Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
10
Favori
54.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huaweinin hangi modelini önerirsiniz fiyat performans olarak, d16 8000tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matebook 14 leri gördüm ben 6500 civarındalar. 256 ssd veriyor ama şık bir görüntüsü var. Yükseltme seçenekleri nedir bilemiyorum.

• hocam bu modelle ilgili çok sorun varmış. ekranda yüksek derecede ışık sızması, esc tuşunun takılı kalması, basınca ses çıkarması aniden atması, coil whine, cızırtılı hoparlör sesi gibi sorunların olduğunu okudum. yükseltme seçenekleri bizim laptopla aynıdır diye tahmin ediyorum.

• Buraya atılan bu linkteki 5750 tl idi. Sabaha kalmadan 6200 yapmıştı. Şu anda da 6700 e çıkartmışlar. Başka linklerde bulamadım bilgisayarı almak isteyen arkadaşlar için.

• 6500 TL ye mediamarkt ta var Windows 10 yüklü. Bunda muhtemelen klavye aydınlatması var.

media markt
    LENOVO 82LM006CTX IdeaPad 5/Ryzen 7-5700U/ 8GB RAM / 512GB SSD/ 14"Full-HD/Win10 Laptop Platin Grisi
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_82lm006ctx-ıdeapad-5-ryzen-7-5700u-8gb-ram-512gb-ssd-14-full-hd-win10-laptop-platin-grisi-1215085.html

• Az önce teslim aldım, ışık sızması var ama az gibi, ne dersiniz kurulum yapayım mı?

Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Tikli Hoca

Az önce teslim aldım, ışık sızması var ama az gibi, ne dersiniz kurulum yapayım mı?

Bence kabul edilebilir seviyede. Işık sızması dediğin böyle olur. Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olivier_kahm O kullanıcısına yanıt

Resimdeki direkt ışık kaynağı sanki..

Teşekkür ederim.

• Bilgisayarı kızıma aldım, o kadar çok da anlamıyorum, sitede "kullananlar kulübü" gibi bir şey de göremedim. Windows kurulumundan sonra Lenovo ile ilgili yüklenecek/silinecek bir şeyler ya da yapılacak ayarlar var mı? Vaktinizi alıyorum, yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Selamlar. 5700den kaçırdık fiyat uçtu gitti derken ttendyolda ayni ürün 6060 liradan satışta. İki kişi ram takılıyor mu rkstradan diye sormuş ve satıcı evet takılıyor demiş. Acaba satıcı mi bilgisiz yoksa takılıyor mu?

• maligezgin kullanıcısına yanıt
    Hayır takılmıyor lehimli ram mevcut.
  • Mavi Tikli Hoca kullanıcısına yanıt
    Lenovo vantage yazılımını kurup gerekli ayarları ve varsa güncellemeleri yapmanız yeterli.
  • Mavi Tikli Hoca kullanıcısına yanıt

Sanki kötü seviye de değil gibi geldi bana. Siz dedikten sonra bende baktım da rahatsız etmiyor sanki çok

• Kurulumu yaptım, rahatsız etmiyor. Kızım da çok sevdi, iyi ki almışım.

• lenovo canlı destek ile görüştüm. arka kapağı zarar vermeden açarsanız bozulmaz dedi.

• Fiyat hepsiburadada yine 5700 olmuş alacak arkadaşlara duyurulur

• Arkadaşlar bende bugün Huawei matebook d15 e 7000 TL vericektim ryzen 7 3500u'lu, bunu tekrar indirimde görünce aldım ürünü inşallah pişman olmam , sırada bi laptop çantası ile mouse almak kaldı kablosuz var mı önerisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 17 Mayıs 2021; 14:19:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben a4 tech g3-280a modelini yaklaşık 7 yıl sorunsuz kullandım. Sonra yeni bir fare alayım dedim. Logitech çok övülüyordu. Logitech'in m170 modelini aldım. 4 ay sonra orta teker bozuldu. Teknoloji şans işi tabi ama ben a4 tech'den yana devam etme kararı aldım Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) a4tech g3-300n modeliyle mutluyum şuan ama fiyatı 2 katından daha fazla artmış Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) 

Bir de çanta olarak ox marka gördüm. Fiyatına göre baya iyi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura2163 -- 17 Mayıs 2021; 14:48:41 >

• sürekli dışarıda iş yapıyorsanız çantayı alın derim ama benim gibi ayda yılda bir kaç defa laptobu dışarıda kullanıyorsanız gerek yok diye düşünüyorum. ben 70 tl'ye çanta siparişi verdim bakalım gelince yorum ve resimleri atarım buraya...

• Ben de 2. el bakıyorum bu ara. Eğer bir kaç güne sonuca ulaşamazsam bu dizüstünü alabilirim. Ram arttırılamasa da bu fiyatlarda ve özelliklerde başka bilgisayar yok.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.