Bildirim
Lenovo ideapad 700 batarya problemi
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende 7.12.2016 tarihinde aldım ürünü teknosa mağazasında 256GB ssd modelini aynı problem bende de var teknosa ile görüştüm onlar eğer devam ederse getirin lenovoya yollayalım değişim sağlayalım dediler senin problemin hayla devam ediyor mu ben bu problemi yazılımsal olarak düşünüyorum
Senin problemin çözüldüğüyse nasıl çözüldüğünü yazar mısın? -
arkadaşlar lenovo ideapad 700 modelinden 2 hafta önce bende aldım ve aynı batarya sorunu bende de mevcut %90 da iken birden %6 diyor ve tekrardan düzeliyor. bende ayrıca şöyle bir problem daha var kullanırken biranda ekran simsiyah oluyor hiç hareket yok aslında ekran kararıyor ama kapanmıyor bilgiysar donup kalıyor açma kapama düğmesine basılı tutuyorum tamamen kapatıyor sonra tekrar açıyorum düzeliyor ve neredeyse her gün yapıyor. sizde de böyle bir problem var m? -
Arkadaşlar belirtilen problem kesinlikle yazılımsal.Win10 dan kaynaklandığını düşünüyorum. -
Kardeşim problemin dünya çapında ismi windows10 battery drain problem diye geçer bu problem yazılımsal bile olsa pilin ana kartla uyumundan tut her şeyine kadar zarar verebilir istersen araştır -
quote:
Orijinalden alıntı: Notcrime
Kardeşim problemin dünya çapında ismi windows10 battery drain problem diye geçer bu problem yazılımsal bile olsa pilin ana kartla uyumundan tut her şeyine kadar zarar verebilir istersen araştır
Selam
Konuyu biraz araştırdım kesin ve net bir bilgi bulamadım amahttp://windowsreport.com/battery-drain-windows-10-anniversary-update/ makalesini gördüm.
Eğer problem win10 kaynaklı ise güncelleme yada fix ile çözülür diye düşünüyorum. Sorun lenovoya özgü ise fix yayınlanmalıdır. Ancak ben problemin Win10 dan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu cihazı kullanan arkadaşlardan biri Win8.1 kurup test ederse daha net birşey diyebiliriz.
-
Satın alırken win10 ile satılıyor inada para veriyoruz o zaman freedoss çıkartıp satsınlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Notcrime
Satın alırken win10 ile satılıyor inada para veriyoruz o zaman freedoss çıkartıp satsınlar
Hocam Freedos olarakda satılmaktadır. Ayrıca problem Windows 10 kaynaklı ise sorumluluğuda Microsoft üstlenmeli diye düşünüyorum.Selamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X