< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (7. sayfa)
-
-
7.424 oldu. Hayırlı olsun :(
-
Beklediğim bir durumdu. İlerleyen günlerde daha da artacaktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
satıcı değişmiş şu an hb tekrar tedarik ettikten sonra bu satıcının fiyatının altına mı yoksa üstüne mi satar göreceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar 8 lirayı aşmışken altında satacağını sanmıyorum.
-
arkadaşlar kulaklık taktığımda sesimi aşırı cızırtılı veriyor. Eski bilgisayarımda yada telefonumda böyle bir sıkıntı yok. Yada bilgisayarın kendi mikrofonunda acaba bunun çözümü var mıdır ?
-
Emin değilim ama bilgisayarın mikrofonu kaliteli değil gibi. Kulaklık ile kullanıyorum bir sıkıntı yok ama bilgisayarın kendi mikrofonuna geçtiğim zaman ya sesim az duyuldu ya da kesik kesik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ademis
Emin değilim ama bilgisayarın mikrofonu kaliteli değil gibi. Kulaklık ile kullanıyorum bir sıkıntı yok ama bilgisayarın kendi mikrofonuna geçtiğim zaman ya sesim az duyuldu ya da kesik kesikevet biraz kötü gibi geldi bende kulaklıkta da arkada böyle ssssssssssss şeklinde bir ses geliyor çözemedim bi
-
ben de mikrofonu hiç test etmemiştim cihazımda keşke kontrol etseydim paylaşırdım sizlerle
evde denedik şimdi, mikrofonda bir sıkıntı yok. muhtemelen okulda internet bağlantısı kaynaklı oldu.
-
Bu arada şarj için bu ikisini alsak olur mu acaba ? amazonGünün fırsatı: Baseus Gan Hızlı Seyahat Şarjı, 65Whttps://www.amazon.com.tr/dp/B01M1FNKHL/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_V2BQ3BNXHSQV8H1YS5YM?_encoding=UTF8&psc=1
amazonBaseus PD 100W Hızlı Şarj Usb Type-C To Type C Kablo 1Metre MacBook iPad Pro SİYAHhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08N4DJR6L/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_JQ99XWA31CFYGNA0AS21?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
65W olduğuna göre bir sorun olmaması gerekiyor.
-
steam arkadaşlar kısmında ekranda titreme oluyor sorunu yaşayan var mı ? garantiye yollamayı düşünüyorum daha 3 günlük cihaz intel ekran kartı driverini silince düzeliyor ama kurunca titriyor. Format atıp lenovo sitesinden kurdum gene aynı intel sitesinden kurdum gene aynı. ekran resminde fazla belli olmuyor eğer kurma şansı olan varsa deneyebilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 27 Mart 2021; 16:21:55 > -
ben de kurmuştum ekran renklerini düzenlemek için titreme ile karşılaşmamıştım hocam video paylaşabilir misin
quote:
Orijinalden alıntı: redaslanben de kurmuştum ekran renklerini düzenlemek için titreme ile karşılaşmamıştım hocam video paylaşabilir misin
Buyrun hocam videoda daha az belli oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam bu durumun donanım kaynaklı olduğunu düşünmüyorum yani servislik bir problem olmayabilir. yabancı forumlarda biraz dolaşırsanız aynı probleme nasıl bir çözüm üretmişler acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: redaslanhocam bu durumun donanım kaynaklı olduğunu düşünmüyorum yani servislik bir problem olmayabilir. yabancı forumlarda biraz dolaşırsanız aynı probleme nasıl bir çözüm üretmişler acaba
sorunun ne olacak geçtiğini bilsem hocam daha kolay olacakta bulamadım. Ekranın neresine taşırsam orada oluyor sorun ama driverleri silince düzeliyor. Eğer steam indirip deneyebilecek birisi varsa çok yardımcı olur sadece bende oluyorsa donanım kaynaklıdır.
-
steam browser üzerinden deniyorum. illa steam programı indirmem mi gerekiyor ?
*browser üzerinde arkadaşlar bölümünde bir titreme dikkatimi çekmedi, olmuyor.
- an itibariyle steam uygulamasını da kurdum ama yine herhangi bir titreme dikkatimi çekmedi. Arkadaşlar penceresini oynatıyorum ekranda tur atıyoruz ama titreme yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 27 Mart 2021; 17:24:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ademissteam browser üzerinden deniyorum. illa steam programı indirmem mi gerekiyor ?
*browser üzerinde arkadaşlar bölümünde bir titreme dikkatimi çekmedi, olmuyor.
- an itibariyle steam uygulamasını da kurdum ama yine herhangi bir titreme dikkatimi çekmedi. Arkadaşlar penceresini oynatıyorum ekranda tur atıyoruz ama titreme yok
sorunu çözdüm hocam windows ayarından donanım hızlandırmalı gpu hızlandındırması diye bi ayarı kapatınca düzeldi. Tarayıcıda fark edilmiyor uygulamada sanki dalga gibi arkada aşırı belli olmayan dalgalanma vardı.
-
Tamamdır. ben fark edemedim steam uygulamasında da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X