Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
1
Favori
25.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HP'yi almadan önce Matebook D14 bakıyordum. Hatta almaya baya niyetlenmiştim fakat ESC tuşu takılması, ciddi derecede ışık sızması gibi sorunları duyunca vazgeçtim. Benim baktığım bütçedeki çoğu cihaz sıkıntılıydı fakat HP'nin servisine güvenip aldım. Sonuç ortada. Bugün cihazı onarıma çektirdik, net fiyatı bekliyoruz. Bakalım hayırlısı.

• hocam bahsi geçen problemleri d14'te değil, düz 14'te yaşanıyor bilginiz olsun. d14 mis gibi cihaz 3700 u + 512 ssdli versiyonu alsanız çok memnun olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce 2 adet stok koymuşlardı hemen bitti cihaz piyasada kalmadı galiba

• juve212 J kullanıcısına yanıt

iadeleri satıyorlar hocam muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redaslan R kullanıcısına yanıt

Baktım da fiyatı 6000 civarı. 6000'e çıkabilecek durumum keşke olsaydı, 6200 TL'ye tereddütsüz MSI Modern 14 tercih ederdim ama maalesef :) Ben öğrenciyim ve gelirim yok malum. Bu sene üniversiteye başladığım için epey masraf ettik. Zaten bu bilgisayar mevzusuna babamın morali epey bozuldu. 5000 civarlarını bile zor görme ihtimalim var. Eğer ki öyle olursa Pentium N5000 işlemcili Acer Swift 1 alırım diye düşünüyorum. RAM'i arttırılamasa da iş görür sanırım.

Doğrudur hocam benim baktığım MSI modeli de geçen Amazon'da satışa girdi onda da stok 2 adet vardı şüphelendim fakat aynı gün tükendi hemen

• hocam ben size bakıp bi cihaz önereyim vaktiniz varsa

hocam şimdi tekrardan sizin için tüm siteleri taradım fakat bu lenovo'dan daha mantıklı bir cihaz söz konusu değil. bence alın ve arkanıza bakmayın. kullanın gitsin. bekledikçe sürekli fırsatlar kaçıyormuş gibi hissedeceksiniz.

• hocam biraz boş bırakalım da biz de alalım, yarım saat de stok mu biter :D

Hocam zahmet olmayacaksa süper olur. Büyük ihtimal yüklü miktar onarım bedeli çıkaracakları için şimdiden baksam çok iyi olacak.

Aradıklarım: Fan sesi elbette olacak fakat boşta ve webde delirtmesin, pili 4 saatten fazla dayansın, mümkünse 14" olsun. Aşırı performans aramıyorum çünkü hiçbir şekilde oyun oynanmayacak, ağır yapılmayacak. Yalnızca Word, Powerpoint, Microsoft Teams gibi uygulamalarda problem yaşatmasın.

4000 TL ve 5000 TL için ayrı ayrı cihaz önerilerinde bulunabilirseniz çok memnun kalırım.

Aklımdakilerin linkini bırakıyorum;

5000 TL: https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-5-82fe00katx.html

4000 TL: https://www.epey.com/laptop/acer-swift-1-sf114-32-p3jy.html

• hocam swift'teki işlemci elbette yetecektir ama 2-3 seneye sorun çıkarmaya başlayacaktır.

İşlemci sorun çıkarmasa bile RAM sorun çıkaracak gibi duruyor. Onu alırsam artık gittiği yere kadar kullanırım, olmazsa Ubuntu takılmaya başlarız. Hem Eylül'de bilgisayar alıp hem de şu an bilgisayar alacak kadar müsait değil durumumuz. Şöyle bir durum var zaten, biz HP'yi yaptırsak bile sonrasında THH aracılığıyla zararımızı UPS'den talep edeceğiz. Ardından HP'yi THH'ye verip tüm ürünün iadesini almayı düşünüyoruz.

• hocam tüketici hukukunda uzman bir arkadaşım var. sizden ricam 1-2 sayfa şeklinde bana sürece özetleyerek devamında izleyeceğiniz yolları ve taleplerinizi açıklayıp dm'den yollar mısınız? ben sizin için bir danışayım. dediğiniz gibi olma şansı var mıymış sürecin. siz de ona göre hareket edin en azından. maddi manevi yıpranmayın.

• An itibariyle cihazımın iadesini kabul etti HB. Ücret iadesi gün içinde tarafıma geçtiği taktirde d16 siparişini geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: redaslan

HB muhtemelen iade cihazları satıyor
    Ürünü kargoladı bana. ürün ankara dan geliyor.. HB nin yeri İstanbul. Bu biraz benim de sizin yazdığınız konusunda şüphem oluşmuştu bu biraz rahatlattı yani iade aldığı cihazı İstanbul a istiyor çünkü.

Dün birde sordum WhatsApp hattına, biz açılmış kutulu ürünü yeni müşteriye göndermiyoruza yakın bi cvb verdiler..

Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ben bu ürünün açılmamış kutu olduğunu nadıl tespit ederim alanlar belirletebilir mi?

Açılmış ürün gelirse sizce direk kabul etmeden geri iade mi etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 31 Mart 2021; 13:29:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIGRA

Ürünü kargoladı bana. ürün ankara dan geliyor.. HB nin yeri İstanbul. Bu biraz benim de sizin yazdığınız konusunda şüphem oluşmuştu bu biraz rahatlattı yani iade aldığı cihazı İstanbul a istiyor çünkü.

Dün birde sordum WhatsApp hattına, biz açılmış kutulu ürünü yeni müşteriye göndermiyoruza yakın bi cvb verdiler..

Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ben bu ürünün açılmamış kutu olduğunu nadıl tespit ederim alanlar belirletebilir mi?

Açılmış ürün gelirse sizce direk kabul etmeden geri iade mi etmeliyim?

Alıntıları Göster

Bu konuyu bende merak ettim. Yakında almayı düşündüğüm için aklımda bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Bu konuyu bende merak ettim. Yakında almayı düşündüğüm için aklımda bulunsun.

Alıntıları Göster
    Öncelikle ürün bana İstanbul dan gönderiliyormuş onu yanlış görmüşüm bu kısmı düzelteyim.

2nci arkadaşlar Trendyol ve hepsiburada bu tarz paketi zarar gören ürünleri ihale yoluyla satıyor ve bu tip ürünleri satan firmalar var : örnek taşdelen gümrük malları Instagram da bulabilirsiniz.

3üncüsü şimdi tekrar yazıştım bunu da burada paylaşayım.

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT

4. Olarak kutunun kulak kısmında siyah bir bant var bunu yırtarak açıyormuşuz bunun sağına soluna bakarım eski bandın çıkarıldı izi var mı diye her ihtimale karşı.

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT

Ürün 1 Nisan da teslim görünüyor bugün gelirse bugün en geç yarın tarafıma ulaştığında detay paylaşırım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• NIGRA kullanıcısına yanıt

hocam cihazı lenovo'ya yolluyorlar onlar da jelatinleri falan yeniliyor muhtemelen kurulum yapıldıysa yeniden freedos yüklüyor yeni kutuya koyup yolluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: redaslan

hocam cihazı lenovo'ya yolluyorlar onlar da jelatinleri falan yeniliyor muhtemelen kurulum yapıldıysa yeniden freedos yüklüyor yeni kutuya koyup yolluyor.

Bunun için tespit edebileceğimiz hiç bir imkan yok eğer böyleyse. Alırım eğer bir mikron bile parmak izi görürsem ortalığı ayağa kaldırırım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.