az önce telefonumun type c şarj aletini takarak denedim fakat şarj olmadı |
Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (8. sayfa)
-
-
Merhaba,
Bu aralar 14 inç laptop bakıyordum bende sizin aldığınız MSI laptopu listeye eklemiştim sonrasında bu konudaki ürünü gördüm. Kullanım amacı edit, photoshop, çizim gibi programlar olacak fakat arada zaman geçirmek için oyunda oynanacak bu doğrultuda aldığınız ürünü önerir misiniz? Tam anlamadığım için sanırım saydığım programlarda sorun olmaz fakat oyun konusunda biliyorum bu tarz bilgisayarlar tercih edilmese de zaman geçirmek adına bir çok oyunu orta performansta da olsa oynatabilir mi onu merak ediyorum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: juve212Merhaba,
Bu aralar 14 inç laptop bakıyordum bende sizin aldığınız MSI laptopu listeye eklemiştim sonrasında bu konudaki ürünü gördüm. Kullanım amacı edit, photoshop, çizim gibi programlar olacak fakat arada zaman geçirmek için oyunda oynanacak bu doğrultuda aldığınız ürünü önerir misiniz? Tam anlamadığım için sanırım saydığım programlarda sorun olmaz fakat oyun konusunda biliyorum bu tarz bilgisayarlar tercih edilmese de zaman geçirmek adına bir çok oyunu orta performansta da olsa oynatabilir mi onu merak ediyorum?
oyunlarda bence orta/düşük ayarlarda 1080p rahatlıkla açar. The witcher 3 1080p orta ayarlarda akıcı şekilde açıyor. Pes 2021 1080 en yüksek ayarda sıkıntısız oynadım. Bunlardan başka oyun deneme şansım olmadı ama izlediğim videolardakine bakacak olursa 1050 ti masaüstü performansına yakın bence böyle bir bilgisayara göre aşırı derece iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ademisaz önce telefonumun type c şarj aletini takarak denedim fakat şarj olmadı
hocam telefonunuz watt veriyor ? benim denediklerim 27 veriyor o yüzden çalışıyor olabilir. Sarj olma esnasında yavaş sarj oluyor uyarısı veriyor alt sınır gibi bir şey sanırsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 27 Mart 2021; 18:43:47 >
-
7500 liraya lenovo marka birde 4 çekirdekli işlemci ve mx450 almak isteyen var mı gerçekten?
-
genelde alanlar ve meyli olanlar bu konuda hocam. herkes ihtiyacı ve bütçesi ölçüsünde tercihler yapıyor. bu cihazın 14 inc taşınabilir bir cihaz olduğunu göz önünde bulundurursak sizin bu fiyat bandında tavsiyeniz ne olurdu. ayrıca 6650 liradan aldık bizler cihazı HB şimdilik stoktan çekti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: redaslangenelde alanlar ve meyli olanlar bu konuda hocam. herkes ihtiyacı ve bütçesi ölçüsünde tercihler yapıyor. bu cihazın 14 inc taşınabilir bir cihaz olduğunu göz önünde bulundurursak sizin bu fiyat bandında tavsiyeniz ne olurdu. ayrıca 6650 liradan aldık bizler cihazı HB şimdilik stoktan çekti.
Bu fiyata 450mx değil 350 bile alamaz zaten ürün f/p ürünü hem işlemcisi de fena değil daha iyisi varsa link bıraksın insanlarda yararlansın bilgi paylaştıkça çoğalır
-
-
Cevap için teşekkürler hocam peki siz neden konudaki ürün yerine MSI ı tercih ettiniz acaba sanırım msı da RAM yükseltilebiliyor değil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: juve212
Cevap için teşekkürler hocam peki siz neden konudaki ürün yerine MSI ı tercih ettiniz acaba sanırım msı da RAM yükseltilebiliyor değil mi ?Tek ram slotu var yükseltmek mümkün ama tek olunca yükseltmek pek mantıklı gelmiyor bana. harici ekran kartı yok ve hoparlör yorumları baya kötü geldi bana. Oyun çok sık oynamasam da o ürün ile oyunlar hayal. Bide type-c sarj olması da hoşuma gidiyor yavaşta olsa. Ama msi tasarımı dayanaklılığı ve klavye ışığı çok güzel duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 27 Mart 2021; 19:21:9 >
Olabilir 3.5 senelik Huawei P10 telefonum. O zaman tekno marketlerden birinde deneme yapıp almak gerek sanırım, garanti olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lenovo RAM konusunda beni de düşünürdü ileride illa ki ihtiyaç olacaktır msı şuanda baya kafama yattı gibi :) peki sizce şuanki 6200 gibi bir fiyat iyi mi siz uzun zamandır takip ediyor muydunuz fiyatta düşüş olabilir mi ? Zor olsa da -
quote:
Orijinalden alıntı: juve212
Lenovo RAM konusunda beni de düşünürdü ileride illa ki ihtiyaç olacaktır msı şuanda baya kafama yattı gibi :) peki sizce şuanki 6200 gibi bir fiyat iyi mi siz uzun zamandır takip ediyor muydunuz fiyatta düşüş olabilir mi ? Zor olsa daÜrünü ben incelerken 100 tl indirim vardı. Diğer sitelerde ürün çok daha pahalı bide msi olunca düşeceğini sanmıyorum. Bence grafik işlemleri o kadar önceliğibiz değilse çok iyi ürün ve fiyatı uygun sayılır msi ürünlerine göre. Askeri sınıf dayanıklılığı da var bence büyük bir artı.
