Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
505
Cevap
1
Favori
25.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

15 dakika geçmeden yayından kaldırmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redaslan R kullanıcısına yanıt
    Çok garip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NIGRA kullanıcısına yanıt

aslında epey önceki sayfalarda cihaza kurulum dahi yapmadan iade eden bir arkadaşımız vardı. onun yorumuna bakabilirsiniz.

cihaz genel itibariyle;

aydınlatmasız, kalitelisiz hissiyatı olan bir klavyeye sahip. 3 k lık cihazında kullandığı klavyeyi koymuş lenovo.

panelde sol altta ufak bir ışık sızması mevcut.

bunların dışında gayet donanımlı bir cihaz. öyle genel bir sorun yok

• ademis kullanıcısına yanıt

hocam klasik teknosa ben de gördüm bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: redaslan

aslında epey önceki sayfalarda cihaza kurulum dahi yapmadan iade eden bir arkadaşımız vardı. onun yorumuna bakabilirsiniz.

cihaz genel itibariyle;

aydınlatmasız, kalitelisiz hissiyatı olan bir klavyeye sahip. 3 k lık cihazında kullandığı klavyeyi koymuş lenovo.

ışık sızması nedir? ekranın kenarından ışık mı kaçıyor siyah şeridin kenarından bu ekranda bir soruna sebep olabilir bir şey mi? hiç hakim değilim ama?

yada bu ne kadar rahatsız edici birşey? hepsinde mi var ? hepsinde yoksa iade mi etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 30 Mart 2021; 20:56:45 >

ips panellerde alışık olduğumuz bir problem ama rahatsız edici düzeyde değil

• Işık sızması bendede vardı klavyede kötü gelmedi bana ışıksız klavye biraz saçma olmaması ama özelliklerine değer bence bilgisayarın

Işık sızması ciddi bir sorun değil. Ben fark etmiyorum bile. Karanlıkta bakmam gerek. Günlük kullanımda varsa bile belli olmuyor bende

• quote:

cihaz genel itibariyle;

"Aydınlatmasız, kalitelisiz hissiyatı olan bir klavyeye sahip. 3 k lık cihazında kullandığı klavyeyi koymuş lenovo."

Her ne kadar sadece TR modelinin böyle olması üzücü olsa da F/P olarak muadili 9100 TL bu donanımda. 8bin bandı olanlar var evet ama onlarda da bazı özellikler düşük kalabiliyor. Huawei D16 iyi ama 16inç olması (tercihen bana büyük) ekran kartı paylaşımlı.

amazon.com

amazon.de

amazon.in e kadar baktım. TR de araştırmadığım model kalmadı en yakın olan 8 gb ram +4 gb ekran kartı ile HP nin bir modeliydi 7500 TL ye.

Bu donanım da biraz malzemeden çalmaları normal geldi. Onlarda olsa zaten pc 8-9 bini görüyor malesef

evet size katılıyorum. maalesef illa bi yerden kısıyolar.

• quote:

evet size katılıyorum. maalesef illa bi yerden kısıyolar.

Yapacağım işlem ofis kullanmak ve program yazmak olucak bu pc de. Bunun dışında oyun oynayan birisi değilim. Bol yazı yazarım ki bunun için harici ingilizce klavyem var. Maksimum dayandığı yere kadar kullanayım başka bişi istemem. Çok pahalı gerçekten artık bir telefon ve bilgisayar almak. Hayır desem değiyor bu paralara vereyim ama gerçekten değmiyor. Üzücü bu kadar pahalıya alıyor olmamız. Hele bu kadar kısıtlı modeli.

