Şimdi Ara

Lenovo ideapad 700 Format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Yaşadığım sorunu kısaca anlatmak gerekirse , normalde her zaman format attığım şekilde windowstan indirdiğim iso dosyasını rufus yardımıyla usb belleğe aktardım. Biostan başlattım ve windowsu yükleme ekranında sürücüleri seçtim. 1 adet hdd ve 1 adet ssd im mevcut. daha sonra ssd ye düzgün kurulum yaparken windows yükleniyor aşamasında %80 gibi windows kurulamıyor dosya veya herhangi bir yerde hata olabilir diye bir sorunla karşılaştım. Daha sonradan aynı işlemleri hdd için denedim tekrar tekrar aynı hatayı aldım. Daha sonra iso dosyasında sorun olabilir diye başka kaynaktan windows 10 iso dosyası indirdim ve tekrardan aynı sorunla karşı karşıya geldim. Ardından usb belleği değiştirdim sonuç aynıydı. Daha sonra biosta bir sıkıntı olacabileceği aklıma geldi bios ayarlarını sıfırladım . Ve sürücü seçme ekranında sadece hddyi gördüm . Hddye düzgün bir kurulum yaptım . ve bilgisayar açıldıktan sonra ''disk yönetiminden ssdyi aktif hale getirmeye çalıştığımda hata mesajı aldım . o hatalar gerekliyse tekrardan bulup paylaşabilirim. Ardından aygıt yöneticisinden nvme evo 970 ssdyi seçip kaldırdım ve değişiklikleri tekrardan tara yaptım sonucunda bilgisayarımda ''d sürücüsü '' olraak gözükte fakat içine girilibilir şekilde olmasına rağmen işlem yapılamıyordu biçimlendirme dahil. İçerisinde eski windows dosyalarındna kalıntılar mevcuttu. Daha sonra tekrar format atma aşamasına girdiğimde aşağıda ki fotoğrafta olduğu üzere sürücü 1 ayrılmamış alan olarka gözüken alanda yani ssd de 0 mb ibaresi yer almakta . Sadece windwosu hdd ye kurabiliyorum ve ssdyi windowsta dahi göremiyorum.

Biraz uzun oldu ama tam olarak anlatmak istedim şimdiden teşekkür ederim.Lenovo ideapad 700 Format atamıyorumLenovo ideapad 700 Format atamıyorum
    ayrıca bilgisayarım d klasörü aynı zamanda ssd içinde bu dosyalar mevcut ve hiç bir şekilde silemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNT0 -- 21 Şubat 2019; 3:29:33 >

• Ssd bozuk olabilir mi herhangi bir ssd programı ile ssdyi kontrol ettiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

Ssd bozuk olabilir mi herhangi bir ssd programı ile ssdyi kontrol ettiniz mi?
    şuan kontrol etme şansım yokta kullandığım programlarda ssdyi göremiyorum
    ama sizin önerebileceğiniz herhangi bir program var mı onun ilede denemek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNT0 -- 21 Şubat 2019; 12:0:46 >
  • Ssd life programını deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.