bahsettiğiniz cihaz hangisi hocam
Hocam az çok autocad biliyorum çizim yaparım onun dışında video edit konusunda kendimi geliştirmek istiyorum ara sıra videolar çekiyorum bunların dışında da zaman geçirmek için arada açar bi pubg gibi Online oyun oynarım ya da dediğiniz gibi pes oynamak olabilir ets falan oyuncu değilim çok üstün bi performans beklemiyorum da kasmadan çok zorlamadan oynatsa yeterli olur benim için -
quote:
Orijinalden alıntı: redaslanbahsettiğiniz cihaz hangisi hocam
https://www.amazon.com.tr/MODERN-B10MW-271XTR-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-I5-10210U/dp/B08PKRVS1C
bu ürün hocam. Bu ürün ile giriş seviyesi bile zor bence oyun oynamak hayal olacaktır. Ryzen paylaşımlı ekran kartı alanında iyi olsada intel daha yeni toparlıyor. Ki iyi olsa bile paylaşımlı ekran kartında tek ram slotu olması çok büyük bir dezavantaj. Huawei bu fiyatlarda bilgisayarı var ama çok fazla sorun yaşayan insan gördüğüm için tercih etmedim.
-
hocam hayırlı olsun bu cihaz oyun oynatmaz ama ötesinde asıl problemi maalesef hoparlörü yakın arkadaşıma aldırmış bulundum geçtiğimiz ayda çok memnun ama ses performansı konusunda hiç tatmin değil
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F79B393CFBu fiyata 450mx değil 350 bile alamaz zaten ürün f/p ürünü hem işlemcisi de fena değil daha iyisi varsa link bıraksın insanlarda yararlansın bilgi paylaştıkça çoğalır
Alıntıları Gösterhocam 8000e rtx ekran kartlı laptop satıldı geçen ay amazon yurtdışı konusu var dhde kampanyası duruyor gümrük dahil 8000 e denk geliyordu
bende 13k ya rtx 2070li aldım 7500 lira verip dahili ekran kartı seviyesinde almak saçma geliyor bana ince taşınabilir bir şey isterseniz tamam ona lafım yok performans fiyat olarak düşünüyorum sadece
Buarada usb type c 100w a kadar destekliyor 100w bir şarj aleti alırsanız ömürlük olur bütün cihazlarınızla kullanırsınız düşük hızda laptop şarj etmez yada şarj ederken aynı zamanda bataryadan harcar ömrü kısalır bataryanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 27 Mart 2021; 20:10:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: berk70hocam 8000e rtx ekran kartlı laptop satıldı geçen ay amazon yurtdışı konusu var dhde kampanyası duruyor gümrük dahil 8000 e denk geliyordu
bende 13k ya rtx 2070li aldım 7500 lira verip dahili ekran kartı seviyesinde almak saçma geliyor bana ince taşınabilir bir şey isterseniz tamam ona lafım yok performans fiyat olarak düşünüyorum sadece
Buarada usb type c 100w a kadar destekliyor 100w bir şarj aleti alırsanız ömürlük olur bütün cihazlarınızla kullanırsınız düşük hızda laptop şarj etmez yada şarj ederken aynı zamanda bataryadan harcar ömrü kısalır bataryanın
Alıntıları Gösteryok hocam o fiyat olsa haklısınız ama konu açıldığında 6700 tl geliyordu. Ürünün fiyatı zamlanınca kafa karışıklığı oldu. Ekran kartı harici bu arada masaüstü 1050 ti performansında bu fiyata göre gayet iyi bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X