< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (10. sayfa)
-
-
hocam cihaza kesilen fatura bedelini girmeniz gerekiyor. faturaya başka ürünler de dahilse bu durumu değiştirmiyor maalesef. ayıp indiriminden çıkmış sizin durumunuz iade ile ilgili başvuru yapmanız gerekmekte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: berk70Hocam bu gpuyu şimdi kontrol ettim 4 tane modeli var ve bu modellerin hepsinin performans seviyesi biribirinden farklı!
iyisi mi kötüsü mü elinizdekini benchmark eder misiniz 3dmark gibi bir bilindik programlar siz hangisini aldınız önemli olan o
Alıntıları Gösterhocam gddr6 olanı bu videodaki the witcher ile aynı performansı alıyorum zaten
-
İadeden kasıt hasarın bedelinin iadesi mi yoksa tüm cihazın iadesi mi yapılıyor ? Ben kargodan doğan zararı aldıktan sonra HP'yi THH'ye verip tüm ürünün iadesini almayı düşünüyordum.
Babam diyor ki, biz parasını verip yaptıralım, sonra THH'ye verip o hasara ait faturayı UPS'den alalım. Bu şekilde mümkün mü ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam her türlü karar çıkabilir ama başvuruyu yaparken net olmayı öncelemeniz gerekmektedir. çok fazla teknik terime girmeden süreci oldukça sade ve kısa bir biçimde aktarmanız en mantıklısı olacaktır. benim size tavsiyem cihazı kargoya vermeden önce çekmiş olduğunuz ve cihazın sağlamlığını kanıtlayan fotoğrafları dahi başvuruya ekleyerek cihazı ilk aldığınız günden, cihazın kusurlu olduğuna dair başvuruyu başlatmanızdır.
örn;
1- aşama : cihazın elinize ilk ulaştığı günden beri farkında olup servise yönlendirdiğiniz kusurlar ve servisin ilgisiz tavrı.
-thh genelde elektronik cihazların servis veya satıcı sorumsuzluğu sebebiyle oradan oraya kargolanması sonucu oluşan maddi hasarlarda tüketici lehine karar veriyor. ilgili kargo şirketini ve satıcı ya da servisi müteselsil sorumlu ilan ediyor.
2- aşama : cihazda oluşan maddi hasar ile ilgili süreç ..... gibi gibi
-
Videoyu yeni izleyebildim oyun performansı düşündüğümden iyiymiş aklımdaki oyunlardan biti gta fena bir performans değilmiş sizin yorumları gördükçe cihaza iyice ısınmaya başladım
-
Çok soru sordum ama şimdi bakarken bir konuda takıldım. Sizdeki modelle B10MW-271XTR şu modeli B10RBSW-268XTR Hepsiburada da karşılaştırdığımda B10RBSW-268XTR bu modelde ekran kartı 2GB ve harici gözüküyor MX350 arada performans açısından çok fark olur mu? Bu arada sizin paylaştığınız video konuda Lenovo içinmiş ben MSI için sanmıştım MSI alacaksam sanırım ekran kartı harici olan benim kullanımlarıma yönelik daha uygun olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juve212 -- 28 Mart 2021; 11:36:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: juve212Çok soru sordum ama şimdi bakarken bir konuda takıldım. Sizdeki modelle B10MW-271XTR şu modeli B10RBSW-268XTR Hepsiburada da karşılaştırdığımda B10RBSW-268XTR bu modelde ekran kartı 2GB ve harici gözüküyor MX350 arada performans açısından çok fark olur mu? Bu arada sizin paylaştığınız video konuda Lenovo içinmiş ben MSI için sanmıştım MSI alacaksam sanırım ekran kartı harici olan benim kullanımlarıma yönelik daha uygun olacaktır.
350 mx de olması daha iyi olacaktır. ama 450mx ile karşılaştırınca fark olacaktır. Bu videodaki 450mx gddr5 olmasına rağmen fark var. Ki 450 mx gddr5 ile gddr6 arasında da performans farkı var. ama 350 mx günü kurtarır bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 28 Mart 2021; 11:55:59 >
-
Teşekkür ederim. Şimdi daha iyi anladım oyun performansı açısından Lenovo rami 16GB B10RBSW-268XTR
bu cihazdan fazla SSD fazla 512 GB fakat eksisi ram yükseltilemiyor kasa kalitesi kötü adaptörü büyük MSI da oyun oynatır ama daha düşük performansta ram yükseltilebilir kasa kalitesi iyi adaptör küçük klavye aydınlatması var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: juve212Teşekkür ederim. Şimdi daha iyi anladım oyun performansı açısından Lenovo rami 16GB B10RBSW-268XTR
bu cihazdan fazla SSD fazla 512 GB fakat eksisi ram yükseltilemiyor kasa kalitesi kötü adaptörü büyük MSI da oyun oynatır ama daha düşük performansta ram yükseltilebilir kasa kalitesi iyi adaptör küçük klavye aydınlatması var.
kasa kalitesi kötü değil ortanın üstü bence. type-c desteği var adaptör büyük olsada rahatlık sağlıyor. (Msi sadece 100 watt destekliyor sanırsam araştırma yapmıştım. Lenovo 27 watt bile destekliyor) msi tek ram slotu var ve yenisini takmak 750 tl daha masrafa giriyorsunuz ve gene 16 gb erişiyorsunuz. Eğer 32 takmak isterseniz fiyat 1700 tl civarı oluyor. Tek ram slotlu bilgisayarda ram yükseltmek pek mantıklı gelmiyor bana. Ama tercihiniz size göre doğru ve uygun geliyor sizin açınızdan banada mantıklı geliyor msi almanız daha uygun olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 28 Mart 2021; 13:55:23 >
-
Aslında buradaki arkadaşların aldığı fiyattan yakalayabilseydim o zaman Lenovo'yu tercih edebilirdim hemde satıcının Hepsiburada olması avantajdı MSI şuan 1 adım önde tekrar yardımlarınız için teşekkürler.
-
Lenova alıp ışık sızması sorunu yaşayan var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MSI hangi model? Link var mı?
-
Buyrun bu ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juve212 -- 28 Mart 2021; 23:52:11 > -
Teşekkürler. Sanırım matebook d16 yerine bunu tercih etmenizin temel nedeni ekran kartı?
-
Rica ederim. Doğrudur ilk neden ekran kartı onun dışında 14 inç ve hafif ergonomik olması taşırken rahatlık sağlayacaktır. Yalnız paylaştığım ürün fiyatı 7099 TL'ydi şuan baktığımda ise 8226 TL görünüyor düşünürken geçen her gün fiyatlar artıyor resmen
-
Gerçekten öyle, D16 16GB stokları bitmiş bile. Yeni stoklar yüksek ihtimal 1000 tl daha pahalı olacak. Bu arada D16, 16" ekranda 1.8kg gibi bir ağırlık sunuyor.
-
-
Merhaba, ben şu an açtım fotoyu tam ekran yaptım, yakınlaştırdım falan ama dalgalanma fark edemedim. Bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 29 Mart 2021; 10:14:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ademisMerhaba, ben şu an açtım fotoyu tam ekran yaptım, yakınlaştırdım falan ama dalgalanma fark edemedim. Bilemedim
Tamam hocam teşekkür ederim inidirip tam ekran yaptıysanız sorun bendededir garanti yolu gözüktü gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X