Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
1
Favori
25.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünü iade ettim. Böyle kalitesiz malzeme işçilik olan ürünlerle takıntısı olan arkadaşlar uğraşmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 28 Mart 2021; 18:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademis

bugün sordum. TypeC bağlantısından dışarı çıkış var; başka cihazları şarj edebiliyoruz fakat laptop şarj edilmiyor

power delivery 3.0 cihazda var sanırsam bazı type c sarj aletleri ile sarj oluyor ama onlarda pahalıya geliyor. Hatta lenovanın type c powerbankı bile var

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) normal şarja devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT

Arkadaşlar, dış görünüşten başlamam gerekirse beğendim cihazı. Dokusu arka tarafı ekranın açtıktan sonraki sağlam duruşu vs gayet kaliteli duruyor gerçekten beğendim.

Ekran IPS ve gayet renkleri doğru yansıtan film izlerken keyif veren bir ekran olduğunu söyleyebilirim.

Klavyesi daha iyi olabilirdi, ses seviyesi yüksek ve Touchpad şu an için sorun yok gibi duruyor umarım sorun yaşamam.

Biraz kullanalım yine yorumumu revize ederim.

• lprsln.vrc kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lprsln.vrc kullanıcısına yanıt

hocam hayırlı olsun cihazı güle güle kullanınız. ben de hb'ya yolladım cihazı az evvel umarım iade sürecinde güçlük çıkarmazlar da d16'nın 31'inde sona erecek ön siparişini kaçırmam

• d16 bomba gibi geldi cidden bir anda :D o fiyata klavye aydınlatması 512gb ssd işlemcisi ekran boyutu panel kalitesi parmak izi incelik falan derken kullanılabilecek tek kelime mükemmel yani o cihaz için.

• quote:

:) normal şarja devam

Type c ile sarj oluyor denedim ürünüm geldi bu arada

• Vay arkadaş, demek Lenovo destekte benimle yazışan arkadaş bilmiyor sanırım. Bende de typeC şarj aleti vardı ama denemedim çekindim bir şey olur diye :) Kaliteli bir adaptör ile işimiz kolay o zaman

• quote:

Vay arkadaş, demek Lenovo destekte benimle yazışan arkadaş bilmiyor sanırım. Bende de typeC şarj aleti vardı ama denemedim çekindim bir şey olur diye :) Kaliteli bir adaptör ile işimiz kolay o zaman

Kaliteli olanla daha iyi olur ben spigenin 27w ve samsung 27w sarj aleti ile denedim. Telefon olduğu için yavaş sarj ediyor uyarısı veriyor ama ikiside çalışıyor

• aliexpressten 65 w adaptör ve uyumlu 2m kablolar 25 dolar civarı 250 lira civarına edinebilirsiniz. kendi adaptörü de 65 w zaten hiçbir sıkıntı çıkmayacaktır.

• evet

@redaslan 'ın dediği gibi 65W adaptör ile coşturur

• redaslan R kullanıcısına yanıt

Servisten geri geldi cihaz, raporla HB'ye mi yolladınız?

• ThunderGod kullanıcısına yanıt

kusura bakmayın arada yaşadığım bi süreci aktarmayı unuttum sizlere. servis cihazda donanımsal bir problem olmadığı için servis raporu vermeyeceğini belirterek kargoyu direkt geri yollamış. bu bilgiyi hb'ya ilettiğimde. ne hikmetse rapor rapor diye tutturan hb ben bastırınca iade kaydı oluşturdu bugün de evden hepsijet kargoyu almış. yarına ellerinde olur pazartesi-salı günü kesinleşir. iade kabul etmemeleri durumda thh ile durumu rahatça çözerim.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

link var mı?

• redaslan R kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. Aslında bende çok yükselmiştim bu makineye. Tam alıyordum sorunların çıkmaya başladığını görünce duraksadım. D16 ise garanti yüzünden uzak durduğum bir alet, nedense çok güvenemiyorum. Şu anda arada kaldım ve bir süre daha bekleyeceğim sanırım. En azından başka sorunlar çıkıp, çıkmayacağını görmüş oluruz. Tabi bu sırada eminim cihaz 9binleri görecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGod

Geçmiş olsun. Aslında bende çok yükselmiştim bu makineye. Tam alıyordum sorunların çıkmaya başladığını görünce duraksadım. D16 ise garanti yüzünden uzak durduğum bir alet, nedense çok güvenemiyorum. Şu anda arada kaldım ve bir süre daha bekleyeceğim sanırım. En azından başka sorunlar çıkıp, çıkmayacağını görmüş oluruz. Tabi bu sırada eminim cihaz 9binleri görecek.

cihaz sabah geldi ama bir sorun göremedim. Ablamda tablet moduna dönen lenova var benzer kasalı ondan çok daha kaliteli. Pes 2021 yüksek ayarda The Witcher 3 orta ayarda 1080p oynadım sorun yaratmadı. Tek eksiği klavye ışığı. Huawei sorunlarını gördükten sonra iyi ki bu cihazı almışım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.