Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
1
Favori
25.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhakkak yapmışsınızdır ama windows güncellemelerini ve aygıt yöneticisinden tek tek güncellemeleri yaptığımda bende düzelmişti o sorun. Fakat bu bilgisayar modelinde değil hali hazırda kullandığım başka bir modelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: lprsln.vrc

muhakkak yapmışsınızdır ama windows güncellemelerini ve aygıt yöneticisinden tek tek güncellemeleri yaptığımda bende düzelmişti o sorun. Fakat bu bilgisayar modelinde değil hali hazırda kullandığım başka bir modelde.

Hocam bütün driveri sitesinden kurdum düzelmedi. Windows otomatik kurdu düzelmedi. Driver booster ile denedim gene olmadı. Garantiyi aradım onlarda siteden indirip driver kurdu gene olmadı. Dalgalanma yapan yerleri tam ekran resmini alıp bilgisayarı garantiye yolladım ekran resimlerini de mail olarak attım. Fakat okuduğum yorumlarda garanti hakkına güzel yorum yok gibi bi taş oturdu içime. İade etsem aynı fiyata(6700) benzer özellikte ürün yok. Fabrika hatalı sorun şans işi ama sınav haftama ve eğitim başlangıcına denk geldi ürün tertemizdi inşallah sorunum çözülür gönderdiğim gibi alırım bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 29 Mart 2021; 16:35:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de 5 gündür yeni bilgisayar bakmaya başlamıştım. dolar artışından dolayı acele etmeye çalışıyordum ama görünen o ki çok geç kalmaya bile başlamışım. eski fiyatı neydi acaba ürünün, siz değerli şanslı arkadaşlarımız.

heralde ben de fırsat kovalamaya çalışacağım heralde :/

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem93

ben de 5 gündür yeni bilgisayar bakmaya başlamıştım. dolar artışından dolayı acele etmeye çalışıyordum ama görünen o ki çok geç kalmaya bile başlamışım. eski fiyatı neydi acaba ürünün, siz değerli şanslı arkadaşlarımız.

heralde ben de fırsat kovalamaya çalışacağım heralde :/

6661 tl geldi bana değişmeden önce fiyatı hocam

• ya aslında huawei d16 kampanyası bitmeden bakmanı tavsiye ederim 6999tl şu an ve özellikleri gayet iyi

• şuan lenovo 7450 lira 16 gb ram ile. bu vesileyle burdaki arkadaşlara da fikirlerini sorup tavsiyelerini alayım.

daha çok günlük kullanım için bilgisayar alacağım ama uzun vadeli olmasını istiyorum. dolayısıyla yeni işlemciler ve yüksek ram sanki daha çok işimi görür diye düşünüyorum. zaman zaman oyun oynarım ama oynadığım oyunlar çok kalifiyeli oyunlar olmaz genelde. ama zaman içerisinde beni yarı yolda bırakmasını istemiyorum. lenovoyı galiba geliştirmiyorum ram ve ssd olarak ya da maliyetli anladığım kadarıyla

bir diğer konu ise ikinci bir ekran alıp çift ekran kullanmak. bu konuda kafam bir hayli karışık, bu ekran kartları bunu destekliyor mu anlamış değilim. araştırmalarımda bir şey bulamadım. versus.com diye bir sitede multi displayın desteklenmediği gösteriyor. ama multi display benim istediğim şey mi tam vakıf olamadım.

belli bir markaya tutkun değilim kullanım ömrü ve performansı yeterli olduğu ölçüde amd de olur intel de. ya da bilgisayar olarak dell olur hp lenovo ya da huawei.

bir haftadır bakıyorum ve bu lenovoya kaçırdığım için bir tık üzüldüm. 8000 liraya kadar çıkarım diye düşünmekteydim. günümüz şartlarında 5000-6000 bandında bir iki senelik bilgisayar mı alsam diye düşünmeden edemiyorum. şimdiden hepinize teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem93 -- 29 Mart 2021; 18:9:53 >

• muharrem93 kullanıcısına yanıt
    8000 civarı ise bütçe daha üst seviye bir cihaz alınabilir belki kasa tamamen alüminyum olur. Çok araştırmadım.
    Yanlış bilmiyorsam ram değişmiyor ama tam kesin bildim yok.
    Çift ekran olayını bilmiyorum.
    Benim bütçe 7000 ve altı idi,bu cihazı da 6650 TL olunca aldım. Şimdiki fiyata almazdım ben.
    Cihaz Hepsiburada tarafından stoklara girdiğinde fiyatına bakmak lazım,şu an farklı bir satıcıda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alıp pişman olan var mı arkadaşlar? Ben 6648 TL olan fiyata yetişemedim. Makul bir seviye de kendisinden satın alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem93

