Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
10
Favori
54.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şahane bir bilgi hocam teşekkür ederim.
    Tek slot gördüm. Teyit edecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonya -- 15 Mayıs 2021; 11:2:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Japonya kullanıcısına yanıt

2 slot var

Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL)

Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam ben 2 tane gördüm. Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL)  büyük yerde şuanda takılı olan micron marka ssd. işlemcinin yanında yer alan boşluğa küçük boyutta m2 ssd takılacak yer olarak düşünüyorum. pazartesi günü müşteri hizmetlerine bu durumu soracağım. arka kapağı açarsak garanti bozulur mu diye. (büyük ihtimalle bozulmaz ama yine de teyit etmek gerekir.)

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    M2 den bahsedecektim evet haklısınız. muhtemelen bozulur diyecekler fakat sormakta fayda var. Ram işini çözseydik iyiydi :)

• Biriside 6 taksitten fazla yapsın.

• mura2163 kullanıcısına yanıt

Burdaki de fiyat arttırmış. 6.119,99 TL

yalnız 2242 ölçüsünde ssd'ler TR'de yok denecek kadar az. olanlarında fiyatları yüksek.

• fozlu F kullanıcısına yanıt

Gece yazmıştım sabahına arttırmışlar Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) Bu fiyatlardan alınır mı bilemedim Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) 

oyun, render harici ofis internet işleri ve büyük boyut istemeyenler için hala ideal.

• pek bir sıcaklığı kalmadı artık. 6900-7000 liradan 1650 kartlı gaming laptoplar var

Bu fiyata almazdım şahsen. Oyun oynamıyorsam ve harici ekran kartı olmayan bir laptopa 6000 lira verecek olsam bari 6000 veriyorum 1000 daha vereyim deyip Huawei D16 alırdım. Bütçesi yetmeyene diyecek bir şey yok tabii ki ama 1000 lira farkla çok şey satın alınmış oluyor.

Çok büyük veya ağır olmayan kasada 16.1 inç %100 sRGB ekran, aydınlatmalı klavye, parmak izi okuyucu, daha büyük pil, yukarı bakan-ortalama üstü hoparlörler, wifi 6, hdmi 2.0 ve ayrıca 2 fanlı olması sessizlik veya full performans açısından avantaj.

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt

Hocam bu işin sonu yok gerçekten. Geçen alırken onu alacağıma şu, şunu alacağıma bu diye diye bir baktım 13bin₺ye kadar çıkmışım. Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL)  Farklı fiyat bandlarında bununla birlikte seçtiğim 4 model vardı. En son 5700e bunu aldım.

1) bu model, 5700₺

2) thinkbook 15 g2 i5 1135g7 mx450 1.7kg 7000₺

3) asus zephyrus g14 ryzen 5 4600hs gtx1650ti 1.7kg 10000₺ (ben bakarken 9400₺ idi)

4) lenovo yoga creator 7 i7 10750h gtx1650 1.95kg 14000₺ (ben bakarken 12000₺ idi)

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt

aynı laptoba bakmışız. Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) böyle böyle macbook air M1 işlemcili olana kadar gider hocam. huawei share özelliği ile öne çıkıyor. tabi huawei marka telefon olması gerek.

piyasada en ucuz oyuncu laptoplarından biri.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v16-5//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 15 Mayıs 2021; 15:57:31 >

Tabii ki işin sonu yok ama verdiğimiz paraya göre aldığımız özelliklere bakınca Huawei gayet iyi. Macbook Air alınca farklı bir işletim sistemi alıyorsunuz, ben şahsen MacOS kullanmayı sevmiyorum. Ayrıca biri 13.3 diğeri 16.1 ekrana sahip. 2000 lira da daha pahalı. Tamamen farklı cihazlar yani. İkisi de 7000 olsa Air tercih etmek mantıklı olabilirdi tabii ki yine de. Ram olarak da Macbook'un avantajı var. İkisi de 8gb ama 8gb MacOS'de ağır işlerde bile yetiyor.

Oyun laptopu bakılıyorsa 7000 civarına 4600h'lı laptoplar var.

Hocam ben daha çok ofis için kullanacağım ve taşınabilirliği yüksek olsun istediğim için bunları seçmiştim. Sizin de söylediğiniz gibi daha uyguna oyuncu bilgisayarları var fakat benim için fazlasıyla ağırlar Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) 

• Şu anda bu laptop u 5500 tl ye alarak nasıl mantıklı bir iş yaptığımı bir kez daha görüyorum. Yani gerçekten her ne kadar beğenmeyenler olsa dahi, ilk açılış fiyatından bu özelliklere sahip laptop şu devirde bulmak zor. Sonu gelmiyor gerçekten bende macbook mu alsam diye çıktım bu yola fakat baktım ben hemen hemen aynı işler için kullanacağım. Eğitimlerimde, sunumlarımda, online seanslarımda kullanacağım bir laptop olacak. Bu fiyata bunu bulunca araştırmalarım sonucunda almıştım. He arkadaşlara şu an haklılık payı vermeeye başladım. 6200 gibi bir fiyata alınır mı bilmiyorum. Bekleyip tekrar indirime girmesini hayal edenler olabilir ama şu kur ortamında zor. Birde çok fazla alındı bu laptop. Yani tekrardan o fiyatlara gelmesi zor. Mediamarkta işletim sistemli şekilde 7000 tl ye satıyorlardı.

Özelden yazan arkadaşlar da vardı almak isteyen 3-4 kişi biliyorum. Ama fiyatın artması gerçekten üzücü. Her ne kadar çok inanmasam da umarım tekrardan geri indirirler fiyatını.

• Bu fiyata gitmez artık Huawei daha iyi rami 16 en azından ,cihazı darboğaza sokuyor 8gb tüm incelemelerde bu yönde.

• Muhtemelen kur karşısında diğer markalarda da güncelleme gelecek ve yine bu fiyata gidecek bir ürün olacak :) ben ilk bu forumu okuduğumda da bu ürün 5500 e gitmiyordu şimdi 6200 lerden bahsediyoruz. Kur arttığı için yine diğerleri de artacaktır.

• geberit kullanıcısına yanıt
    Bir de çok yakışıklı cihaz yapmış Huawei

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.