Artık 6650 TL'ye normal diyoruz,üzücü ve düşündürücü.
    Ben okul işlerim için aldım; görüntülü görüşme, Office, İnternet gezintisi vb. İşimi çok güzel görüyor. Tabi ki daha kaliteli kasa ,kısılmamış özellikleri olan bir cihazı isterim ama para meselesi maalesef.
    Klavyede ışık aradığım bir özellik değil (ama olmalıydı), type C şarjı yok dediler ama oluyor. Yine de parmak izi okuyucu da olmalıydı bence ama bu kadar.
    Kendimce tavsiye ederim.
    Kasa kalitesi falan arayan kişiler uzak durmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 30 Mart 2021; 21:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademis

Artık 6650 TL'ye normal diyoruz,üzücü ve düşündürücü.
    Ben okul işlerim için aldım; görüntülü görüşme, Office, İnternet gezintisi vb. İşimi çok güzel görüyor. Tabi ki daha kaliteli kasa ,kısılmamış özellikleri olan bir cihazı isterim ama para meselesi maalesef.
    Klavyede ışık aradığım bir özellik değil (ama olmalıydı), type C şarjı yok dediler ama oluyor. Yine de parmak izi okuyucu da olmalıydı bence ama bu kadar.
    Kendimce tavsiye ederim.
    Kasa kalitesi falan arayan kişiler uzak durmalı.

ben samsung note9 cihazımın şarj aleti ile şarj edebiliyorum yani bu cihazı?

2nci olarak makineyi nasıl kullanıyorsunuz hep prize takılı mı? yoksa doldurup prizden çekip öyle mi? prize takıp dolarken de kullanıyor musunuz?

parmak izi güzel olurdu evet isterdim bende. klavyeye bakan birisi değilim. benim icinde elzem değil ama olsaydı şık olurdu evet.

bu cihazda ram 1 slotmu 2 slotmu tartışması olmuş ama sonucu seçemedim mesajlardan nedir neticesi? +16 daha yapmak istersek ?

Telefon şarjı ile yavaş doluyor. 65W adaptör ile 100w kablo ile sıkıntı olmaz diye biliyorum.
    Ram gömülü demişlerdi,o konuda net bilgim yok.
    Ben şarj ediyorum, prizden çekip kullanıyorum. 30 civarında tekrar şarj ediyorum.

• quote:

Telefon şarjı ile yavaş doluyor. 65W adaptör ile 100w kablo ile sıkıntı olmaz diye biliyorum.
    Ram gömülü demişlerdi,o konuda net bilgim yok.
    Ben şarj ediyorum, prizden çekip kullanıyorum. 30 civarında tekrar şarj ediyorum.

Prizde iken kullanmıyorsunuz o halde. Tamamdır bende dikkat edeyim buna. Teşekkür ederim hızlı yanıtların için..

Oem key bulmam lazım. crack windows kurmak istemiyorum.

Windows ve ofis 2019 için oem key bulabileceğim yer var mı bildiğin?

Rica ederim.
    Zaten pil 6 saat civarı dayanıyor dolayısıyla benim sürekli pilde takılı kullanma ihtiyacım yok. Zaten derslerim yoğun,boş derste ya da yemek arasında falan işimi görüyorum o kadar.
    N11 GittiGidiyor sitelerinde satılıyor Office ve Windows keyi birlikte ya da ayrı ayrı ama ben almadım bir yorum yapmayacağım. Ama alanların yorumları oldukça iyi memnunlar

• quote:

Rica ederim.
    Zaten pil 6 saat civarı dayanıyor dolayısıyla benim sürekli pilde takılı kullanma ihtiyacım yok. Zaten derslerim yoğun,boş derste ya da yemek arasında falan işimi görüyorum o kadar.
    N11 GittiGidiyor sitelerinde satılıyor Office ve Windows keyi birlikte ya da ayrı ayrı ama ben almadım bir yorum yapmayacağım. Ama alanların yorumları oldukça iyi memnunlar

Tamamdır, çok teşekkürler direk internete yazar bi bakarım.. İnşallah sorunsuz bir şekilde teslim alırım pc yi de hayırlısıyla kullanmak nasip olur.

Teknolojik cihaz, umarım sıkıntısız şekilde kullanmak nasip olur. Şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Teknolojik cihaz, umarım sıkıntısız şekilde kullanmak nasip olur. Şimdiden hayırlı olsun

Aynen inşallah, hala işleme alındı da bekliyor. Hazırlanacak aşamasına dahi geçmedi :( beklemeye devam görünüyor.

Stok durumu nedir bilemiyorum. Ürünü satışa koyup kaldırdı Hepsiburada. Garip bir durum oldu. Sabah anlaşılır

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.