şuan lenovo 7450 lira 16 gb ram ile. bu vesileyle burdaki arkadaşlara da fikirlerini sorup tavsiyelerini alayım.

daha çok günlük kullanım için bilgisayar alacağım ama uzun vadeli olmasını istiyorum. dolayısıyla yeni işlemciler ve yüksek ram sanki daha çok işimi görür diye düşünüyorum. zaman zaman oyun oynarım ama oynadığım oyunlar çok kalifiyeli oyunlar olmaz genelde. ama zaman içerisinde beni yarı yolda bırakmasını istemiyorum. lenovoyı galiba geliştirmiyorum ram ve ssd olarak ya da maliyetli anladığım kadarıyla

bir diğer konu ise ikinci bir ekran alıp çift ekran kullanmak. bu konuda kafam bir hayli karışık, bu ekran kartları bunu destekliyor mu anlamış değilim. araştırmalarımda bir şey bulamadım. versus.com diye bir sitede multi displayın desteklenmediği gösteriyor. ama multi display benim istediğim şey mi tam vakıf olamadım.

belli bir markaya tutkun değilim kullanım ömrü ve performansı yeterli olduğu ölçüde amd de olur intel de. ya da bilgisayar olarak dell olur hp lenovo ya da huawei.

bir haftadır bakıyorum ve bu lenovoya kaçırdığım için bir tık üzüldüm. 8000 liraya kadar çıkarım diye düşünmekteydim. günümüz şartlarında 5000-6000 bandında bir iki senelik bilgisayar mı alsam diye düşünmeden edemiyorum. şimdiden hepinize teşekkürler arkadaşlar

N4030VN3400EMEA10 DELL bunu şuan 6800 TL ye bulabilirsin. Ekran çözünürlük farkı var sadece.

• Ekran çözünürlüğü üzdü :(

• Dostlarım selamlar,

Cihazım dün öğlenden beri HB'da henüz iade ile ilgili bir aksiyon alınmamış gözüküyor. d16'nın ön siparişini muhtemelen kaçıracağım bunlar yüzünden. cihazı ilk servise yollamam bana epey zaman kaybettirdi açıkcası.

d16'nın perşembe günü fiyatı 8000 liralara çıkarsa alternatif bir cihaz bakacağım. bulamazsam da m1 çipli base model air alacağım.

bir taraftan 8 bin liralık tv'nin kurulumunun üzerinden 10 gün geçmesine rağmen sorgusuz sualsiz iade alıp 2 günde tüm bu işlemleri halleden amazon, diğer tarafta tüketiciyi resmen süründüren HB. bundan sonra iki kez düşünürüm buradan alışveriş yaparken.

• redaslan R kullanıcısına yanıt

hep aynı bu hepsiburada, bizi ona mahkum ettiler resmen. Amazon biraz daha büyüse o zaman göreceğim diğerlerini ama işte.

• ademis kullanıcısına yanıt

cidden öyle hocam süreçle alakalı bilgilendireceğim sizleri de.

• HB iade talebimi reddetti. gerekçe olarak da servis raporunun olmadığını söylediler. kendilerine servisin rapor vermediğini belirttim yeniden kayıt açtılar. gerçekten şaka gibi bir firma. bakalım bir sonraki mazeretleri ne olacak

bunlar hep aynı şeyi yapıyor. işi yokuşa sürüp caydırma taktiği

Servis neden rapor tutmamıştı? Onlara ulaşıp rapor isteseniz? Çünkü diğer türlü çok zorlayacaklardır.

• ThunderGod kullanıcısına yanıt

onarım değil de değişim talebim olduğu için klavye aydınlatması yok, bu sebepten değişim için servis raporu gerekiyor diye not düşmüştüm. servis de donanımsal arıza yoksa rapor veremiyoruz demişti.

• çünkü muhtemelen touchpad problemini çok ufak bir problem olarak görüp iade almayacaklardı. benim iade sebebim gayet geçerli bir sebep çünkü talebi oluştururken dahi bilgilerde halen klavye aydınlatması var yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: redaslan

HB iade talebimi reddetti. gerekçe olarak da servis raporunun olmadığını söylediler. kendilerine servisin rapor vermediğini belirttim yeniden kayıt açtılar. gerçekten şaka gibi bir firma. bakalım bir sonraki mazeretleri ne olacak

Ben de hepsiburada dan almıştım. İade aldılar komşu.

Siz iade ederken ne yazdınız? İşetim sistemi kurdunuz mu?

Hepsi 6400 tl den tekrar satıyor arada bu ürünü belki de iade gelenleri satıyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 30 Mart 2021; 16:8:13 >
  • Celikpena kullanıcısına yanıt

yollarken işletim sistemini falan sildim hocam. klavye aydınlatmasının olmamasını gerekçe gösterdim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.