Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
1
Favori
25.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

THH'ne başvuru yap bence. Çünkü orada yazan özellikleri vermek zorunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celikpena

Ben de hepsiburada dan almıştım. İade aldılar komşu.

Siz iade ederken ne yazdınız? İşetim sistemi kurdunuz mu?

Hepsi 6400 tl den tekrar satıyor arada bu ürünü belki de iade gelenleri satıyolar..

Alıntıları Göster

Ürün gözükmüyor şuan bende hatta diğer satıcınınki de gözükmüyor

• Bu ürün şu an satılmamaktadır.

Yüksek ihtimalle satıştan ürünü çektiler. Geri bildirimler çok fazla olmaya başladı ve yazan özellikler ile yollanan aynı olmaması ticari açıdan büyük bir sıkıntı.

• Ayrıca klavye aydınlatmalı bilgisi kalkmış. Umarım ekran görüntüsü felan almışsınızdır. Kendilerini haklı çıkarmak için oyunlar peşindeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGod

Bu ürün şu an satılmamaktadır.

Yüksek ihtimalle satıştan ürünü çektiler. Geri bildirimler çok fazla olmaya başladı ve yazan özellikler ile yollanan aynı olmaması ticari açıdan büyük bir sıkıntı.

İdeapad 350 mx versiyonu bile 11000 tl civarı bence dolar arttığı için fiyat güncellenecek zaten baya uygundu fiyatı

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-5-intel-core-i7-1065g7-16gb-1tb-ssd-2gb-mx350-freedos-14-fhd-ultra-ince-tasinabilir-bilgisayar-81yh00k8tx-p-HBV00000XZ8Y8

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F79B393CF

Ürün gözükmüyor şuan bende hatta diğer satıcınınki de gözükmüyor

Alıntıları Göster

Hepsiburada stok aldı 10 dk sürmedi tekrar satıldı. Millet dolar yüüznden şaşırdı ne yapacağını.

İade ederken klavye de aydınlatma yok yazsaydınız sadece , touchpad felan batık yazınca(yazmışsanız) eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüyor. MEsela bende ekran ışık sızlamaları çoktu yazmadım bunu.

edit: önceki mesajınızda yazmışsınız görmedim. İşletim sistemi kurmamıştım ben gider gitmez iade almışlardı. Sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 30 Mart 2021; 17:49:55 >

• ThunderGod kullanıcısına yanıt

ekran görüntüsü almıştım hocam sıkıntı yok talebimi yeniden dikkate almazlarsa thh yolu gözükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celikpena kullanıcısına yanıt

yarın falan iadenin kabul edileceğini düşünüyorum hocam zaten

• Bu sırada D16 kaçacak, gerçi 16GB stok yok. Kampanya bitene kadar eklemeyecekler bence. Nisanda yeni kampanya olur, yeni fiyattan.

hocam kampanya yarın 00:00'da bitiyor galiba. HB benim para iadesini cumadan önce yapmaz. sorunlu matebook 14'e kalacağıma pavilion 14 alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redaslan -- 30 Mart 2021; 18:47:18 >
  • Bende d16, 16ram bekliyorum. Ama stok eklenmeyecek. Nisan kampanysına bakacağım. Eğer air fiyatına yaklaşacaksa tercihim o yöndr olur gibime geliyor.

hocam nisan kampanyasından kastınız tam olarak nedir? bildiğim kadarıyla huawei sitesinde her üründe kampanya yapmış durumda zaten.

• redaslan R kullanıcısına yanıt
    Konudaki ürün aldığınız fiyata ve özelliklerine göre avantajlıydı siz yalnızca klavye aydınlatması yüzünden mi iade etmek istiyorsunuz yoksa bu modelin daha büyük bir sorunu mu vardır? Bende ürünü kaydetmiştim eğer hepsiburada tekrar satarsa almayı düşünebilirim diye
  • vay artık hiçbir yerde kalmamış ürün galiba, hayırlı olsun :) artık önümüzdeki maçlara mı bakıcaz. konuyu takip ediyorum, ürünü geri vermek isteyen arkadaş da umarım en kısa zamanda d16 yı kaçırmadan işini halleder. zira şirketlerin aklı pislikten başka bir şeye çalışmıyor bazen

31 Mart d16 kampanyasının bitiş tarihi. İndirim için. Nisanda yeni kampanya yapacaklar gibi duruyor ama %90 dolar kuru ile güncellenmiş fiyattan olacak.

• juve212 J kullanıcısına yanıt

hocam touchpad'de sıkıntı vardı benim satın aldığım cihazda. klavye aydınlatması benim bahanem. cihazdan ilk soğudum sağolsunlar.

500-600 liraya itirazım olmaz hocam sonuçta huawei'nin türkiye'de fiyat politikası zaten gayet kabul görülebilir bir düzeyde fakat d16'nın 8 ramli versiyonunu 8300'lerden falan satacaklarsa insanlar almaz ki.

Teknosada şu an 16/512 olanı 8499₺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• An itibariyle Hepsiburada cihazı 6648 tl ile satışa koydu
    *Klavye aydınlatma bilgisini kaldırmışlar

https://www.hepsiburada.com/lenovo-lenovo-ideapad-5-intel-core-i5-1135g7-16gb-512gb-ssd-mx450-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82fe00k7tx-p-HBCV000001DDXS?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 30 Mart 2021; 20:31:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • problem mi var arkadaşlar? nedir sorun? ideapad5 de?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.