tartışması olmuş ama sonucu seçemedim mesajlardan nedir neticesi? +16 daha yapmak istersek ?

Alıntıları Göster

Note 9 sarj cihazı ile olacağını sanmıyorum. Pd 3.0 desteklemesi lazım ki 25 watt yavaşta olsa sarj ediyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F79B393CF

Note 9 sarj cihazı ile olacağını sanmıyorum. Pd 3.0 desteklemesi lazım ki 25 watt yavaşta olsa sarj ediyordu.

Alıntıları Göster

type c ye örnek olarak söylemiştim ama evet watt olayını atladım. Haklısın. Neyse o da olmayı versin simdilik :D

• Merhabalar. Bir ürünümü servise gönderdim ve servis bedeli 2000 TL'yi aşkın çıkarsa bu cihazın harici ekran kartına sahip olmayan modelini almayı düşünüyorum.

Üniversite öğrencisi olduğum için kullanım amacı ders ve internette takılmak. Günlük kullanımda ve en düşük parlaklıkta batarya kaç saat dayanıyor ?

Ürün günlük kullanımda fan çalıştırıyor mu, fan sesi problemi vs. var mı ?

Teşekkürler.

• ekran kartı olmayan modelle bu modelin bataryaları birbirinden farklı bunu göz önünde bulundurun ama ekran kartlı olanı 1-2 gün kullandım 8-9 saat full hd video izletirdi orta parlaklıkta. fan sesi de hiç duymadım.

• redaslan R kullanıcısına yanıt

Hocam sizle konuştuk biliyorsunuz HP ile yaşadıklarımı. Benim asıl problemim fan sesi ve batarya iken tamamen bilgisayardan oldum. Harici ekran kartının benim için önemi yok, ki harici ekran kartlı modeli alacak kadar bütçem de yok.

Ekran kartı olmayan modelin mi yoksa ekran kartlı modelin bataryası mı daha güçlü ?

Düzenleme: Buldum hocam. Harici ekran kartlı modelin bataryası 12 Wh daha kuvvetli. 5000 civarına 14" model tavsiyeniz var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultavires -- 31 Mart 2021; 12:3:37 >
  • hocam ekran kartının da ekstra güç tükettiğini göze alırsak batarya o yüzden büyük 5000 bandına bu cihazı alabilirsiniz

• ÜRÜN TEKRAR HB STOKLARINDA

Teşekkür ederim hocam. HP ile Lenovo'nun servisini aynı firma verdiği için Lenovo cihazlara biraz çekinceliyim ama şu an 5100 TL'ye rakipsiz gibi duruyor.

Keşke Ryzen 3 4300u işlemcili Acer Swift 3 satışa tekrar girse de alacaksam onu alsam.

• ilk alanlar kaç paradan almışlardı şuan 6648-TL

6800 16 inçlik huwai ile arada kaldım

• hocam istanbul'da iseniz ikinci el bakın alıp 1 ay sonra ihtiyaçtan ya da ihtiyaç fazlasından satılan cihazlar var tavsiye ederim.

• peacemaker kullanıcısına yanıt

aynı fiyattan satın aldık

• HB muhtemelen iade cihazları satıyor

Yok hocam İstanbul'da değilim ve kullanılmış ürün almaya sıcak bakmıyorum. Benim alıp almayacağım kesinleşene kadar belki stoklara girer. Girmezse de Lenovo'yu alıp garanti yokmuş gibi davranmak gerekiyor.

• hocam huawei d14'e bakabilirsiniz biraz bütçeyi arttırıp

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.